בקשר לסרט

בקשר לסרט

שמתם לב איך השחק שמגלם את סנייפ (שחכתי איך קוראים לו) מתאים לתפקיד איך אומרים..לייק אה גלוב (כמו כפפה לבורים ובורות שבינינו) כאילו יש בו את הערמומיות והרשעות הזאת...מתאים קופי...

S.tal

New member
לא ממש.......

לי הוא לא כ"כ מזכיר את סנייפ, למרות שהשחקן בהחלט נראה ערמומי ורשע, ואם אני לא טועה בשאר הסרטים שהוא שיחק, הוא שיחק את הרשע והמגעיל..., בהחלט מתאים לו...

Marty McFly

New member
ביי ביי סיריוס´לה...

אתה הולך להתפס ע"י אנשי הפורום המשוגעים, להחתך לחתיכות ולהזרק חתיכה חתיכה נהר... מצטער... אני כמובן, לא אחד מהם... אבל הם מתחילים להשפיע עלי אחרי חודשיים וקצת... אז ביי ביי.......................... דניאל, שבא לו למצוא חתימה

LuNaTiC

New member
וזה בגלל ש....

ווי דונט לייק הים!! הוא לא מתאים.. כאילו.. אוףףףף אני דמיינתי את סנייפי ממממש אחרת... !!!!!!

אנשים אני לא מבין אתכם...

לדעתי הוא סנייפ קופי...הוא כזה ערמומי..לא יודע לדעתי הוא סנייפ בול

We love Alan Rickman, don´t we?

אבל לא בתור סנייפי, מצטערת. כלומר-הוא שחקן מצוין...אבל הוא לא נראה כמו סנייפ....הוא אמור להיות צעיר ב10 שניםפ בערך ועם זקן קטן או משהו... והציעו את אלאן ריקמן בתור קרוולי לסרט של בשורות טובות...המ... די מתאים, כשחושבים על זה, רק מבוגר מידי....אוף טופיק! אני יודעת! *מרביצה לעצמי* -ליאת-

Mentos

New member
אני

דווקא דמיינתי את סנייפ כמו ג´אפאר מאלאדין זה ממש הזכיר לי אותו... -=MentoS=-

לאאאאא!!! כופררררר!!!!

לג´אפאר יש פה ענקי וחיוך מגעיל...! לסנייפי שלי יש חיוך יפה וזוהר! כן! זהו! אהמ אהמ! -ליאת-

Marty McFly

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סנייפ הוא בול ג´אפר!! אולי קצת יותר שמן וחיוך יותר קטן, אבל חוץ מזה הוא ממש קופי!! אני רוצה את ג´אפר!!!!!

Hermione

New member
לא!! לא!!

הוא כל כך לא סנייפ! [והנה הראש של סיריוס בלאק מתגלגל במורד הרחוב לצידו של הראש של ליאת על כך שהעזה לומר שג´וני דפ נראה יותר טוב עם שיער שחור...]

למעלה