בקשר לסולן,,,,

jhon rudees

New member
בקשר לסולן,,,,

רק שתדעו שיש לי המון חברים שאוהבים את הלהקה רק בגלל הזמר ולא כל כך אכפת להם מפטרוצ'י או ממיונג.... העיקר שהשירים יהיו אכותיים אז השובה שלי ל-"להחליף את הסולן" היא: שיש כאלו שיגידו שעדיף להחליף את פטרוצ'י ולא את הסולן....." והקול הצעקני: זה היחודיות שלו..........

cha ching

New member
נ-כון...!

עכשיו אני כבר לא יודעת אם אתה צוחק או לא. (בבקשה תגיד לי שאתה כן)

FaceLessMor

New member
למה גורדון?!?!

בבקשה תגיד עכשיו שצחקת עם הניק.. ובכלל עם כל הקטע של להגיד את שמותיהם של חברי הלהקה בצורה הכי לא נכונה שאפשר

cha ching

New member
נכון, זה עדיין לא אומר

שיש לו קול יפה. חוצמזה- גם לא רבה זמרים יכולים לצרוח את הנשמה שלהם בשבי ללהגיע לסוף האוקטבה השביעית, הא?!

BLACKPANTER11

New member
סלחו לי על הבורות

אבל מה זה 7 אוקטב? אני עדיין חושב שהקול שלו לא משהוא,ושזה אחת הסיבות שהם לא הכי מוכרים. ולא מעניין אותי איזה אוקטב הוא מגיע.

BLACKPANTER11

New member
מעניין לי את הביצה למה הוא התכוון[-

די להיות פלצני,לא איכפת לי לאיזה אוקטבות הוא מגיע! שיגיע גם ל18 אוקטבות זה לא אומר כלום. שהוא צועק הוא עדין נשמע כמו:חזיר שתוקעים
אותו בתחת

cha ching

New member
כמה דברים,

1. זה כן חשוב לכמה אוקטבות הוא מגיע, אחרת הוא לא היה מתאים ללהקת פרוג כמו דרים, ואני חושבת שחוסר היכולות הווקאליות של צ'רלי דומיניצ'י (בנוסף לקול המחוספס שלו) הוא מה שגרם לו להישאר לאלבום אחד וזהו.. 2. לרוב הגברים יש שתיים, לא?

BLACKPANTER11

New member
נכון לרוב הגברים יש שתיים,אז מה?

אם הוא יכול להגיע עם הקול כל כך גבוה,זה לא אומר כלום
לא שיש לו קול יפה ולא שום דבר. אני חושב שיותר מתאים לו לשיר בתור זמר אופרה. יש הרבה זמרים אחרים (וסולנים של להקות מטאל)שלא מגיעים ל7 אוקטבות וכל הפלצנות הזאת,שיש להם קול הרבה יותר טוב,יפה שזורקים את ה7 אוקטבות שלו לפח. הקול שלו לא משהוא בכלל,אין שום דבר מיוחד בקול!. פרדי מרקורי,הסולן של סקורפיון (לא זוכר מה שמו),אפילו הסולנים של פאנטרה ומטאליקה (ותגידו מה שתגידו) שרים יותר טוב,ועוד כמה שלא עולים לי בראש עכשיו. דרים הם אחלה להקה עם נגנים מצויינים וסולן לא משהוא בכלל,סולן עם קול צווחני!.

cha ching

New member
ummm, stupid boy...

זה מה שאמרתי- שזה שהוא יכול להגיע ל-7 אוקטבות, לא אומר שיש לו קול יפה. ואתה מתכוון שהוא יכול להיות זמרת אופרה טובה... כי בנים עם קול טנור כמו שלו- לא שרים באופרה... (בנים-בס, בנות-סופרן (למרות שזה קצת יותר רחב מזה... אבל בכלליות...)). והסולן של מטאליקה לא (!!!) שר יפה...!

BLACKPANTER11

New member
לדעתך בלבד

הסולן של מטאליקה לא שר יפה,לדעתך
לדעתי הוא שר יפה מאוד (עד האלבום השחור,כולל האלבום השחור). בכלל כבר רשמתי את דעתי בנושא: מטאליקה זה שם הרבה יותר גדול מדרים. אל תביאי לי את דוגמאות הMTV שגם בריטני ספירס זה שם יותר גדול אז מה? היא יותר טובה מדרים? ברור שלא. אבל עוד משהוא מטאליקה זה גם לא בריטני! אז ההשוואה לא נכונה.

BLACKPANTER11

New member
ממש נחמה לעניים.../images/Emo122.gif

זאת לא חכמה שדרים משתווים אליהם היום,עכשיו שהם זקנים וממוסחרים. בתקופה הטובה של מטאליקה (שוב,עד השחור) הם לא ראו את דרים ממטר. ועוד משהוא:דרים תיאטר עשו מופע קאבר שלם למטאליקה (של האלבום-מאסטר),אני חושב שזה שהם עשו קאבר לדיסק שלם(!!!) של מטאליקה מראה את הערכה הגדולה שהייתה להם אליהם אז.

BLACKPANTER11

New member
אהה,טוב אם לזה התכוונת אז אני חייב

להסכים איתך,אני מסכים איתך ב100% . אבל שוב אולי עכשיו עם האלבום החדש(והמגעיל!!!) st.anger הם לא רחוקים מבריטני,אני בכל אופן אוהב את מטאליקה עד תקופת האלבום השחור,ובתקופה הזאת המרחק שלהם מבריטני היה 20.000 שנות אור

Fugue

New member
אבל פעם (לפני תקופת הברוק)

נשים לא הורשו לשיר בכנסיות ואפילו לא באופרות. אז נהגו להביא סריסים מספרד שישירו בכנסיות באיטליה. אח"כ האיטלקים עלו על השיטה והחליטו שילדים בעלי קול נדיר ביופיו,יסורסו לפני גיל ההתבגרות כדי לא לשנות את הקול שלהם. אז מה שעשו זה שלקחו ילדים בעלי קול מיוחד, בערך בגיל 10, סיממו אותם באופיום וכשהם היו תחת הרדמה לקחו אותם לאמבט חם (כדי שהאשכים-הפנימיים כמובן-יהיו קרובים יותר לעור) ונפטרו מהם!.עכשיו, היו ילדים שלא התאוששו בגלל שהיו אז כל מיני זיהומים..רפואה לא מפותחת, אבל אלה ששרדו נעשו לכוכבי ענק. בתקופת הבארוק הסריסים-הקאסטרטי, שלטו באולמות האופרה וגברים בעלי קול נמוך-למשל באריטון שימשו רק דמויות קומיות, הגיבורים היו סופרניסטים. כך, שנשים לא הורשו לשיר בכנסיות. הקאסטרטי שרו שם ושלטו גם באופרות המונים שנכתבו רק עבורם. ואני חושב שהסולן של דרים ת'יאתר שר יפה, הקול שלו לא הכי לטעמי אבל הוא יודע איך להשתמש בקול שלו, יופי של קול זה כבר עניין של טעם אישי.

למעלה