בקשר לסקר

EmGee

New member
בקשר לסקר

אני חושב שזה ממש עלבון לעם האיטלקי שאתם מכניסים אותו לאותה קטגוריה עם האוכלי רגלי צפרדע הצרפתים האלה.

Samy A

New member
בושה וחרפה

אם ידידתי האיטלקיה מהסאמר סקול היתה שומעת את זה עכשיו היא היתה בוכה! תקחו בן אדם תתלו אותו מהביצים ותקשרו לו לידיים משקולות של 100 קילו לכל יד אבל להשוות אותו לצרפתי?! מה קורה במדינה הזאת אין כבוד אחד לשני צריך לרדת לרמות כאלה?!?! פשוט גועל נפש תכף תשימו הגדרה איטלקי\צרפתי\פולני אני מחריז מרד על הסקר ודורש לשים את קטוגרית הצרפתי לבד! איפה שהוא שייך!

אמאלה הם מתרבים!

מישהו צריך לשעשע את הילדים האלה בחופש. אני באמת תוהה אם התגובות רציניות או לא ולכן אמנע מלענות על ה"גועל נפש" ושאר הבלה בלה בלה שלכם.

Gaily Trinity

New member
אפשר להבין אותם

וחוץ מזה ממשהו שהחימה שלו זה P.E.A.C.E - just do it אני אצפה שתפסיק להיות גזען ותתחיל לחשוב מה רעיון באמרות המטומטמות שלך על צרפתים. בקשר לסקר מבטא איטלקי וצרפתי פשוט לא נשמעים דומה זו הסיסבה היחידה שיש להפריד אותם...

EmGee

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

איפה אמרתי משהו גזעני?

Gaily Trinity

New member
רוצה ציטוט?

"עלבון לעם האיטלקי שאתם מכניסים אותו לאותה קטגוריה עם האוכלי רגלי צפרדע הצרפתים האלה." הגדרה קצרה למשהו גיזעני- אימרה שכוללת התיחסות כמכלול לעם/ מגזר מסויים כנחות. רוצה שאני גם אגיד לך מה בדיוק באימרה שלךהתיחס לעם הצרפתי כמכלול? ("עם האוכלי רגלי צפרדע הצרפתים האלה.") או אולי מה מתיחס אליהם כנחותים? ( ההמ אולי עובדה שאמרת שזה עלבון להיות בקטגוריה שלהם...)

EmGee

New member
אוקי גברת עורכת דין וכאלה תכנסי

גזעני זה בא מהשורש גזע, אם הייתי יורד על קוטפי כותנה אז זה היה גזעני, אבל כשזה על עם זה ממש לא גזעני. ודרך אגב, לפי דעתי הכל מתחיל בשפה, שימו לב שכל מי שמדבר צרפתית יש לו משהו נגדנו: שוויץ-גנבו כסף לניצולי שואה. בלגיה-תובעים ישראלים על פשעי מלחמה. צרפת-אני לא חושב שצריך לפרט. קנדה-שומר על זכות השתיקה למרות שיש לי מספיק להגיד.

יופי אז בואו נעשה הכללות

זה אומר שכל צרפתי\בלגי\שווצרי\קנדי הוא חרא בן אדם? מה אתה אומר פה זה כן גזעני, צרפתים זה לא עם?

EmGee

New member
צרפתים זה עם, חרא של עם אבל עדיין

עם, לשנוא גזע זה גזענות, לשנוא עם זה לא. ואני לא מדבר באופן אינדיבידואלי אלא באופן כללי.

איך אני שונאת את השירשורים האלה!

בגלל זה אני לא מרבה לכתוב בהם! למה אתם מסיקים שהוא גזען??? כל פעם אותם אנשים פותחים את השירשורים המעצבנים האלה... ואני כבר צופה את ההודעות הבאות... "זה גזענות, זה כמו שישנאו יהודי... השואה תחזור על עצמה... בלה בלה בלה..." יאללה חאלאס!!! דף אחד אי אפשר להעביר בלי השירשורים המעצבנים האלה, שכבר קלטנו כל דף ודף מאז שהפורום קיים...??? הוא אומר שהוא לא גזעני- אז הוא לא!! מה הקטע של לריב איתו על זה???

Gaily Trinity

New member
ואני אומרת שהשיער שלי לא חום

זה אומר שהוא לא? EmGee וחוץ מזה איך לעזאזל הגעת למסקנה ששינאת עם זה לא גיזענות? עם זה הדבר שמגדיר גזע בצורה הכי מצומצמת. ומעבר לזה לפי הדברים שלך אין לך בעיה רק עם העם הצרפתי אלא אם כל הגזע של דוברי הצרפתית... אולי אם תגדיר מזה גזע לדעתך יהיה יותר קל.

EmGee

New member
וואי כרגע חזרתי ממשמרת ולא ממש בא

לי להעצבן יותר מידי: תסבירי לי מה הקשר בין שפה לגזע או לעם? עם זה קבוצת אנשים עם מכנה משותף. שפה זה איך שהם מדברים. גזע זה מבנה הגוף של האנשים. עם לא בהכרח מורכב מגזע זהה, להפך בדר"כ לא. במיוחד לא העם הצרפתי שבנוי ממספר גדול של מיעוטים.

kit k@t

New member
you know,

the fact that they think israel did some bad things doesnt make them bad people. i actually think they have a point in some of the things they say. kat

EmGee

New member
שיהיה לך לבריאות

לא אמרתי שהם אנשים רעים, אמרתי שהם רעים ביחס אלי זה הכל.

Crichton

New member
תגובה

לא כול אחד שמדבר צרפתית הוא אנטישמי ויש לו משהו נגד ישראל. אני לומד צרפתית בבית ספר (ישראל), ואני בהחלט לא אנטישמי.. ואני ימני. למרות זאת... המחנכת שלנו באה מצרפת והיא שמאלנית, ויש לנו עולה מצרפת שהוא שמאלני. ברור שלא כול הצרפתים/בלגים/כול עם אחר הוא גזען, כי זוהי הכללה וגזענות לשמה! הכוונה היא, שרוב אנשים בצרפת/בלגיה הם שמאלנים, כמו שמרבית ישראל ימנית. וגזעני למרות שזה בא מהשורש גזע, מייחס לו גם שנאה לעמים ודתות. אפשר לומר שמישהו גזעני כלפי הפלסתינאצים (למרות שאין כזה עם פלסטינים)אפשר לומר שמיהשהו גזעני כלפי הירדנאצים (למרות שאין כזה עם ירדני) חוץ מזה, אפילו אם אתה מתעקש ואומר שגזענות זה לא שנאת עם, עצם העובדה שאתה מכליל ואומר קללות על עם מסויים, זה דבר נאצי לעשות. נ.ב - לצרפתים אין שום דבר בדבריהם מפני שהם לא יודעים כלום מה קורה כאן באיזור, במיוחד הבלגים שעסוקים כול היום עם הוואפל שלהם

למעלה