בקשר למפגש..

PianoGirl20

New member
בקשר למפגש..

יש אפשרות אולי לנסות להעביר את מקום המפגש למקום קצת יותר קרוב?.. זה פשוט יוצא המון שעות של נסיעה (בערך 4 שעות סך הכל), ונראה לי שזה קצת מיותר לנסוע כל כך הרבה שעות בשביל מפגש שיכול להתקיים גם בכל מקום אחר בארץ.. אני באמת מעריכה את זה שקארין ובן זוגה הציעו לארח אצלהם, אבל אולי יש עוד אנשים שגרים יותר קרוב למרכז שלא אכפת להם לארח. פשוט זה הרי ברור שהמפגש, מוקדם ככל שהוא יתחיל, לא יסתיים לפני שעה דיי מאוחרת בלילה (כי תמיד הרי נסחפים ותמיד אפשר להמשיך עוד ועוד), ואם אחרי זה עוד צריך לחזור הביתה בנסיעה שאורכת שעתיים, זה כבר יוצא ממש מאוחר וזה סתם הרבה לנסוע. דרך אגב, אני מודעת לזה שאנשים כאן כבר נסעו למקומות הרבה יותר רחוקים בשביל מפגשים (וגם אני ביניהם), אבל כבר הרבה זמן שלא היה מפגש באזור המרכז ונראה לי שדווקא הגיע הזמן לאיזה משהו כזה.. בכל מקרה, זאת רק הצעה..

יש עוד אנשים בארץ

חוץ מהתל אביבים המפונקים, שבוכים כשהם צריכים לנסוע שני מטר. ארץ ישראל זה לא גוש דן, ואם את רוצה מיפגש במרכז תתרמי את ביתך.

PianoGirl20

New member
תל אביבים מפונקים??

אדוני הנכבד, התל אביבים המפונקים האלה נסעו לא פעם להרבה מקומות מאוד רחוקים בשביל מפגשי פורום. אנשים כאן נסעו מהדרום ועד הצפון, וכל פעם שמישהו עשה מפגש איפה שלא יהיה, אנשים הגיעו. אבל הפעם זה כבר נהיה מוגזם. המפגשים האחרונים היו באילת, בירושלים, ועכשיו ביבנאל, שזה ליד הכינרת, וזה נסיעה מאוד ארוכה (יחסית למרחקים כאן בארץ). אז למה שלא יעשו עכשיו מפגש פה במרכז?? זה לא שביקשתי לעשות את המפגש שני מטר מהבית שלי, אבל לפחות שיתחשבו טיפה ויעשו את המפגש במקום שהוא יחסית קרוב למרכז, ולא מקום שמבזבזים 4 שעות רק על נסיעה הלוך וחזור. אני במקרה גם לא נוסעת עם האוטו שלי (כי אין לי) ואני אסע עם מישהו, אבל אני רק חושבת על כמות הדלק שמתבזבזת בכזו נסיעה..ובשביל מה?.. בשביל ערב אחד. הרי זה לא שנשארים לישון שם או משהו כזה וחוץ מזה, אני לא הכרחתי אף אחד לעשות מפגש, כולה אמרתי שאולי יש אנשים מהמרכז שרוצים לארח אצלהם ופשוט בגלל שאנשים אחרים כבר הציעו אז הם לא חשבו להציע. בקיצור...תירגע.

caspit

New member
ליבי, הקשיבי נא.

מי אלה האנשים האלה שאת מצפה מהם לעשות מפגש במרכז? אנשים תורמים את ביתם כשהם יכולים. אין פה יותר "מארגני מפגשים רשמיים" כמו שהיו בעבר. מי שיכול ורוצה, מארגן. ובקשר לזה שאת לא הכרחת אף אחד לעשות מפגש - אף אחד גם לא הכריח אותך להגיע למפגש. בצפון או בכלל. ולא לבזבז 4 שעות נסיעה, ולא לבזבז כמות דלק... אם תנדבי את דירתך, עשוי להתקיים מפגש במרכז. אם לא, תמשיכי לחכות שמישהו אחר ינדב את דירתו. אבל להגיד שזה "נהיה מוגזם"? את מי את מאשימה בדיוק, ובמה? קרין הציעה לעשות מפגש אצלה. מי שמתאים לו ויכול, שיגיע. מי שלא - לא. להתעצבן על אנשים שכן מוכנים לארח מפגשים אצלם - זה, יקירתי - מוגזם. ולפני שאת מרגיעה פה אנשים, תעברי שוב על הודעותיך ונסי להיות קצת יותר אובייקטיבית לגביהן. ועוד דבר - כרגע עולים בראשי שמונה חברי פורום שגרים בצפון. שמונה. גם להם מגיע. אבל אני בטוחה שאותך זה לא מעניין.

elod

New member
נסיעה זה דוקא כיף !

בעיקר אם מטיילים בנוסף !

PianoGirl20

New member
מיכל..

