בקשר לסיפור

בקשר לסיפור

רק בשביל לדעת, מישהו עוד מעוניין שאמשיך? ותגידו ת'אמת כי אני כותבת בזמנים גדולים, אז אני רוצה לדעת. תודה מראש.

toty17

New member
את עוד מעיזה לשאול!??!?!

לא הבנת שיש פה אנשים שמצפים בקוצר רוח?!?! אני בעדדדד.
מאווווווודדדדד בעדדדדד. (אולי אפילו על סף מתחננת...
)

המשך הסיפור...

-אני באמת לא מאמינה שאני ממשיכה חחח- תזכורת: בפרק 7 גילי ורומי רבו, יותר נכון לומר שרומי נעלבה כי גילי קראה לה לסבית. היא חשבה שגילי צריכה לקבל אותה. בסוף הפרק רומי החליטה להסביר לגילי שוב, מפני שהיא חברה טובה שלה. והנה ההמשך: פרק שמיני: הפעם, נפגשנו בבית העץ הישן. ליד הבית של הזקן הממורמר. אמרתי לה שנעלבתי, נעלבתי ממש מזה שקראה לי 'לסבית' אחרי שאמרה לי שאני לא [עדיין]. היא התנצלה. החמודה הזו. כשמסבירים הכול מובן! באמת. אי ההבנות האלו-ממש מקשות על החיים. היא אמרה שזה באמת היה מכעס. "אז עכשיו כשהכול מובן, תסבירי לי-מזאת אומרת לחבב אותי?" "את חיבבת בן פעם?" "בטח". [כן!? זה כזה ברור? אויש, גילי. הפשטות! הפשטות!] "אז גם אני מרגישה אלייך חיבה" הפרצוף שהיא עשתה לי גרם לי להרגיש רע. הרי מה אני רוצה ממנה. היא לא צריכה לדעת איך להתמודד את זה. ולא חייבת לקבל. הייתי מצפה שתבין. לפחות. "מזה? חיבה כאילו..ז"א..כמו..כ..מו שכולם מרגישים- כשהם מרגישים חיבה?" "לא בדיוק..זה מורכב" אויש למה נכנסתי. א-ל-ו-ה-י-ם "אני רק מרגישה משהו, קראתי בספר.." כן זה נשמע אמין! "שיש בגיל הזה משיכה לאותו בני מין, בגלל שבילדות נהגנו לשחק עם אותו בני מין" חח הרגשתי חכמה כזו. כאילו למדתי פסיכולוגיה שנים על גבי שנים. "אבל בכול זאת. אני דורשת הסבר!" "טוב..אז ככה..זה פשוט מוזר, וסלחי לי על הכינות, להיות בקרבתך לפעמים" היא מתחילה להתרחק. אוי גילי, שקופה אחת. "לפעמים? מתי?" "אוף גילי. אין לי דרך להסביר. טוב!? זה פשוט ככה...מוזר." שתקנו. "טוב..ב..סדר..לא צריך לכעוס. אני פשוט מנסה להב.." "מה יש להבין!?" קטעתי אותה..פשוט כך, מעצבים. כמה אני יכולה להסביר לה את זה, ועוד משהו שקשה לי בכלל לדבר עליו..חוסר טאקט לחלוטין. שוב. שתקנו. הפעם היו מבטים של כעס. היא הרגישה מאוימת, והתרחקה עוד קצת, ואני עשיתי מבט כעוס כזה. בכוונה. אולי ככה היא תבין. שכחתי, לה צריך להסביר כול דבר. נכנעתי. היא מקרה אבוד. אני בבית. במקום שעדיין אוהבים אותי. טלפון לבן, זה יעזור לי. "היי בן? מה קורה?" "היי רומי!! כמה זמן לא שמענו ממך..לאן נעלמת?" שאלה טובה..באמת קצת התרחקתי מכולם, פתאום..הרגשתי לא נעים. "אני..אה..אתה יודע..העיסוקים הרגילים". איי..בן. חבר כול כך טוב שלי. אפילו פעם יצאנו יחד. לדייט. חחח..מצחיק לא? אבל אל תדאגו, זה לא הרס כלום בינינו, זה היה בכוונה, בשביל הצחוק. משחק כאילו..מה, אתם לא מכירים?! "טוב, אז מה את צריכה?" "היי, אני מתקשרת רק כשאני צריכה משהו?" העמדתי פני תמימה. "טוב...אני פשוט צריכה ל-ד-ב-ר! זהו...לדבר...שיקשיבו לי." "אממ..אני בדיוק התכוונתי לצאת. למגרש למטה. רוצה לבוא?" מצוין. אזיז קצת את הגוף שלי. פדלאה שכמוני. מאז ה"עיסוקים" שלי אין לי זמן לכלום. הזנחתי הכול. "כן! בהחלט!" התגעגעתי לכדורסל.. "נוותר לך...הדיבור יהיה פעם אחרת..." "טוב אחלה..עוד חמש דקות למטה." פתאום. הייתי הכי מאושרת בעולם. שכחתי מהכול. איך שהמצב רוח שלי משתנה מהר. בצורה מפחידה. אלו היו השעתיים הכי מהנות בעולם. רציתי להישאר עוד. אבל החשיך. "בן. תודה על הכול. באמת." הפעם לא התחבקנו, חיבוק דוב שכזה. שנינו מזיעים ומסריחים, נוותר. "אין על מה רומי..מתי שתצטרכי." עם כוחות מחודשים. והרגשה טובה בלב. החלטתי שוב, לחדש את הקשר עם גיל..כמה שרק ניתן. אבל לשם שינוי..מחר, בבוקר. שלא אעשה לעצמי כאב ראש. שוב.

