בקשר לעונה שמינית

guysahaf

New member
בקשר לעונה שמינית

לפי מה שהבנתי, פוקס החליטו לחדש את הסבנטיז אפילו לעונה שמינית... אבל... אשטון וטופר לא רוצים להשתתף, והם באמת לא יהיו. קיטי ורד ישארו, וגם דונה, הייד, פז וג'קי. אמנם קלסו ואריק יהיו מדי פעם, אבל לעיתים רחוקות. לדעתי זה מטומטם להמשיך את הסידרה ככה.

hemmlin

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז

אם היית קורא כמה עמודים אחורה היית רואה שכבר נהלנו דיון על זה... וגם שם הדגשתי את הסלידה שלי מהרעיון. חבל שסדרה כ"כ טובה לא יודעת לפרוש בשיא...

AmitSolomon

New member
צודקת

זה באמת רעיון לא כל כך טוב להמשיך את הסדרה בלעדיהם והם דמויות מאוד בולטות בסידרה, במיוחד אריק שהסדרה סובבת סביב החיים שלו, החברים, הבית, ההורים והכל בעצם. זה חבל שהם עוזבים אבל אני מאמין שיוצרי הסדרה שעשו סידרה כזאת גאונית ידעו (למרות שזה יהיה ממש ממש ממש קשה) להשאיר את הסדרה גבוה גם עם חסרונם של אשטון וטופר. אי אפשר לדעת, אולי הם מכינים לנו הפתעות?:).. נחכה ונראה.. ובעיקר נקווה שהסדרה תשמור על הכבוד שלה.

Nimst

New member
זו גם הייתה התגובה הראשונה שלי

אבל כדאי לתת צ'אנס בכל זאת. You never know..

aviGODFATHER

New member
תכנסו

עם כל הכבוד לטופר ואשטון, ויש כבוד (והרבה), הם רק חלק מהתוכנית וממש אבל ממש לא כולה. שחקנים כמו קורטווד (רד) ודברה ג'ו רופ (קיטי) קורעים אותי מצחוק הרבה יותר מטופר ואולי אפילו מאשטון. אל תשכחו שהסדרה הזאת ייצרה את הסטארים האלה וזה לא בעיה להחליף אותם. חוצמזה אל תשכחו שיש גם את שאר הכוכבים - פז, הייד, ג'קי, דונה וגם בוב הקורע. אני ימשיך לראות את זה גם בלעדיהם

aviGODFATHER

New member
*אבל זה גם יהיה מוזר כי מה בדיוק

יהיה הקשר של קיטי ורד לכל החבורה?

IRISH GREMLIN

New member
כי כולם מתנחלים להם במרתף.

ומסתובבים להם בין הרגלים... אז לפי דעתי יש קשר. -וחוצ-הם ממש מצחיקים!

The Mighty Lord

New member
פיי זה יהיה מבאס עם הם לא ימשיכו..

אני אישית הכי אוהב את אריק בלעדיו הסדרה לא תהיה משו וגם בלי אשטון קוצר זה לא יהיה משו..אבל אני מקווה שסבוף הם ימשיכו בכל זאת ואם לא נראה אותה בלעדייהם..

guysahaf

New member
בכל זאת

בלי אשטון זה עוד בסדר, הוא נהיה הרבה פחות חשוב בעונות האחרונות, וגם הוא נהיה ממש מעצבן (קלסו). אבל אי אפשר בלי אריק. אמנם אני שמח על כל עונה חדשה, אבל היו צריכים לסיים את זה בעונה החמישית... זה לא צריך להגיע למצב של 'חברים' - שכבר לא ראיתי את העונות האחרונות בכלל. זה חבל, בלי אשטון, בלי טופר ובלי ליסה (לורי הנורמלית).

aviGODFATHER

New member
'חברים' לא ירדה עם השנים! היא

פרשה בשיא שלה והשיא שלה היה בעונה ה-10. ואם הפסקת לראות את העונות האחרונות אני ממליץ לך בחום לטוס לבלוקבסטר הקרוב לביתך!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifגם לדעתי../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

אריק הוא הדמות המרכזית בסדרה וזה שהוא לא יהיה ממש הורס הכל

kushkushii

New member
לא כזה נורא

הכי הרבה מפסיקים לראות :| ובאמת מבאס שהם עזבו

למעלה