בקשר לסרט באורך מלא..

sharon91

New member
בקשר לסרט באורך מלא..

בהתחלה חשבתי שחייבים להראות אותו בטלוויזיה, שכולם יזדעזעו, וכמה שיותר מזעזע יותר משפיע וכו`.. ובאמת שלא הבנתי למה לא מראים את זה.. ואז, אמא שלי אמרה לי.. לא רוצים להקשות על המשפחות, ולא הבנתי איך לא חשבתי על זה בעצמי, אבל תחשבו איזה דבר נוראי זה!!! הילדים והאישה, ההורים, שצריכים לראות איך התעללו במי שהיה כל כך יקר להם, כמה הוא סבל, גם ככה הם סובלים שהוא מת, ויודעים שהתעללו בו, אז עוד להראות את זה? זה נוראי.

you`re so right!

את כ``כ צודקת, שרון... אני מתארת לעצמי מה היה קורה אם היו משדרים את זה והמשפחות היו צריכות להסתכל על בדיוק מה שעשו... מסכנים... משתתפת בצערם, ומסכימה איתך - שרוני - במאה אחוזים ויותר, עדי

the real flea

New member
שידרו אותו

רק שתדעו ששידרו את הסרט אבל יכול להיות שכשכתבתן את ההודעות עוד לא שידרו, אני לא הייתי מסוגל לראות את זה בכל מקרה לא ניסיתי אפילו

שלומצי

New member
שתי משמעויות.

לכל אירוע שקשור במלחמה הארורה הזו ובכל מלחמה אחרת, יש שתי משמעויות- המשמעות הלאומית והתדמית הפוליטית שיש לכל אירוע פוליטי בהשלכה על המדינה, והמשמעות האישית, הטרגדיה האישית והסיפור השלם שמאחור. כמו בכל דבר, תמיד צריך לקחת בחשבון את כל הצדדים. את לא צריכה להרגיש רע. תפסת את הצד הלאומי, הוא היה חזק יותר. עוד רגע והיית חושבת על זה לבד.

למעלה