אני לא 'מצפה' מאף אחד שיתרום את ביתו. בסך הכל הצעתי הצעה- שאת המפגש יעשו באזור המרכז, במקום ביבנאל שזה מקום מאוד רחוק. אני יודעת שאף אחד לא הכריח אותי להגיע, והאמת היא שעם יחס כזה תוקפני אני גם לא בטוחה כבר אם אני בכלל רוצה. בקשר לדירתי- תאמיני לי שאם לא הייתי גרה עדיין בבית עם ההורים, הייתי מנדבת את ביתי בכיף. תאמיני לי. אבל מה לעשות שאני גרה בבית עם עוד אנשים ולפיכך זה בלתי אפשרי. לא התכוונתי שזה ניהיה מוגזם שעושים את המפגש במקום כזה רחוק, אלא לכך שזה ניהיה מוגזם שכועסים עליי בגלל שאני מציעה לעשות את המפגש במקום יותר קרוב. בסך הכל הצעתי לקרב את המפגש, וכבר בנאדם מתנפל עליי. מה כבר הצעתי?.. בסך הכל אמרתי שבפעמים האחרונות המפגש היה בכמה מקומות רחוקים מאוד מהמרכז, ולכן לא יקרה כלום אם יעשו את זה הפעם באזור המרכז. אני לא מאשימה פה אף אחד, ובטח שלא מתעצבנת על קארין. אם אנשים היו קוראים את מה שכתבתי ולא רק מנסים לסלף דברים כל הזמן, הם היו רואים שאני כתבתי שאני מאוד מעריכה את ההצעה של קארין ובן זוגה. בקשר לאנשים מהצפון...באמת שאני לא יודעת מי מהצפון ומי מהמרכז וכמה יש מפה וכמה יש משם.. אני יודעת שיש חבורה גדולה של אנשים שמגיעה מהמרכז, ומכיוון שהמפגשים האחרונים היו בצפון, אז המפגש הנוכחי יכול להיות במרכז. אם לכולם זה טוב ונוח שהמפגש יהיה שם, אז בסדר גמור. אני בסך הכל העליתי עוד דעה. עוד הצעה, זה הכל. אבל מה, פשוט לא ידעתי שבפורום הזה צריך מאוד להיזהר במה אומרים, כי חס וחלילה יהיה מישהו שהדברים לא ימצאו חן בעיניו. זה בסדר, בפעם הבאה אני אלמד פשוט לא להגיד כלום, חס וחלילה..

צר לי, חברים...

עקב ביקור משפחתי שנודע לנו עליו רק היום - לא נוכל לקיים את המפגש אצלינו ביבנאל בסופ"ש הקרוב. אי לכך, ננסה לארגן אותו שוב בעוד כמה שבועות. אתם מוזמנים להציע הצעות, בקפיצות של שבועיים החל משבוע הבא (כי אנחנו כבר לא נוסעים כל שבוע לצפון, אלא כל שבועיים, פחות או יותר). קחו בחשבון שמפגש ביבנאל אפשרי בזמנים הללו: > או בשישי, ועדיף שיתחיל מוקדם, ככה בסביבות 16:00; > או בשבת, החל משעות הצהרים ועד שעות הערב הלא(!) מאוחרות, שכן במוצ"ש אנחנו צריכים לחזור למרכז (ונסיעה עם בונבון בן חודשיים בשעות מאוחרות עלולה להיות בעייתית...). ואשר לבריכה: היא כמובן פעילה, אך כשהצימרים מלאים - היא משרתת את אורחי הצימרים, ולכן היא לא תמיד לרשותינו. אז עינב, את מוזמנת להזמין צימר ואז הבריכה לרשותך בטוח...
www.avramzon.net

TheWonderGirl

New member
אז שבועיים אח"כ../images/Emo35.gif../images/Emo22.gif

8 ביולי, מתאים
שבועיים - שלושה מראש זה נראה לי פרק זמן טוב להחליט... כך ההתארגנות תהיה טובה יותר. והתאריך יוכל להשתריין... לא
אז פתחו יומנים ויאללה
מי שיכול - יודע מה לעשות... להרים
(אצבע)

טוב, זה בסדר.

יבנאל, שבת, 8 ביולי, החל מ-14:00 ועד סביבות 21:00 בערב. מתאים? אגב, אם הרוב מעדיפים באותן שעות ביום שישי - אז זה גם אפשרי. רק תגידו.

TheWonderGirl

New member
אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

שישי יש אוטובוסים.... אבל אני מאמינה שאסתדר (צריכה טרמפ
- מי עובר דרך חדרה
ובא לו לאסוף חיילה חמודית
)

אני לא רואה היענות רבה... ../images/Emo4.gif

מה שאני יודעת כרגע זה ככה: מירית, עינב, צ'יקו, יעל-קופה, דפני ועומר - רוצים לבוא ומעדיפים שישי. כספית וצור - מעדיפים שבת (אבל נראה לי שבשישי בצהריים גם תבואו, נכון?). אז תשמעו חברים, כנראה שכולם יהיו במפגש אצל עמית השבוע ולא ממש בא להם להגיע לעוד מפגש שבועיים אחרי כן. אני טועה? אז: > או שנבטל כרגע את המפגש ביבנאל ונחכה להזדמנות הבאה, שאז, אני מקווה, החברים לא יהיו "שבעים" ויהיה להם מספיק חשק להצפין אלינו... > או שניפגש רק אנחנו, בפורום מצומצם ואיכותי...
השאלה היא רק - מי ינגן...? > או שסתם תבואו לבקר...
מה דעתכם? מתגעגעת, קרין.

למעלה