בקשר לסולן,,,,

Fugue

New member
../images/Emo6.gif

סרט טוב! אבל גם בגלל שידידה שלי הסבירה לי על הנושא פעם..

וואלה לוקח זמן אחי

גם אני לא סבלתי את הקול שלו הרבה זמן לומדים להעריך אותו אני מת שהוא צועק LIFE TO SAVE LIFE משהו כזה מי מתיחס אליו הכי חשוב פאטרוצ'י :)

cha ching

New member
1. כן.

2. בלאקפנתר- אתה קצת מתווכח עם עצמך שאתה מביא לעצמך הוכחות למה שאתה אומר ואז למה שסותר את זה, לא?! 3. אויסטרהד- סתום ת'פה!

BLACKPANTER11

New member
תענה לי רגע.....

אם דרים כאלו אומנים,ונגנים מצויינים (לדעתי הם באמת נגנים טובים,אבל צריך גם דברים אחרים שלדרים אין) אז למה הם הטריחו את עצמם לעשות הופעה שהיא בעצם קאבר לדיסק שלם (מאסטר) של מטאליקה? אתה לא חושב (או חושבת) שזה מראה הערכה גדולה אליהם?........ ואל תהיו בלבליני ביצים ותגידו שדרים עשו את זה כי הם יכולים לבצע את כל מה שמטאליקה עושים,ומטאליקה לא יכולים לעשות את כל מה שדרים עושים, כי זאת תהיה פלצנות מגעילה.

jhon rudees

New member
אמממ.............

הייתי רוצה לענות לך קודם כל על ב ........מה שדרים עושים גם אני יכול לעשות אז נראה לי שגם מטאליקה.... אבל להלחין יצירות כמו של דרים לא נראה לי שמטאליקה יצליחו אי פעם.. ועובדה לכך.......שלא שמעתי שום יצירה כזאת אצלם..הם מורכבים רק מקלאסיקות........ התשובה שלי לא'....... היא שדרים אולי אוהבים את מטאליקה. ועושים להם קאוורים כמו שטראוויס עושה קאוורים לבריטני.....אני בטוח שהוא מעריך אותה...........ואני לא צריך לשאול אותך את מי אתה יותר מעריך את בריטני או את טראוויס...........

cha ching

New member
לא אמרנו את זה,

יא חתיכת אידיוט!! בשביל מה אתה מתווכח עם עצמך?! אפחד לא אמר שזה לא בא מהערכה של דרים כלפיי להקה שנחשבת קלאסיקה ופועלת כבר הרבה שנים. דרים לא עשו את ההופעה הזאת בשביל להראות שהם יכולים על מטאליקה, אלא באמת בשביל להראות הערכה. בעצם כל אמן שעושה קאבר או משתמש ביצירת אמנות קיימת כמקור השראה מראה כי הוא מושפע ממנה ומעריך אותה. אתה חתיכת מפגר!

BLACKPANTER11

New member
למה אתה מקלל? לך תכניס חציל../images/Emo94.gif

אתה חתיכת נעל. גם אני לא חושב שדרים עשו את מופע הקאבר כדי להראות שהם יכולים על מטאליקה,חתיכת הומו.

cha ching

New member
תגיד לי, טיפשוני,

מה, אתה אידיוט לגמרי?! יש חלק בהודעה שלי שסותר את מה שאמרת לגבי ההערכה של דרים כלפיי מטאליקה?! בדיוק- לא... ועכשיו: "אם דרים כאלו אומנים,ונגנים מצויינים...אז למה הם הטריחו את עצמם לעשות הופעה שהיא בעצם קאבר לדיסק שלם של מטאליקה? אתה לא חושב (או חושבת) שזה מראה הערכה גדולה אליהם?........ ואל תהיו בלבליני ביצים ותגידו שדרים עשו את זה כי הם יכולים לבצע את כל מה שמטאליקה עושים,ומטאליקה לא יכולים לעשות את כל מה שדרים עושים, כי זאת תהיה פלצנות מגעילה." ניתוח תגובה: לא צריך את כל החלק השני, אתה כאילו עונה לעצמך בשמנו (כלומר, הצד הנגדי), וממציא דברים שלא אמרנו ואז עוד מתעצבן מזה. החלק הראשון בהחלט מספק את מה שאתה מנסה להגיד. אתה יודע, אחרי הסימן שאלה, אתה אמור לצפות לתגובה.. ולא לנסות לענות לעצמך. בשביל קיימים עוד אנשים בעולם. אין צורך בפיצול אישיות- הבנת?! אידיוט

BLACKPANTER11

New member
טוב עשה לי טובה.........../images/Emo123.gif

הצלחת לעלות לי על העצבים,אני רואה שאתה לא מצליח להבין אותי ולמה התכוונתי בכלל,עזוב לא חשוב. אני מציע לך להירגע אם אתה לא רוצה למצוא את עצמך יושב על איזו ארובה.