count on me

New member
ממש ממש יפהה!!

כותבת צעירה וחממודה שלנו!! כל הכבוד על ההתמדה והרצון שלך! הסיפור שלך מתקשר למציאות...דברים הכי פשוטים מקבלים משמעות עצומה, אני מתכוונת בין היתר למשחק הכדורסל..ששיחרר לך אנרגיות...טיפ לכולנו פהה!! מחכה להמשך מפתיעהה!! אוהבתת המון המון וחג שמחחח!

=] אדרוש..

תודה קודם כול. תודה תודה תודה. אני לא הייתי מכנה את עצמי כותבת, עדיין לא. וההתמדה, זה בזכות הקוראים המדהימים שלי! באמת.. דווקא, אני מקווה שהתיאורים שלי הם לא יותר מידיי, שאני כותבת יותר מדיי דברים לא נחוצים. כי אני חושבת שאני כותבת קצת יותר מדיי... חג שמח!!!!

טוב..המשך הסיפור

בפעם האחרונה זה היה פרק שמיני, כמה הודעות מעל. פרק תשיעי -הפרק שאני אהבתי, בנתיים-: ואכן, עם כוחות מחודשים, ואופטימיות שבאה משום-מקום החלטתי לנסות לפחות להסביר לרומי מה הקטע שלי. כתבתי לה פתק: 'צריכה לדבר איתך בהפסקה. דחוף.' היא הסתכלה עליי במין הסכמה כזו. זהו צלצול, הנה ההזדמנות האחרונה שלי להסביר לה מה אני מרגישה, מה אני רוצה ממנה. "רומי, אני כבר מיואשת, אני לא מבינה כלום ממה שאת אומרת" "תנסי להיות במקומי" שתיקה. "זה קשה לי מאוד להסביר לך, אבל אנסה. שמעי, אני לא יודעת בדיוק מה אני מרגישה ולמה ומה אני מרגישה. והדבר האחרון שאני רוצה, הוא להרוס את היחסים בינינו" והנה, דמעה זלגה לה. "בואי הנה, תביאי חיבוק, חמודה שכמותך!" חיבקתי אותה חזק חזק ,כסמל לכך שהשלמנו, ז"א אף פעם לא רבנו ממש אבל עכשיו הכול רגוע. "התגעגעתי אלייך רומי, וכבר התחלתי לפחד" "טוב, מעכשיו אעסוק רק בעניינים של בני נוער נורמליים, לא אטריד אותך יותר" "תפסיקי להטריד אותי מינית? יש!" והנה בדיחה על חשבוני, גיחי גיחי. אני שמחה שהכול חזר לקדמותו, אני לא באמת יודעת אם מה שסיפרתי לגילי שינה אצלה משהו לגביי, אני מאמינה שלא. אני מקווה שלא, יותר נכון. חופש!!!! חופש מלימודים חופש מהכול... קצת מנוחה, מכולם. אני וגילי קבענו לשחייה לילית, בבריכה בקנטרי אצלנו. לא שפתוח בשעות הלילה, אנחנו פשוט מתגנבות, זה הכי כייף שבעולם. רק אנחנו, לבד. ועוד אחרי שהשלמנו, בכלל, זה כייף לא נורמאלי. אנחנו מדברות על הכול ואומרות מה אנחנו חושבות בלי גבולות. בכלל, המים נותנים אווירה מיוחדת. דרך מצויינת לחגוג את החופש. אומנם חופש סוכות, לא ארוך מאוד ולא קצר מאוד. אבל מספיק. מספיק בשביל לבלות. יצאנו בערך ב-22:30 והיינו לבד. ממש ממש לבד. היה מאוד שקט. התחיל להיות קר, רוח קרירה כזו ,שמבשרת שמתחיל הסתיו, עברה. לכן, הורדתי מהר מאוד את בגדיי ונכנסתי למים. "בואי, קפצי גיל, אל תפחדי" "א..א...ני לא פו..פוחדת" ממש לא פוחדת..גם רועדת מקור וגם מפחד, מצחיקה שכמותה. בסוף היא לא קפצה, אחרי שכנועים רבים, וויתרתי לה והיא התיישבה ונכנסה לאט..לאט..כמו שרק גיל יודעת לעשות. שנינו ככה שכבנו לנו בבריכה, ופשוט עצמתי עיניים, לשמוע את השקט. היא גם עצמה. התחלתי לזמזם שיר כזה מוכר, והיא הצטרפה, כמעט וזמזמנו את כול השיר, היה מצחיק. אחר כך, בדרך כשרונית למדיי התחלתי להראות לגילי את התרגילים שאני יודעת לעשות בבריכה, אין לי כשרון רב לזה, אפשר לומר, אבל ניסיתי. התחלתי להתהפך ואופס, כמעט נפלתי. למזלי, גילי החמודה הייתה שם, בדיוק בזמן לתפוס אותי, אך זה גם היה רגע כזה, מאוד מוזר. היא החזיקה אותי בבטן כך שהפנים שלי היו מול שלה. ממש לרגע, נעצרנו שתינו, הסתכלנו אחת לשנייה בעיניים, היינו קרובות אחת לשנייה עד כדיי כך שבמקום שנשאר הייתי יכולה להכניס שני אצבעות מקסימום. קלטתי איפה אני נמצאת וישר הזזתי את הראש. התחלתי לזוז קצת בגוף, מרוב מבוכה כנראה, ניסינו להתנהג כאילו לא קרה כלום, ובאמת, טכנית לא קרה כלום. אבל אני יכולה להישבע שראיתי את גיל מסמיקה, אני לא יודעת למה, אבל אני בטוחה. היה שם משהו, גם אם זה הדבר הכי קטן בעולם הוא היה שם, והוא היה משמעותי אם הוא הפריע להמשך השחייה שלנו. "אמ..טוב..שנזוז?" "כן..אני חושבת שכדאי גם" ה"כדאי" היה במיוחד בגלל מה שקרה, לא בגלל שום דבר אחר. לפחות על זה שתינו הסכמנו. רוב הדרך עברה בשתיקה. למה הייתי צריכה לספר לה? זה מעשה כול כך טיפשי, זה הרס הכול, ויהיה קשה לתקן הכול. ובמיוחד אחרי הלילה, אצטרך להתחיל את הכול מחדש, ככה זה אני הורסת לעצמי ובונה מחדש. פשוט כשרון! טוב, מה? זה רק מקרה אחד, זה לא אומר כלום וזה גם לא אמור. אתנהג כרגיל, הכול כשורה. בנוגע לגילי, שתעשה מה שטוב לה.

