בקשר לסמולוויל ..

בקשר לסמולוויל ..

טוב הודעה ראשונה שלי פה ..=) אני רוצה לדעת באיזה פרק ועונה התוכנית סמולוויל הסתיימה? כי אני רוצה להוריד את שאר הפרקים אני רוצה להתקדם.. מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של הפרקים עם תרגום?(אם אין תרגום זה גם בסדר ..) תודה ..

b u s t e d

New member
AXN שודרה כל העונה ה-4

ושם זה נגמר. ואסור לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי פורומים של תפוז..

slayer510

New member
בקשר לסמולוויל

לכל מי שרוצה לדעת: אחת מצוות הערוץ בשם "גלללי" אמרה לי שהעונה החמישית של סמולוויל תשודר ב-AXN בשידור יומי למרות כל התכנונים לשדר אותה בשידור שבועי! זו הודעה ממש משמחת, למרות שאני כבר ראיתי את העונה החמישית ועכשיו אני בעונה שישית בקצב של ארה"ב!!

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gif

למרות שיקח עוד זמן עד שזה יקרה... העונה ה-5 תשודר אחרי סיום השידורים של עונות 1-4, ובינתיים הם עדיין בעונה ה-1.

yaniv1000

New member
מה המצב slayer510?

גם אני כבר הורדתי למחשב את עונה 5 ו6 וראיתי הכל =] ראיתי עד פרק 17 של העונה השישית..עכשיו צריך לחכות שייצאו פרקים :p ביינתים אני מתחיל אני מוריד ורואה גיבורים :)

Burger4

New member
ראית כבר הכל ?!

אני חושב שעשית טעות שראית כל כך הרבה פרקים תוך זמן כל כך קצר. אמנם זה קשה מאוד תאמין לי אני יודע, אתה מדבר אל מישהו שראה עונות שלמות של סדרות תוך ימים ספורים, אבל בשביל לא "לשרוף" את הסדרה היית צריך להשתדל לראות פרק אחד ביום, כי אם אתה רואה שניים ברצף אתה פשוט שורף את הפרק הראשון שראית. ובגלל שזה סמולוויל, שווה להשתדל... לא משנה לפחות אתה מעודכן עד הסוף עם אמריקה !

slayer510

New member
חחח גם אני רואה גיבורים

איזה קטע!! חחחח!!! גיבורים היא סדרה ממש נהדרת ומותחת והיא שונה בהרבה מסמולוויל כי כל פרק שלה הוא המשך של הפרק הקודם וממשיכה בעלילה המרכזית לעומת סמולוויל שמתרכזת בכל פרק בסיפור שונה וגם קצת מתקדמת בעלילה!!! אגב, אני התחלתי להוריד את אבודים ונמלטים שלא ראיתי בכלל למרות שיש לי הוט ואבודים שודרה באקסטרה הוט לא ראיתי כי לא חשבתי שהיא תהפוך לכזה להיט... חשבתי שהיא עוד סתם איזה סדרה ובאשר לנמלטים אני מוריד אותה ואני נהנה מכל רגע

Princess110

New member
מאיפה אתם מורדים הרבה סדרות דרך

המחשב...זה רעיון טוב....שאני חושבת על זה.. אבל זה לא יותר מידי זמן...להוריד סידרה זה לא איזה שבוע או משהו? ואיפה מוצאים בכלל?

slayer510

New member
כנסי....

יש הרבה אתרים שמהם את יכולה להוריד סדרות!!! זאת בכלל לא בעיה!!!ולא , זה לא לוקח שבוע זה יכול לקחת יומיים שלושה...אם למשל תורידי 5 פרקים זה יירד לך מהר!!! אם את רוצה כנסי אליי לפרטי ואני אשלח לך אתר שממנו אפשר להוריד את כל הסדרות שאת רואה בטלוויזיה וגם סדרות שלא, כי פה אסור לדבר על הורדות!!! מחכה למסר ממך
ביי!!

למעלה