NiGa

New member
בואנ'ה אחד השרוטים במוח אתה

אתה כאילו כותב הודעה, ואז מעלה טיעונים אפשריים נגד ההודעה שלך, ועונה עליהם, ואז עונה על מה שענית... ואז עוד שמישהו אחר כותב לך שהטיעוני-נגד שהעליתי זה בכלל לא מה שהוא חושב, אתה צועק עליו בגלל שהוא חושב את זה, למרות שהרגע הוא אמר לך שהוא לא חושב את זה! דרים מעריכים את מטאליקה בגלל זה הם עשו להם קאוור, אני לא רואה מה זה קשור לויכוח (האינפנטילי) מי יותר טוב, דרים או מטאליקה. ולג'ון רודס - "מה שדרים יכולים גם אני יכול לנגן" או משהו כזה - בתור רודס? בתור פטרוצ'י? בתור מי?

BLACKPANTER11

New member
את לא מבינה מה הקשר.....מ-ו-ז-ר.|גו

קודם כל תודה על המחמאה,אני שרוט במוח ומה רע בזה?..... סיבכת לי את המוח בשתי החלקים הראשונים של התגובה שלך (אני בטוח שאפילו את לא הבנת כלום מסלט הפירות שרשמת). ודי עם מילים מפוצצות כמו אינפנטילי (אין לי מושג מה זה אומר הקשקוש הזה). את וכל שאר חברי הפורום יכולים לחשוב שדרים ת'יאטר עשו את מופע הקאבר לאלבום של מטאליקה,בשביל להראות הערכה. אני חושב הפוך: הם עשו את זה בגלל שהם אכלו את הלב שאיך יכול להיות שכמה מעפנים עם גיטרות (שאין להם תואר של מוזיקאים) הצליחו הרבה יותר מהם,אם זה בכמות המעריצים,ואם במיכרת הדיסקים. דרים הם נגנים מצוינים (עם זמר לא משהוא) אבל צריך גם את הרגש (שלמטאליקה יש) צריך לדעת לחבר את המוזיקה שלך (ותהיה נגן כמה טוב שלא תהיה) ולשלב אותה עם שירים. לדרים יש יצירות,אבל יבשות,אין להם את הנגיעה בנשמה (כמו שהיה לפינק פלויד,קווין,סגול כהה,לד זפלין) כי בשביל זה צריך הרבה יותר מאשר תואר אקדמאי במוזיקה הבנתם?!!!

Fugue

New member
בנאד'ם..

באמת שלא רציתי להתערב בשירשור הזה, אבל אתה מדבר שטיות! אז דחיל ראבק, תפסיק לעשות מעצמך צחוק..

cha ching

New member
ג'יזס!!! אתה אידיוט!!!!!!

אתה סותר את עצמך כל כך הרבה! ואתה כל כךךךךךך מזיין בשכל! לכתוב לך תגובות היה פשוט בזבוז אנרגיה...!

BLACKPANTER11

New member
טוב,כנראה שאני באמת עושה מעצמי צחוק

תמיד שאני מעלה פה איזה נושא רציני,אני מגלה עד כמה אף אחד פה לא רציני. מתרכזים בתפל,ולא בעיקר,נו מילא............

BLACKPANTER11

New member
ילדון,אני לא משכנע את עצמי.....

אני לא אומר שמה שאני אומר קדוש,זה העניין של וויכוח ששני אנשים לא מסכימים זה עם זה. אני בסך הכל רשמתי את דעותי,זכותו של כל אחד בפורום לא להסכים אתי,אבל זה מעצבן שאני אומר דברים ואף אחד לא מתייחס,רק אומרים לי שאני סותר את עצמי (למרות שאני לא מבין מאיפה הבאת את זה שאני סותר את עצמי כל כך הרבה). אתה בטוח שדרים הם הכי הכי ובלה בלה בלה........... אתה פשוט נעול מידי,חבל.

למעלה