בקשר למפגש...

AeroDar

New member
בקשר למפגש...

צריך להביא כמה דברים...1)יהיה נחמד אם מישהו יביא גיטרה...יש פה מישהו שחושב שהוא יוכל להביא גיטרה? 2) יהיה גם נחמד אם נביא מצלמה...ואז נעלה תתמונות לפורום... אני הייתי מביאה תדברים אבל אין לנו מצלמה דיגיטלית וזה יקח שנים וגיטרה יהיה לי קשה להיסחב...אז חשבתי שאולי מישהו ירצה להביא תגיטרה שלו

שכחתי להגיד לכם.. ../images/Emo3.gif

יש גיטרה... חולת הזפלין שבאה איתי מביאה את הקלאסית שלה... אלא אם כן היא תשכח.. דבר שיגרום לכך שאני אביא למפגש בת אדם חבולה ביותר..

AeroDar

New member
חח יש לי כוחות נסתרים!

מעין תגיד אתה בא נכון?? כאילו אתה חולה רציני או סתם??

AeroDar

New member
חחח וואי טוב שהזכרת לי!!

כבר שכחתי אבל אם אתה כל כך רוצה!! סתם...אני שוביניסטית...אני לא מרביצה לבנים...חח מה הקשר?! וואו איזה חומר בן זונה לקחתי היום....לא סתם...אני מדברת שטויות...כל היום הייתי רצינית...הייתי צריכה טיפה שיחרור!!! אז על פי מה שאני מבינה מחר יהיו המון אנשים הא...יופי יופי יופי... אז גיטרה יש...חסרה מצלמה...לי אין כסף למצלמה דיגיטלית! חחח אבל אני בטוחה שלכולכם יש! כמו כמה אנשים מליינים ביותר שגרים בהרצליה ובצפון תל אביב (אהמ דור אהמ יהונתן!!) חח סתםם...אני לא מכריחה אפחד להביא אבל יהיה נחמדד...

ועוד משהו...

אם אני אקבל שבועה מכולכם להתייחס אליה בכבוד ולא לדפוק אותה יותר מדי (היא סבלה מספיק) אולי אני אביא את האקוסטית שלי.. בכל זאת.. גם אנשים שיודעים לנגן צריכים לנגן עליה לא? למה לסבול רק אותי?

jammit

New member
גם לגיטרה הקלאסית שלך קוראים ג'סיקה

?!?!? למען האמת לשלי קוראים ג'סי, אבל אותו דבר...

גם שלי ג'סי. רוב הזמן..

השם המלא הוא ג'סיקה. אני מכירה עוד 2 אנשים חוץ מאיתנו עם גיטרות בשם ג'סי. ושלי אקוסטית
כחולה מדהימה ^^ המה תמונה שלה. ושל זוג רגליים. ושיער ג'ינג'י. (היא הופכת ליצור כלאיים שכזה כל ירח מלא
)

yoyoyud

New member
חחח.. אתה מדבר?

אני היחיד שלא קרא לכלי נגינה שלו בשמות?

כי יש לך יותר מדי כאלה.

מלייאן
ותיזהר.. כי האחרון שסיםר לי שאין לגיטרה שלו שם קרא לה עדי.
יש לי הרבה שמות לתת לכלים שלך ^^

yoyoyud

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עלק מאליין... ופעם החלטתי לקרוא למערכת תופים שלי מוסטפה, אבל אז הבנתי כמה זה דבילי לקרוא לכלי נגינה בשמות, וירדתי מזה.

P o M i K i

New member
אני לא יגיע בסוף....

יש לי דלקת גרון ואני במיטה כבר 3 ימים... אז אלה אם אתם רוצים שאני יתעלף לכם שם מחום של 41 מעלות אני לא יבוא:( סורי...

למעלה