בקשר לסופרלנד

וונקי

New member
בקשר לסופרלנד

יש פה אולי משהו שמגיע לתחנה המרכזית של ראשון או של תל אביב אם כן שיגיב בבקשהב להודעה ואני צריכה עוד טובה אני ישמח אם אני יכול להשאר לישון אצל משהו אם יש משהו כזה שיגיד לי

וונקי

New member
רוצים שאני יבוא לסופלנד?

אני רוצה לדעת משהו אתם רוצים שאני יבוא לסופרלנד?

AGENT SHESH

New member
הדס

אני רוצה לבקש ממך - די עם רגשות הנחיתות, אנחנו רוצים לראות אותך, אנחנו אוהבים אותך, אבל זה שאת חוזרת ושואלת לגבי הדברים האלו כל הזמן נהיה קצת מציק. לגבי שאלתך - אני מגיע עם רכב, אם תהיי במרכזית בסביבות 10:00 אני אוכל לעבור שם לאסוף אותך.

וונקי

New member
מרכזית?

איזה מרכזית? יש לך את פלאפון שלי למה לי אין איך ליצור איתך קשר

AGENT SHESH

New member
ראשל"צ.

אין לי את הפלאפון שלך, המספר שלי במסר בדרך אליך ממש כרגע.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי

אולי תוכל א לאסוף אותי?אני עוד לא בטוחה לגבי זה, ואולי אני אוכל להשאיר את הדברים שלי אצלך באוטו או משו? [לא באלי להסתובב עם תיק מלא בסופרלמד ולדאוג לו כל הזמן.]

Me 4eVer

New member
אפשר גם?../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif

AGENT SHESH

New member
אין בעיה,

שוב - רק להיות שם ב10:00. וואי, חזרתי רק עכשיו מת"א. היה יום מטורף. עזריאלי, קומפיוטקס, בית החייל (הא, לי יש כרטיס לסופרלנד ב44 ש"ח ולכם לא, קנאו.), פסטיבל "יותר" עם הופעה של עברי לידר
ועוד מלא פיצ'פקעס שהיו שם. היה מטורף גם בדרך חזרה עכשיו. את מי פגשתי ברכבת לירושלים? את טליה. וחברה שלה היתה נחמדה והקפיצה אותי למרכז העיר וכך הגעתי הביתה במהרה. 4:00 במקום 6:00 בערך..

למעלה