בקשר למתחזה !

בקשר למתחזה !

חברי'ה.. זה באמת אני! אין לי רצון לעבוד עליכם.. אני בדיוק חזרתי מת"א לב"ש..! אתם יכולים לשאול עכשיו את בר מהפורום שאני מתכתב איתה.. והיא תאשר לכם.. תשאלו אותי שאלה ואני יענה לכם, ככה שנאמת את המצב. אוקיי?

אממ שאלה !

ותענה לי בבקשה כדי שאני יאמין שזה אתה.. [תשלח לי מסר !] מה התחרות שעשית לנו פעם הרשמי? ומי זכתה? ובמה!!!!

תחרות!

ככה : מי שמביאה לי תמונה של חומוס.. אבל תמונה הכי מגרה שיש ! זוכה איתי בשעה שיחה !! כל הכל. ומי שזכתה הייתה אורטל!

המאמושש

New member
אם זה אתה באמת ..כנס.

וואיי איזה חמוד אני חולה עלייכככםםם תמשיכו איך שאתם...בייבי מואה ושהופעה ב 2\24 תעבור בשלום ...חחח..

שמע אתמול ושילשום הייה מתחזה לאדם

ולאושרי וזה ביאס אותי ברמוות עד שלא ניבדוק לא נאמין סורי מספיק נפגענו

אם הוא יענה נכון על מה ששאלתי..=\

תראו אם הוא עונה נכון על מה ששאלתי אותו זה הוא.. למרות שאני לא מאמינה בגרוש בגלל שלאביחי כבר יש כאן שם משתמש וזה הוא בוודאות ! שכתב בפעם הראשונה!..

..

כי אין לי מושג מה הסיסמא הקודמת שלי.. מלא זמן לא ביקרתי פה.. רק בפורום הקודם שלנו. ועכשיו נכנסתי במשתמש חדש.. בכל מקרה שיהיה לכם שבת מושלם.. אני יוצא לאימון וחוזר.. ביי נשיקות! אוהב ביחו'ש ! מואה !

Sandy feehily

New member
שאלה????

מממ...איך ניראה הפלקט שהביאו לכם בהופעה של שיר נולד בנהריה בתאריך 14.1?? וכמה בנות הביאו לכם אותו??

מממ.

הוא היה עם התמונה של העטיפה של הסניגל שלנו של אשמור את ליבי.. אם זה אתם ואני זוכר נכון.

Sandy feehily

New member
טוב שאלה אבל תענה!

באיזה צבע כתבתי על הפלקט את השם שלכם?..יענו game boys איך הפלקט היה ניראה כמה בנות הביאו לכם את הפלקט וזה קרה ב-14.1 אם אתה זוכר אז סבבה לך אם לא אז גם סבבה אבל!! אם אתה מתחזה מה משעמם לך בחיים!?

למעלה