בקשר למפגש

ITAIX

New member
בקשר למפגש

אני לא יודע יסמין, איזה הודעה קיבלת וממי, אבל אני מאמין שאתניקס אחרי הרבה זמן ירצו לקיים מפגש ואני בטוח שאם נלחץ עליהם הם קיימו. כי אם אנחנו שומרים אמונים כל כך הרבה זמן הם יתנו לנו גמול. ויסמין, בתור מעריצה של כ"כ הרבה שנים, אולי מספיק עם הנימה המתאכזבת הזאת לגבי הלהקה, הם אנשים שאוהבים לעבוד, והם רטצים שהכל יצא מושלם. לכן הם עובדים בקפדנות על הדיסק, לא סתם אנחנו אוהבים אותם כ"כ. קצת סבלנות, קצת אופטימיות, והכל יהיה בסדר. ואל תשכחו להצביע 5587. וגם במצעדים ברדיו

ethnix1

New member
לאיתי

את ההודעה קיבלתי מאלו שמשיבים למכתבים באתר.. אחרי כמה זמן שחשבת הגעתי למסקנה שלא כדאי לסמוך עליהם יותר מדי וגם כתבתי לאתניקס מכתב התנצלות ההודעה בפורום נכתבה מתוך אכזבה אבל אז נזכרתי, איתי, שרוב הכעסים שלי על אתניקס נבעו מאי הבנות (וזו גם הסיבה ששלחתי התנצלות ללהקה) פשוט שכחתי לרשום גם בפורום על זה.. למרות שאני לא יכולה להכחיש שהלהקה מאכזבת אותי לפעמים, כמו בפעם שזאב הבטיח לי עותק של הדי.וי.די של "יהיה לנו טוב", לקח ממני ת'טלפון וגם שעברה מאז שנה לא קרה כלום, למכתבים שלי בנושא הם התעלמו אז זה פגע בי, ברור למה אבל סה"כ אין כמו אתניקס, ובגלל שאני יודעת את זה אני מצפה מהם להרבה.. הרבה יותר אני מצפה מאמן אחר, סבלנות יש לי המון-פשוט מהמכתב שקיבלתי מצטייר שמפגש לא יתאפשר לעולם, למרות שכרגע אני לא סומכת עליהם (צוות האתר) יותר מדי ואגב, שמי שונה לזיו ואשמח אם תפני אליי בשם זה..

למעלה