count on me

New member
כבר לא נמאס לך לשמוע אותו דבר?!חחחח

מ-ה-מ-ם !! אהבתי את המשך הסיפור.... אני אוהבת איך שאת מתארת את הפרטים "הקטנים"..שהם בעצם עושים את התמונה והמשמעות כולה... אני גאה בךך!!! מעריכה אותך על ההתמדה, הרצון... מחכה להמשךך!! יישר כוח! אוהבתתת

toty17

New member
../images/Emo24.gif

במילה אחת?! מוכשרת!!! מדהימה כל פעם מחדש ! מצפה להמשששךךךךךךךךךך מעריצה מספר 1

וואוו

אין לי מילים אני מ-א-ו-ד אוהבת את כולכם על כול ההערכה הזו והפירגון הענקי הזה שלכם. אתם מדהימים בזכותכם אני ממשיכה לכתוב. קבלו חיבוק ענקי!!!! =] עוד מעט הפרק הבא...

המשך =]

אני באמת לא מנסה לסחוט כאן מחמאות, אבל לא נעים לי לפרסם כאן כול פעם, לא יודעתף הרגשה אישית ובאמת הערה אחרונה: ההערות שלכם מצוינות! אבל אשמח לקבל גם הערות ענייניות יותר, שאפילו יעזרו לי לשפר או להאיר את עיניי. תודה מראש. פרק עשירי: כול החופש לא דיברנו. אולי רק בשביל להעביר קשר כשיוצאים בערב, וגם פה השתדלנו שלא. כשיצאנו בחבורה לא דיברנו, רק מבטים הוחלפו שם. מבטים של 'אנחנו מבינות מה קרה, בואי נתנהג כאילו הכול כרגיל'. אבל על השטח זה לא קרה, הכול לא היה כרגיל, נדמה לי שמרוב בושה לא דיברנו, זה היה מביך, באותו לילה להיות קרובה לגילי, קרובה עד כדיי נשיקה! ובמיוחד, אחרי שסיפרתי לה מה אני מרגישה... החלטתי שזהו, אחרי יומיים של חזרה ללימודים, אני חוזרת לדבר אתה, צריך להפסיק לשחק משחקים. אז שוב, השתמשתי בשיטת הפתקים. קיוויתי, שהיא לא תדחה את ההזמנה. ואכן, היא באה, גילי שלי, אף פעם לא מאכזבת. לא ידעתי מאיפה להתחיל, פתאום ברחו לי המילים. "אז...מה קורה?" התחלה טובה, לא? "ממ..בסדר?! אבל לא קראת לי כדיי לשאול אותי לשלומי, נכון?" "אממ..כן..ז"א..לא..כאילו כן!" שוב פעם הסתבכתי. קראתי לך, כי אני רוצה לברר משהו, להלבין עניינים. "כן?" "זה קשה אז נסי לשתף פעולה. זוכרת שיצאנו לשחייה לילית?" "אממ. כן.." היא לא הבינה לאן אני חותרת או שלא רצתה להבין, לפחות כך זה נראה. "אז קרה משהו, לא יודעת מה אבל משהו, אני מקווה שאת מסכימה איתי, אבל אני הרגשתי משהו, לא יודעת מזה, אבל לא משנה מה הוא הדבר, אני רוצה שנפסיק להתעלם אחת מהשנייה, אלא אם כן.." "לא לא.. אני חושבת כמוך" קטעה אותי באמצע, "אני גם חושבת, שצריך להפסיק להתעלם אחת מהשנייה, זה תינוקי" "ואת חושבת שקרה שם משהו?" לזה היא לא התייחסה בדבריה. "אמממ..." "נו?!" "או-לי, אממ..