בקשר לסקר...

Piglett

New member
בקשר לסקר.

באמת נראה לי שפלפטין יאמר לאנאקין ש-"בצד האפל הוא תוכל להיות הג'דיי הכי חזק". זה הדבר היחיד שבאמת יכול לפתות את אנאקין, כוח. לא נראה לי שהוא באמת ישתכנע עפ"י טיעון פדמה, ולא נראה לי גם שפלפטין יאמר את זה. ובקשר לטיעון ההכרחה, אני חושב שאנאקין עבר לצד האפל מרצונו, ורואים את זה.

Padme Amidala

New member
צודק...

זה גם האפשרות שאני בחרתי. למרות שעל הסקר נתעמק יותר בימים הקרובים.

Lu Tze

New member
לא נכון. כל נבל מתחיל יודע שהדרך

הכי טובה להעביר מישהו לצד שלך, היא לשכנע אותו שהצד שלך הוא הטוב, ורק אז להפוך אותו לרע, על ידי שיכנוע הדרגתי. שימו לב מה אנאקין אומר לפאדמה ב-AOTT בפיקניק שלהם (אני לא זוכר את המילים, אבל המשמעות הייתה משהו בסיגנון "צריך אדם חזק שישליט סדר ביקום, והאדם הזה הוא אני"). ככה פלפטין יגרום לו לעבור צד, הוא ישכנע אותו שהדארק סייד יכול להיות גם טוב וזו הדרך הכי טובה בשביל אנאקין לעשות טוב (כי הצד האפל הוא יותר חזק). אה, וגם הקטע עם הכח (POWER, עיברית שפה מעצבנת), אבל זה משני.

Padme Amidala

New member
אוקיי...

קודם כל בקשר לציטוט, זה לא כך מדויק. אנאקין באמת אומר לפדמה שצריך להכריח אנשים לעשות משהו בניגוד לרצונם, ואז פדמה שואלת אותו מזועזעת "ומי זה יהיה?! אתה?!", והוא עונה לה, באירוניה, "כמובן שלא אני!"...
אבל לפי שעתי הוא דווקאט כן יסית את אנאקין נגד הג'דיים, כי כבר ב-AOTC רואים שיש לאנאקין מן קנאה מופנמת באובי וואן. פלפטין לפי דעתי רק יגדיל את זה, וכך אנאקין יעבור לצד שלו.

Padme Amidala

New member
חחח... לא נראה לי...

הוא אוהב יותר מדי את פדמה!
וחוץ מזה... פלפטין? ראש החמאס? נאאאאא....

Padme Amidala

New member
טוב, פול טיים! ../images/Emo13.gif

השביתה הזאת פשוט עושה לי מצב רוח טוב!
עכשיו בקשר לסקר שלנו: זה מן סקר ניחושים כזה, שכל אחד פשוט מהמר מה לפי דעתו פלפטין יגיד לאנאקין כדי לשכנע אותו לעבור לצד האפל. כמה מחברי הפורום כבר הביעו את דעתם והציעו רעיונות, את כל ההודעות שקשורות לסקר שלנו השבוע שירשרתי פשוט להודעה הזאת. אני רשמתי כבר את דעתי. לפי דעתי פלפטין ישכנע את אנאקין בכך שהוא יגיד לו שבצד האפל הוא יוכל להיות ג'דיי חזק וטוב יותר, כי במתקפת המשובטים רואים שזה אחד הדברים שאנאקין שואף- להיות הג'דיי החזק ביותר...

Padme Amidala

New member
טוב... הייתה לי פדיחה קטנה בשרשור..

סורי... זה השרשור הראשון שאני עושה פה... טוב, מטעויות לומדים!

למעלה