בקשר לסרט

Number14

New member
בקשר לסרט

שלום לכולם אני חדש בפורום X FILES... רציתי לשאול - הסרט החדש ממשיך מהסוף של הסרט הראשון או מהסוף של העונה האחרונה של הסדרה? כי התחלתי באמת לעקוב אחרי הסדרה רק כשהתחילו לשדר את העונות הראשונות בAXN וכידוע הם הפסיקו בסוף העונה ה3 ככה שאין לי מושג מה קורה בהמשך...

קודם כל ברוכה הבאה ובקשר לשאלתך

אף אחד לא יודע מתי הסרט ייצא (השמועות מדברות על סוף 2005) ובטח שלא יודעים על מה יהיה התסריט כמו כן אני מניחה שכריס קרטר (יוצר הסדרה) ינקוט באותם אמצעים להבטחת הסודיות כמו בסרט הראשון כך שעד היציאה לאקרנים לא נדע מה יקרה אך נותר לנחש שכיוון שהפרק שהתחיל את העונה השישית היה מעיין המשכו של הסרט אזי הסרט השני יהיה המשכו של הפרק האחרון בסדרה כי הסרטים קשורים לסדרה

Gilliana

New member
קארטר אמר ש...

הפעם הוא רוצה לעשות סרט שיתאים גם למי שלא מכיר את הסדרה - כלומר במנותק לחלוטין ממה שקרה בסדרה. אנ יודעת, גם לא זה נשמע לא לעניין אבל כך הוא טען באחד מראיונותיו האחרונים.

להזכירך הוא אמר את זה גם

על הסרט הראשון ואמנם קשה לי לראות את זה מהצד של מי שלא ראה תיקים בחייו אבל לא נראה לי שהייתי הולכת לראות את הסרט בקולנוע אם לא הייתי מעריצה אולי הייתי רואה בטלויזיה הסרט הראשון לא הצליח להיות מנותק לחלוטין מהסדרה מי יכול להבטיח שהשני יהיה כזה?

פתאום קלטתי משהו

אם הסרט יהיה מנותק מהסדרה זה אומר שלא יחזירו את ויליאם הקטן????? אני אפתח בשביתת רעב!

Gilliana

New member
אין ספק שזה בעייתי

ואני אפילו לא רואה את זה כאפשרי. איך אפשר לנתק את הסרט מהסדרה??? שורה תחתונה, זה עלול להיות "פלופ" גדול. חוץ מזה, אם קארטר ימשוך את העניין יותר מדי - ויליאם המתוק שלנו כבר יהיה ילד גדול...

שיהיה מצדי בן 40 רק

שיחזור להורים שלו .... טוב שלא יחזור כל כך מאוחר אבל בכל זאת... מסכנה סקאלי מה עבר עליה מגיע לה לפחות להנות מהילד לא? חוץ מזה זה יהיה נורא משעשע לראות אותם כהורים רק המחשבה על זה גורמת לי לחייך

Gilliana

New member
צודקת!

באמת מסכנה - עם כלבים לא היה לה מזל, עם גברים... אהממ הממ!!! אז לפחות שתהיה לה נחת מהילד. אני מצטרפת לקריאה להחזיר את ויליאם!

הלוואי וזה היה רק זה

ב 9 שנים עברו עליה כל כך הרבה דברים רעים אחותה נהרגה היא נחטפה חלתה בסרטן גילתה שילדה נוצרה מהביציות שלה ואז איבדה את הילדה היא גילתה שהיא עקרה ואז כשסוף סוף נכנסה איכשהו (אממ?) להריון כל העולם ואישתו (ואחותו) ניסו להרוג את הילד והיא מסכנה אם חד הורית עד שילדה אותו והגנה עליו ובסוף היא מסרה אותו? איזו התעללות באישה אחת ... באמת מסכנה...

Gilliana

New member
זאת בהחלט התעללות

כריס קארטר החליט להפוך את סקאלי המסכנה לשק החבטות של הסדרה. דרך אגב, שכחת את הדבורה...

אה נכון גם בסרט התעללו בה

ומשום מה כולם חושבים שמאלדר הוא המסכן....טוב גם לו לא היו חיים קלים

ברור שהיא מנצחת פה

אבל אם נסכם את כל עניין הסבל שלהם נראה שכריס בחור מאוד מזוכיסטי הוא "ברא" שתי דמויות ובמשך 9 שנים רק התעלל בהם וכל פעם הייתה יותר גרועה מקודמתה

למעלה