בקשר לסקר החדש

ben_holland

New member
בקשר לסקר החדש

צריך לסווג את זה ל"אני בארץ" ואני בחו"ל כי כידוע המצב די מורכב... וזהו, מה שלומכם? האם אפשר לראות איפהשהוא רשימה של הכינויים מפורים? בן (מישהו גילה את הכינוי המסובך שלי...?)

Gefen

New member
רשימת הכינויים מפורים...../images/Emo150.gif../images/Emo148.gif

למעשה לא לגמרי הושלמה עד לרגע זה... לא ממש ברור למה, כפי הנראה החברים פה נהנו יותר מעצם המשחק וההתחפשות מאשר מהחשיפה והיו שסרבו להוריד את החחפושת והעדיפו פשוט להיעלם... ובכל זאת..להלן רשימה חלקית של הכינויים, ואם למישהו בא להשלים אותי אתם מוזמנים לעשות את זה בכיף כי הרי ברור שאני לא אזכור את כולם: קוקוס ורוד = יניב אסתרה מגמרת = אנוכי דויטשית = תותי הדוד סלבדור = מוייש מלכת השמש = תינוקת של במבה אחלהשבראש = DJYNC הלא הוא דניאל.. shegmuts = בן אוזן המן בטעם פסטו = אמילי שונא את פורים = אלי פלס וייס = וייזתא FIRELADY = ג´ודי בראד פיט = ?? (נדמה לי שזה כבר נאמר אבל שכחתי..) שושנת יעקב צהלה שמחה = ???? צוות חול המזוייף = ???????? וייזתא עם קטן = ???????????????????(בטח מתבייש להחשף..
) זהו...תוסיפו אם יש לכם עוד... גפן

RamlaCity

New member
יש לי שאלה לאלי פלס

1. אתה חי? (הבית זועק מבדידות אחי) 2. איך הצלחת לשחק בכמה פורומים במקביל? 3. לא התבלבלת? 4. מה יהייה? 5. שווה לעבור לשמאל? 6. אולי כדאי לי לחזור בתשובה? 7. אני אזכה פעם בלוטו? 8. מה נשמע?

למעלה