אולי אולי היה שם משהו, אבל קטן, מזערי, אני מניחה" טוב, לפחות היא מסכימה. "אבל אנחנו בסדר עם זה, נכון?". מזו השאלה הזו? לבדוק אותי? "כ..כן..בטח!" אין לי מושג למה גמגמתי. אולי כי לי זה לא- בסדר? אני כבר לא יודעת. אחח. אחרי שתיקה מרובה. "טוב.....אחרי שהלבנו את העניינים, יאללה בואי נחזור לשיעור" חזרנו לכיתה מחובקות ושמחות..כשהתחבקנו הסתכלנו אחת על השנייה וצחקנו. היה פשוט נהדר, שמחתי, שמחתי על כך שאפילו שלרגע שחשבתי שאאבד את החברה הכי טובה שלי, טעיתי, וטעיתי בגדול. בגלל כזו שטות!? מה עלה במוחי... כנראה סתם, מלחץ, מלחץ שלא מוגדר, כרגע. העיקר,שהכול הסתדר בסופו של דבר.

count on me

New member
אין לי מילים...

אולי זה לא ברור, אז אני אגיד : כל יום, יומיים אני מחכה להמשך הסיפור. משהו בתוכי רוצה להמשיך לקרוא אותו. הכתיבה רצופה ונקייה... :) בגלל שבקשת מאוד מאוד יפה, והבנתי שזה חשוב לך, חשבתי על הערה - הצעה לשיפור בכתיבה - לקח הרבה זמן
: - לקראת הפרקים האחרונים, שתהיה פחות מריחה. כלומר להשאיר טעם טוב בנושא מסויים...ולא לסגור אותו ב 100 אחוז.... ולעשות אקשן חדש, נוסף... :) רוב הפרקים היה על המצב שלך עם גיל....בפרק עם הברכה, שכמעט הייץה נשיקה...היה יפה... למרות שאני הייתי מפתחת את זה באופן קצת שונה.....ובגלל זה את כותבת את הסיפור :) - משאירה את מתח שתיקה, או שבסופו של דבר גיל תגיד שגם היא נמשכת...או שהיא תעשה "פדיחות" לך(יעני בסיפור)....משהו שיעורר קצת קצת יותר עיניין... הסיפור שלך מאוד מאוד יפה.... ואי אפשר להתווכח, עובדה שכל הזמן אני רוצה לקרוא אותו ולראות לאן משכתתאת הסיפור :) באהבה ענקית ויישר כוח :)

חחח..

אמרתי לך, אני לא יודעת מה להגיד. אני לא חושבת, בכול הצניעות, שמגיע לי כ"כ הרבה מחמאות. חח..אבל תמיד אני אומרת--> תודה. ובקשר להערות.. אמרו לי לעשות אקשן, ואת זה אני לוקחת לצומת ליבי.. הפרק עם הבריכה באמת נתן אקשן..תודה. את תראי שבפרק הבא..זה לא יהיה על המצב שלי עם גיל..חח ספוילרים.. אני בעצמי לא יודעת לאן הוא יתפתח..חח וזה סתם שתדעי..חחח תודה רבה שהשקעת מזמנך לתגובות.. אני מעריכה את זה!

למעלה