בקשר לסקר.....

starshine

New member
בקשר לסקר.....

מה זה הסקר הזה<??? אתם קורעים אותי!!!!!!!!!!!!!! אין מצב..... אני דובקת ב: ----------------------אין תגובה------------------------ מיכלולה.

ץץץץץ

New member
רעיון נחמד, ביצוע פחות

המתמודדים שהכנסתם לא מוצאים חן בעיני. ננייייייייחחחחחחח, שחני בפנים, וננייייייייייחחחחחחחחחח שיגאל בפנים, על מה פישר ואהרון מקבלים פרס ולמה לא נתתם עוד אפשרויות? ששי קשת, אומר לכם משהו (בגירה ב"ספר הג´ונגל", "מתנקשים", פונטיוס פילאטוס ב"השטן במוסקבה") חיים טופול, הוא, אומר לכם משהו??? (טוביה החולב "כנר על הגג", השטן/מר וולנדר ב"השטן במוסקבה") וביננו, עם כל הכשרונות שיש בארץ, עם כל הכבוד וההערכה, יגאל מזרחי יצטרך לעשות עוד דרך ארוכה מאוד כדי לנסות ולהשתוות לשמות ששמתם לידו. סתיו, סליחה שפניתי ברבים, לא ידעתי אל מי אני פונה, ואני מצטער אם הייתי תקיף מידי. אבל באמת קצת אובייקטיביות?!

היי, לא להתקיף!

סורי שלא הכנסתי אותם וסורי שלא הכנסתי את מי שרצית, אני יכולה להוסיף אפשרויות. מצטערת שאני לא כל-כך בקיאה בכשרונות של ארץ ישראל הקטנה...

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כבר ששי קשת, יש לו עוד ברזומה

הוא שיחק את "ז´אבר" בהפקה האחרונה של "עלובי החיים" ואם אני מפשפשת אחורה בזכרוני הוא היה גם ב"אוויטה" (שעלה לפני כעשור עם ריקי גל). אם נלך אפילו יותר אחורה, 30 שנה ליתר דיוק, הוא שיחק במחזמר מקורי שכתבו דן אלמגור ומתי כספי (ע"ס סיפורים של דמיון ראניון) בשם "עיר הגברים". השיר היחיד שידוע ממנו כיום הוא "פנקס הקטן".

קפטן פון טראפ?ארנולד בלה טראוויטה?

מתנקשים?ועודדדדדדדדדד מה קרה לכם יש לו רזומה מפה ועד ירושליים ובחזרה

ץץץץץ

New member
ז´אבר... איך העזתי לשכוח?

זו הייתה הדמות הכי מעניינת בהפקה של המשכן. חצוף שכמותי....

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא היה מצויין, הפתיע אותי לטובה

לא שחלילה זילזלתי בו קודם - יש לו קול מצויין, נסיון בימתי - כל מה שצריך; אבל מצד שני יש לו לפעמים מניירות מעצבנות במשחק ובשירה, ואחרי שהייתי רגילה לביצוע (המצויין לא פחות) של ליאור ייני, קצת חששתי... חששותיי נתבדו לחלוטין - הוא היה ממש נפלא, אחת ההברקות הליהוקיות הרציניות שהיו בהפקה הזו.

actress

New member
trilliane ששי שיחק גם בהללויה..(87)

יחד עם חנה לסלאו וריקי גל קראו לזה הללויה הלוויוד ויש לי תמונה

trilliane

Well-known member
מנהל
איזו נוסטלגיה... לא שמעתי על זה

מעולם, האמת... אבל התמונה, אוי, גדול! ששי קשת עם הבעת שביעות הרצון ה"סנוביסטית" הזו (דיי מתאים לו, האמת
) וחנה לסלו כ"כ רזה... היו זמנים.

actress

New member
יש לי את הכתבה על זה ואני מחפשת עוד

ארכיונים על אותה תקופה שבה חנה לסלאו שיחקה כמו כן היא היתה גם בברנשים וחתיכות ואירמה לה דוס בקיצר אם למישהו מהוותיקים כלומר מהבוגרים יש חומר אז בכיף.

למעלה