בקשר לעמיר פרץ........

topaz300

New member
קיבלה בעבר ומקבלת בהווה

לזה יש תקציב. האם זה מסייע למובטלים שבנגב?? כלל לא!!!!!!!

gershon17

New member
אבל איך הוא רוצה לחשב את העוני?

מאד יכול להיות שכבר היום לפי החישוב שהוא מאמין בו, יש מעט מאד עניים בישראל. נגיד 5,000. מאיפה לנו לדעת? אם הוא רוצה לחשב את העוני אחרת, הוא צריך להסביר איך הוא רוצה לחשב את העוני, שנדע מה בכלל המצב כיום. אולי המצב ביום הוא כזה שבכלל לא צריך לשפר אותו?

על פי חוק קיום בכבוד שהכנסת דחתה

עמיר פרץ אמר אצל שלי יחימוביץ' שהוא מתכונן להביא אותו מיוזמתו ולעלות אותו לדיון בכנסת, מיד לאחר הבחירות, גם אם ייאלץ לעשות זאת מהאופוזיציה.

מה שחשוב עכשיו זה להפיל את הממשלה

אחר כך הכל פתוח ויש זמן לכל דבר, כל דבר בעיתו.

topaz300

New member
תתעורר מהחלום הרטוב שלך

יש הרבה מאוד עניים, יש גם זוגות שעובדים שהם עניים אם אתה מתכחש לזה זה לא אומר שהעוני לא קיים זה אומר רק משהו אלייך

gershon17

New member
הנה שיעורי בית

איך מחליטים מי עני? כמה עניים יש לפי ההגדרה הזו? אם זו ההגדרה שנהוגה היום בישראל - מה צריך לעשות כדי שמספר העניים יהיה 0 (זה תרגיל במתמטיקה, לא בכלכלה)?

topaz300

New member
לא צריך שום תרגיל בחשבון

מספיק לראות את כול מי שנזרק מהדירה ואין לו איפה לגור מספיק לראות קשישים מחטטעם בפחי זבל מספיק לראות נכים שחקיקה אכזרית מוטטה אותם מספיק לראות מובטלים שרוצים לעבוד אבל לא מוצאים עבודה שאני ימשיך??.................... מי שאומר שאין עוני במדינה הוא מנותק מהמציאות אפילו ראש ממשלה בסוף הפנים את זה

גם אני

אני מאחל לו הצלחה מקרב לב בתפקידו האמיתי-גידול פרחים. ככל שהוא יחזור יותר מוקדם למקום שממנו קפץ כמו שד מקופסה, כך יהיה יותר טוב לכולנו.

למעלה