בקשר לסיגנון הברכות

בקשר לסיגנון הברכות

הסיבה שאני רושם למשל אני מאחל לכולם המשך יום טוב של יום ראשון ולא אני מאחל לכולם בוקר טוב,או משהו כזה זה כי אני חושש שאם אני ארשום את זה בשירשור אז זה עלול להיחשב להצפה,בצורה כזו אני מאחל לכולם בוקר טוב אני מאחל לכולם בוקר טוב ונכון שאפשר להיסתכל על התאריך כדי שידעו במה מדובר אבל יכול להיות מצב שמנהלי הפורום יתרכזו יותר בתוכן מאשר התאריך ויחשיבו את זה להצפה אז לכן כדי להראות את ההבדל שזה לא אותו הדבר אז אני מעדיף שזה יראה יותר מפורט ולכן אני מעדיף לרשום למשל אני מאחל לכולם המשך יום טוב של יום ראשון מאשר אני מאחל לכולם בוקר טוב,

תרשום מה שבא לך מי שרוצה שיגיב

מה יש שירשום מה בא לו זה פורום חופשי לחלוטין מי שלא רוצה שלא יגיב וזהו

יוני,אתה צודק,../images/Emo45.gif

ותודה על התמיכה

לויין חאלס לשחק אותה תמים

אתה יודע שאתה מעצבן פה את כולם ואתה גם יודע איך לעשות את זה.. פוזה של צדיק לא מוסיפה לך כלום רק מוציאה אותך יותר אהבל..ש'תחרר כמה אתה יכול לחפור

L A G U N A

New member
אאאאכככךךךךךךךךך

אם רק היו בי ת'כוחות להשמיד את הטרול הקטןןןןןןןן, אככךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אלוהיםםםם שייקחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רמי בוקר טוב!

מה יהיה איתך מה אתה קשי תפיסה למה אתה תמיד נותן שיצחקו עליך אתה מטומטם או משהו .או שאתה זה שמטמטם את המטומטמים.שכאן ,אז אני יסביר מה מהות בלוג תפוז שתבין .בלוג תפוז נועד בשביל חברי שקצת משעמם להם בחיים ונכנסים למקום שרובו הזוי לחלוטין שניקרא בלוג תפוז .עם לא שמת לב כל אחד חושב שהוא מלך כאן שבעצם לא שווה שקל או יותר נכון 10 אגורות .על מי אתה מנסה להראות חוכמתך לחברי שחלקם לא מבינים את הכתוב ושחלקם לא יודעים ליקרוא בין השורות. ולא מספיק שהדת דפקה אותך וסלח לי שאני אומר את זה אתה עוד יורד לרמת כתיבה שלהם .תגיד אין לך קצת כבוד עצמי רמי! זהו רק חלק 1 ראשון ההמשך יבוא אחר כך .תיקרא ותפנים טוב טוב !שיהיה לך המשך יום נעים!

חלק 2!

גם משהו שלא הבנתי אתה אדם מאמין ושומר מיצוות מה לך, ולמקום הזה שחלק גדול מימנו נוטף סקס וזימה ודיבורים מלוכלכים! אתה לא שם לב שתמיד אתה כותב משהו יורדים עליך. זה מהות הבלוגים אין כאן אנשים מפרגנים או מישהו שיבוא ויברך אותך באופן אישי .כאן זה היותר חברותא של משועממים .שמין מצא מינו יותר נכון הדפקה מצאה אחד את השני .ניראה לך שאדם שהוא נורמלי למחצה שיגלוש באתר ששמו בלוג תפוז .לא ניראה לי לא, שמת לב שיש כאן ריכולים ואנשים מתנהגים כמו לצערי כמו ילדים בגן .אני שם פה ז***********************************************************************ן כזה ענק על כולם שממש לא אכפת לי. אף אחד אבל אף אחד לא מישתווה בפני הבורא אפילו לא אתה כולנו אנשים קטנים. ולצערי חלקנו תופסים תחת ענק שלמעשי חלק מהאנשים כאן לא שווים כלום .זה רק נותן את ההרגשה הטובה להרגיש משהו שאם אפילו מתיקרבים למעמד הזה.אז הנה מימך המאט בכתיבה על תיכתוב יותר מידי .וחבל על הזמן שלך ועל הכתיבה שלך .יש כאן אנשים עם צרות עין אף אחד כאן לא מיסתכל על הגיבנת שלו כמו שאמרתי עכברושים שמחחטים בכל פינה אפשרית רק שיהנו מצורתיו של אחר !כך את מה שכתבתי ברצינות יתרה ברור רמי .שיהיה לך יום טוב!

אני יודע מה שאני רושם פה

ואני לא אתן לחברה לא לכולם,לעשות את מה שהם רוצים שיהיה פה, ואני חושב שאני בדיוק כמוך לא פוחד ולא מפחד בשום פנים ואופן מאזהרות טרול, ולא פוחד ולא מפחד בשום פנים ואופן מחרם חברתי, ויש פה חברה שאולי מעוניינים שאני אוגבל פה לכתיבה,אבל אני לא אתן להם לעשות את זה, ועד עכשיו זה הוכח,שהם לא מקשיבים לזה שמישתמש בשם המישתמש-זה ממכר-,להיתעלם כראוי,ובשבילי זה מצוין, אני בשני המצבים מנצח,למה? כי אזהרת טרול זה עניין של דעה,ולא לכל אחד יש את אותה הדעה, יש הטוענים להחמרה ויש הטוענים להקלה, אם לא מגיבים לי,אז יש לי בפורום שקט נפשי, ואם מגיבים לי,אז אני מגיב בהתאם, אז העצה של זה שמישתמש בשם המישתמש-זה ממכר-,בכלל לא מפריעה לי,

לא בא לך לקחת את עצמך בידים?

לא בא לך בלי לעליב להפסיק ליהות מטומטם רמי?וואני כבר לא צוחקת בהתחלה צחקתי עכשיו זה ניהיה עצוב ודפוק

למעלה