בקשר לסטארגייט...

adili6

New member
בקשר לסטארגייט...

מה קרה שקפצתם מעונה 4 לעונה 10?? מה אם עונות 5-9? אני יודעת שהכל משתנה בעונה 10... אין את גנרל האמונד (טוב את זה נראה כבר בעונה ה-4 בקרוב), אין את ג'ק אוניל (לפי הפרומו), יש איזה אחד חדש, לטילק יש שיער ( =] ) מה קורה פה?? איך אנחנו אמורים להבין משו ואיך זה קרה? בבקשה תראו גם את שער העונות!!!

d1f2

Active member
הסברים לגבי סטארגייט...

דבר ראשון, תודה רבה מקרב לב על הספויילרים שלך, הם מאוד עודדו אותי להגיב לך ועל זה אני מאודד מודה לך שהרסת לי, הרבה!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני... AXN הולך לשדר את העונה ה10 בשידור שבועי. בסוף העונה ה4, AXN הולך לשדר את עונות 1-4 בשידור חוזר מההתחלה ולאחר מכן, להמשיך לעונות הבאות כשבסיומן, תשודר שוב העונה ה10 של סטארגייט.

גללללי

New member
סטארגייט

לא ברור מאין נלקחו ההסברים.... זה המצב כרגע: סטארגייט עונות 1-4 מההתחלה החל מה 07.11 בשעה חדשה כל יום!!!!21:15 לבקשתכם. סטארגייט עונה 10 - ימי חמישי ב 22:00 ושידור חוזר ראשון ב 19:00 החל מה 01.11 לגבי עונות 5-9 - מבטיחים לעדכן ברגע שתהיה לנו אינפורמציה מעודכנת!!! צפייה מהנה

adili6

New member
תודה על התגובה ואני באמת ..

מקווה שתשדרו את העונות 5-9 כי אם לא זה ממש יוצר בעיה בהבנה של ההמשך...

יפעת777

New member
נראה לך באמת שמישהו שלא ראה את העונות ירצה

לראות את עונה 10 ? צריך להיות באמת מטומטם כדי לעשות את זה

adili6

New member
המממ...

אם את צופה בערוץ ולפעמים נתקלת בפרסומות ואם ראית פעם את הפרסומת שמספרת על העונה ה-10 של סטארגייט היתת יודעת שמה שאמרתי זה ספויילרים כי הכל מופיע בפורום... היית רואה שלטילק יש שיער ושגנרל האמונד לא נמצא ושג'ק לא נמצא ויש איש חדש אז לא ספויילרים.

למעלה