ב'קשר לנגן SANSA

G u y T a l1

New member
ב'קשר לנגן SANSA

שלום לכולם! יש ברשותי SANSA E260...כבר פג תוקף האחריות ונחשו מה?יש לו בעיות... קרה שהוא לפי דעתי חטף מכה ומאז כשאני מחבר את האוזניות ני שומע רק באוזניה אחת(אכן ניסיתי לחבר אוזניות אחרות) אבל מצאתי דרך להתחכם,אם אני מכניס את זה חלקית אני שומע בשתי האוזניים אבל זה לא לעניין להסתדר ככה כי גם האיכות גרועה וזה כאילו אני שומע רק צד אחד רק בשתי האוזניות. קניתי את המכשיר בחנות CAMERA 4LESS אני לא בטוח אם היא עדיין קיימת. אני רוצה לשלוח את הנגן אבל לא יודע היכן אפשר וכמה בערך לפי דעתכם זה יעלה? תודה רבה, גיא

tweeg

New member
התיחסות רצינית

כל חנות שמתעסקת באלקטרוניקה יכולה לפתור את זה כי זה כנראה בעיות במגעים של האוזניות וזה סה"כ פתיחת המכשיר והדבקה של המגע שנפל/שינה מיקום

G u y T a l1

New member
יש המלצות לחנות

יש המלצות לחנויות ברעננה שיכולות לטפל לי בזה באמינות,אני לא רוצה להשאיר את הנגן שלי לתיקון אצל הפרסי (לא מזלזל!!!) מתחת לבית שמוכר קומקומים...

tweeg

New member
אתה יודע איפה זה בית שמן?

אני חושב שזה בסביבה הם תיקנו לי בעיה זהה אבל במכשיר אחר(G3 במסגרת האחריות) הם בעיקרון לא תומכים בסאנסה אבל אתה יכול לשאול אותם משרדים ומעבדה: כתובת: דרך הגפן, מושב בן שמן מיקוד – 73115 טלפון: 08-9151965 פקס: 08-9281975 דוא"ל: [email protected] ימים: א´ – ה´ שעות: 9:00 – 17:00 אם לא אז תנסה לשאול בבאג,ביגבוקס,וכו'

יאיר B

New member
כנס ללינק בקישור למטה בהודעה, תוריד את

קובץ ה-PDF ותסתכל על הדף הראשון.

יאיר B

New member
אתה מתכוון למעבדות שלהם?

אני מכיר את החנות החיצנית בקריון. לא ראיתי שם מעבדה (אלא אם כן החביאו אותה מאחורה איפשהו). בעבר הייתה להם מעבדה למחשבים שולחניים שלהם הרכיבו בסופר סטור בצ'קפוסט (מול לב המפרץ). החנות הזאת נסגרה לפני איזה שנתיים והעבירו אותה לקריון. בצ'קפוסט ראו את המעבדה - היה חלק גדול מהחנות שהוקדש למעבדה (וראו את המחשבים שנמצאים בהרצה). בקריון, כנכנסים רואים חנות רגילה. אין זכר למעבדה. לי יותר נראה שזה אזור איסוף מהצפון למעבדה מרכזית (האמת היא שאין טעם להחזיק מעבדות בכל מקום, כל היבואנים עובדים ככה). אגב, בקריון יש להם שני חנויות. זאת שהיא מעבדה נקראת באג עודפים. לא ממש מבין את ההיגיון להחזיק שני חנויות באותו קניון...

tweeg

New member
לא יודע

אני אישית לא מכיר/לא ראיתי מעבדה שלהם במציאות אבל מישהו פה אמר שתיקנו לו במעבדה שלהם ויש רשימת מעבדות באתר שלהם

יאיר B

New member
תגיד, רק אני שמתי לב שבבאג הורידו את המחירים

של כל הנגנים? איאודיו 7 ירד באיזה 100 ש"ח. גם האיפודים ירדו. ממש מדהים (ועכשיו יש לנו היצע גדול יותר של נגנים לתקציבים הקצת יותר נמוכים).

tweeg

New member
אל תתלהב../images/Emo10.gif

זה יום בלי מע"מ ואמרו לי שזה יתבטל מחר כל מי שרוצה A3 ב1700.....

יאיר B

New member
אוף. בעסה איתם.

אגב, הם כותבים שזה לשבוע, עד ה-26.12. אולי באמת כדאי לנצל את ההזדמנות!

למעלה