בקשר לערוץ AXN...

action girl

New member
בקשר לערוץ AXN...

הסדרות השולטות הם צוות לעיניין, סטארסקי והא'ץ מקגייוור שחייבים להחזיר אותו פרוייקט X מקווה שיחזירו את הסדרה המעולה הזאת כמה שיותר מהר, קונג פו סנטינל שהרבה זמן לא שמו וכל הזמן מחזירים את זינה ואת הרקולס שלא מעניין...ועוד כמה שאני לא אוהבת אבל יש הרבה שאוהבים כמו סוכן סמוי תיקים באפלה וכל הסדרות המעפנות אז לערוץ אנא תשתדרגו ותחזירו את הסדרות המדהימות האלה ותביאו סדרות יותר לרמה לא כמו גולשים בזמן ששודר בערוץ הילדים.

cwn

New member
זו הדעה שלך

אני ממש לא אוהב את סטארסקי והאץ', סטכו סמוי ותיקים באפילה הן בין הסדרות הכי אהובות עליי וגולשים בזמן זו סדרה טובה והיא תתאים לערוץ. כמו שאמרתי, זו הדעה שלך ולא כולם מסכימים איתך, אז די עם הבקשות האישיות של "נמאס מהסדרה, תעיפו אותה, תחזירו את...". בקשר למקגייוור וסנטינל, כמו שזה נראה הרבה אנשים מסכימים בעניין הזה (כולל אותי), זאת לא הפעם הראשונה שמישהו בא לכאן עם בקשה להחזיר את סנטינל ומקגייוור.

פרסל

New member
צודק.

סנטינל ומקגיוור באמת טובים. פעם היה עוד מה לראות אבל כבר חצי שנה שאני לא רואה AXN כי אין להם מה למכור. מה עם רחובות ניורק ואפי שירות קרבי שבהחלט התאים לערוץ?

ala40

New member
שינוי בערוץ מיושן ומעצבן

הזה תפסיקו להיות ילדים שרואים כל דבר 80 פעם תעבירו סדרות אחרות אפשרות לסדרות פעולה ישנות וחדשות שעדיין לא שודרו או בחלקן .אגב אולי נקרא לערוצי ישראל לסוגיהם ערוצי מיחזור זבל כי הם באמת כאלה החל מערוץ 1 שהוא פוליטי מובהק ועד AXN שהוא סל מיחזור ש אותם הדברים כל הזמן . נמאס לי מטלויזיה בארץ היא פשוט זבל מיושן אם טכנוגיה מתקדמת ואנשים הולכים שבי אחריהם כמו נרקומנים אולי רוב האנשים באמת כאלה ולא מודים ,סביר אני מאוכזב מכל האנשים שצופים ועובדים בטלויזיה בארץ

פרסל

New member
אני חושב כמוך בדיוק

רק שהנסיון עם הערוץ מראה שהם כן מחזירים סדרות ישנות. עקרונית אני מת לסדרות אקשן חדשות וטובות אבל הם לא מביאים חדשים וגם לא סדרות שלא היו. הכל נהיה ריאלטי ועם כל הכבוד לריאלטי אני רוצה לראות אקשן. גם יש הזנחה ענקית של צוות הערוץ גם בפורום שאפחד לא נמצא כאן מצוות הערוץ (או נמצא ולא מגיב) וגם מבחינת הניהול של הערוץ והשידורים כאילו הם קמים בבוקר ואומרים יאללה צריך לשדר היום משהו אז בוא נגמור עם זה. שלוש או ארבע פעמים אותה סדרה ביום זה ממש מוגזם במיוחד אם זה אחד אחרי השני כי הקהל רחב ואם מישהו (לרוב כמוני) לא אוהב את הסדרה אז נעלת אותו לכמה שעות. אני לא מדבר על זה שגם אחרי זה אין מה לראות אבל נגיד. ונכון גם הטלויזה הארצית כאן דפוקה רצח במיוחד הכבלים אין מה למכור בצורה משוועת.

ala40

New member
יש עוד משהו דפוק בטלויזיה שלנו

אגב הואי חמש אפס ומיאמי וייס ועוד נימצאות בידי הערוץ הראשון זצ''ל שעדיין נקרא ערוץ אם בכלל ... מחזיקים את הסדרות ביד אפילו שאינם מקרינים בכלל במשך שנים . ובאמת עושים טובה שיש בארץ הזאת טלויזיה כלומר יוצאים ידי חובה . אני במרד נגד ערוצי ישראל מאז 1988 ועד היום אני סולד מהם ואת רוב הסדרות שראיתי הם בעיקר בערוצי חו''ל ועדיין אני מקווה לשינוי אך אייני רואה אותו באופק

פרסל

New member
לכן ייס יותר טובים

אני לא מדבר כבר על הפרסומות שמוציאות לך את החשק לראות עד שיש משהו טוב. אבל השידורים בארץ עברו כל גבול. באמת עם AXN כמה אפשר לראות ריאלטי??? ולמה התוכניות הטובות שכן יש לערוץ מפונות לטובת תכניות שמשודרות 3 פעמים רצוף? באמת עושה רושם שהם קמים בבוקר ואומרים יאללה יום עבודה שים פלי ליס ונלך לבית.. טוב אבל אני התיאשתי מזמן מהטלויזה הישראלית ומהערוץ בפרט. רק מידי פעם אני בודק אם משהו מתקדם אבל התוצאות ידועות מראש

ש נ י נ ה

New member
אני מסכימה איתך במיליון אחוז ../images/Emo45.gif

קונג פו ופרוייקט X אלו סדרות מעולות שלא מחזירים, כשכבר החזירו את פרוייקט X חתכו באמצע שינו שידורים והיה קשה לעכוב. כנ"ל סנטינל. אני מסכימה איתך בהחלט - פעם אהבתי את זינה עכשיו כבר לא.. מרוב ששידרו את הסדרה הפעם ה-5 בערך כבר נמאס מהסדרה הזאת שלחתי מכתב לAXN כבר מלפני 5 שנים מה לגבי קונג פו וחוקי רחוב. שלחתי עוד כמה פעמים ואפילו לאחרונה והתשובה הנצחית, כרגע לא מתכננים לקנות (נגמרו הזכויות שידור) אולי בעתיד

ala40

New member
תודה רבה לכם חברים קדימה

שינוי ועכשיו .......... לא לראות את ערוצי ישאל כולל AXN אולי אם יהיה מרד צרכנים זה יזוז .....................

למעלה