בקשר לספר הרביעי...

IllUS CratioN

New member
בקשר לספר הרביעי...

בפרק וריטסרום, כשברטי קראוץ' הבן אומר שכשהם היו באליפות העולם בקווידיץ' והוא זימן את האות האפל ווינקי השתמשה בכוחות הקסם המיוחדים שלה כדי לכבול אותו אליה. למה הוא מתכוון בזה? אילו כוחות קסם יש לגמדוני-בית?

wintera

New member
נממ...

לגמדוני בית יש כוחות קסם שונים משל הקוסמים - בעזרת כוחות אלו הם יכולים לדוגמה להתעתק ברחבי הוגוורטס ולבצע את המוטל עליהם בעבודות הבית.

i am crush

New member
הם יכולים להתעתק??!

אז מה הבעיה שלוולדי יהיה גמדון בית שיתעתק להוגוורטס יתקע להארי סכין בלב, ויברח משם??? לא נראה לי שהם מתעתקים...

למה?../images/Emo210.gif

הנבואה אומרת שאחד מהם יהרוג את השני ואיש לא יוכל לחיות כל עוד ימשיך השני להתקיים. זה לא אומר בהכרח שרק וולדמורט יכול להרוג את הארי.

ToryMaster

New member
נכון

אבל כמו שוולדי סירב להניח לאוכלי המוות לפגוע בהארי, כך הוא לא ישלח גמדון לעשות את זה. הוא רוצה לעשות את זה בעצמו.

גם נכון../images/Emo210.gif

אבל זה עדיין לא מונע מנוויל לקבל איזה התקף ג'ננה ולהכניס להארי מזלג ללב או משהו

טאפנוש

New member
נכון

וולדי חייב לשמור על הכל "טהור" ומושלם שהוא יוכל להתגאות בו. כמו עם ההורוקרוסים, הוא לקח חפצים מאוד מיוחדים ונדירים והשתמש בהמון קסמים כדי להכניס בהם את נשמתו, ולפי זה, אין מצב שהוא ייתן למישהו לעשות בשבילו את ההרג, ובטח שלא גמדון בית. וגם, לא ניראה לי שלהרוג ולפגוע הם חלק מהכוחות המיוחדים של גמדוני הבית. ובנוסף להכל, דמבלדור היה מזהה גמדון בית שעובד בשרותיו של וולדמורט.. וולדי יודע את זה... אז כנראה שוולדי לא עומד לשלוח גמדון בית כדיי להרוג את הארי בזמן הקרוב..

IllUS CratioN

New member
אז,

וולדמורט היה יכול להרוג את הארי אינספור פעמים, בכל הספרים, לולא רצה להרוג אותו בעצמו. ז"א שהוא וויתר על כל ההזמנויות האלה, רק בגלל הגאווה שלו. זה לא נראה הגיוני.

Pr0NgS

New member
יש הזדמנות אחת שככה זה היה.

בסוף הספר הרביעי, הוא היה חייב לתת את הנאום הזה והיה חייב לקיים איתו דו-קרב רק כדי להראות שהארי הוא סתם עלוב. לא ממש גאווה, אלא יהירות.

יהירות זה לא../images/Emo210.gif

שעושים דברים מהר מבלי לחשוב? וולדמורט מאוד שקול. אני דווקא חושבת שגאווה היא המילה הנכונה פה

Pr0NgS

New member
לא אמרתי שזו לא גאווה, פשוט השתמשתי

במילה אחרת. המילה הטובה היא גאווה, אבל נשמע יותר טוב להגיד עליו יהיר ולא גאוותן.

IllUS CratioN

New member
לפי דעתי הוא סתם דביל.

הוא היה יכול להרוג אותו עוד לפני שני פרקים! ובמקום זה חיכה עוד שלוש שנים
<האומנם הארי ימות?>

למעלה