בקשר למפגש

בקשר למפגש

אני אשמח אם זה יהיה בעשירי ליולי או אחרי ,שכחתי שיש לי עוד בגרות.. אם זה בסדר מצידכם

eshkolit32

New member
עדיין לא קבענו תאריך

אל תדאגי, נמצא מקום, יום ושעה שיתאימו לכולנו

sivosh

New member
העיקר שיהיה שבוע שבועים לפני

הודעה בכיף! כדי שאני לא יתן משמרת באותו יום :)

eshkolit32

New member
יהיו שלטי חוצות ומודעות ענק בכל כפר ועיר../images/Emo6.gif

בנות, אני שמחה שיש ענין ואני מאד מצפה למפגש הזה! אנחנו נדבר על זה מספיק זמן מראש, אני מאמינה שבסוף החודש כבר נתחיל לבדוק מתי נוח, לאן אפשר ללכת וכו'.

sivosh

New member
בכיף ביולי, הלחץ בעבודה נגמר ואני לוקחת המון

ימים חופש א-ב-ל ב6.8 אני טסבה לתאילנד. אשמח כן להגיע :) וכם אני יודעת שההודעה הגיעה באיחור של שבוע בערך :)

eshkolit32

New member
../images/Emo27.gif סיווש מתי את חוזרת מתאילנד?

המפגש כנראה יהיה מה-19 ואילך. את כבר תהיי בארץ? (שזופה, שמחה ורוויית שייקים של פירות ששתית על החוף ואנחנו בכלל לא נקנא בך...?)

A GIFT OF LOVE

New member
היי מורוש,

אל תדאגי ילדונת. רובנו כאן ילדים, ולהרבה מאיתנו יש בגרויות שנכנסות לתוך החופש! אני בטוחה שתהיה התחשבות בעניין ולא יעשו מפגש בלעדייך! ואני מצטרפת לדבריה של אשכולית, עדיין לא נקבע כלום, אל דאגה ילדונת! המשך ערב מוצלח.

batel500

New member
כן, בקשר לזה.

אני אשמח מאוד מאוד אם זה יהיה אחרי ב19.7 כי אני טסה ב5.7 להונגריה לשבועיים

yaeli20

New member
יוווווווווווווווווווווו הונגריה!

יוווווווווווווווווווו אני מקנאאאאהההה!!! אוףףףף תעשי חיים!!!! ואם אוכלת לא קשר אז בכלל יהיה לך טעים!! רק תיזהרי יש לאוכל ההונגרי האמיתי נטיה להיות חריף! אוווווחחחח HOME SWEET HOME

A GIFT OF LOVE

New member
איזה כיף לך!

תהני מותק! רגע, למה בעצם בחרת דווקא הונגריה? סתם מתוך התעניינות...

batel500

New member
הונגריה כי..

בנדוד שלי מסיים לימודי רפואה אז אני טסה לטקס סיום שלו. ואני אהיה שם שבועיים כי בכל זאת זו טיסה ראשונה שלי :) ופעם ראשונה בחו"ל וכאלה, אומרים אם כבר אז כבר לא?

yaeli20

New member
אגב (בקשה משירלי או מי שיש לו)

שירלי ביקשה מאיתנו לעשות את המפגש במקום שיש לו את התעודת ידידות (או איך שלא קראו לזה... התעודה שאומרת שמקום מתאים לנכים וכו) למישהו יש אולי את הקישור לאתר שהיא נתנה?

למעלה