בקשר למפגש....

yushi10

New member
בקשר למפגש....

ראיתי כאן בשרשור אחד שבתקופה של פורים נוסעים לביריה נכון?... אני הבנתי שזה רק להרא"ה אבל אפשר בכל זאת לעשות בהזדמנות זו מפגש פורום! מה דעתכם? יומושלם^^

אמממ,

היה לי על זה שיחה מאוד ארוכה עם ראש המכינה, ולאחר שבררתי ואפאחד מהיחידה שאני מתגייס אליה לא גירש אני מתגייס!

אבללל

מה זה משנה? גם אם הוא לא גירש אישית.... וחוצמזה שזה ח-ל-ק מהצבא שעשה דבר כזה... זה כמו שתהיה המזכיר של מאפיה שרוצחת מישו... נכון שאתה לא רצחת אבל אתה עדיין חלק מארגון פושע...

תאמין לי, ש...

היו לי המון דילמות לגבי הגיוס! והרב שלי שכנע אותי! תימצות שיחה אישית של שלוש וחצי שעות, אני לא יכול להעלות פה... קפיש???

חחח! צעיר צעיר, אבל מגיעה לי רגילה!

פינת הידעת!: כל בין הזמנים לתלמיד ההסדר נחשב כרגילה! אם לקחת יום חופש ודיווחת למדור בייני"ש אתה אמור להשלים זאת על חשבון הרגילה בזה שתגיע לישיבה בבין הזמנים..

צאבוש 2

New member
אז לא מדויק

בזמן הטירונות זה לא תקף. כל בעיות ת"ש ויציאות מיוחדות לא תקפות לטירונות. אז זה תלוי בהתחשבות של המפקד. וזה מספיק שחיתות השנה וחודש\ארבע, אז שלעניות דעתי לא מגיע לך בכלל רגילות (; . וסתם דרך אגב כל יחידה בצבא השתתפה בדרך כולשהיא בפינוי. אם לא במעגל שני אז חמישי,או בהחלפת השומרים במוצבים כדי שהם יפנו. או בבנית אוהלים , לשבת בחמ"ל ולהעביר דיווחים. (היחידים שממש לא השתתפו זה טירונים)

Mrs ButterFly

New member
ב"הצלחה../images/Emo70.gif

תגידי תודה שהוא לא יהיה.. לא תצטרכי לחפש אותו כדי להביא לו אוכל

Mrs ButterFly

New member
לא אשכח!

לא אשכח שאחרי שאני חיפשתי אותך יום שלם החברות שלי פשוט לא התאמצו לעשות את זה! (אהמ אהמ!!!) בקשר לסליחה? אני עוד חושבת על זה..

Mrs ButterFly

New member
אולי בגלל שהיא הייתה מאוד בולטת?

נראה לך שבהתחלת מסלול ובסוף מסלול אני אחפש מרפאה? ב"ה אני בנאדם בריא..

איזה מצחיקה!

בתחילת מסלול עד ההופעה, באמת הייתי במסלול! צעדתי הלוך ושוב עם קבוצות.. בזמן ההופעה, הייתה מרפאה משולטת מכל הצדדים! ואם לא הייתי שם, אז היה שם ת`מספר שלי.. והיית יכולה גם לבקש מכל חובש שיעלה מולי במירס! חיחיחי!

Mrs ButterFly

New member
למה נראה לך שבהופעה אני אחפש אותך?

בלאו הכי כמעט כל הזמן הייתי עם רוני וחברה שלה.. טוב, חלאס, היה ונגמר, אתה לא זכית בעוגיות עבאדי-בעייתך.

למעלה