בקשר למפגש ..

Pikachuit!

New member
בקשר למפגש ..

תראו זה קשה ... , אי אפשר שרק 3 אנשים יארגנו את זה .. צריך תמיכה של כולם! אז בואו נקבע יום .. וניפגש בצ`אט שלנו! (שאף אחד אל נכנס אליו שנים) נוכל להעלות שם הצעות למקומות, תאריכים, שעות בלה בלה בלה וכו וכו` ... אז מחר זה נוח לכולם ??? (ואני רצינית!!! תופיעו !!!)

The-Viper16

New member
נכון חבר`ה יאללה צריך לארגן

ביחד את המפגש אוקיי אז יאללה לעבודה :)

charmander

New member
Dont Worry Guys

Everything is under control תשמעו, אני עכשיו מעביר הודעה לכל מי שהראה נכונות להשתתף. אל תדאגו, שכחתם מי מארגן כאן הכל? :) נטי בלטי

The-Viper16

New member
חבר`ה אני יבוא 90% כי

זה יוצא יום ראשון ואני חוזר ויום שבת אז בבקשה תגידי לי שהמפגש בצהרים בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני יבדוק את הפורום כל יום אצלך בן דוד שלי וראות מתי המפגש אז חבר`ה כאן ווייפר שמחכה למפגש בלה בלה בלה יאללה בייייייייייי ותמונה יפה שלא קשורה לפוקימון

pokegirl

New member
אנשים!!!!!

ההורים לשי לא מרשים לי לבוא למפגש בגלל המצב בארץ, אז שכל אחד יכתוב פה (או באי-מייל) את תמיכתו, כדי שאני אדפיס את זה, ואראה להורים שלי כמה אתם אנשים טובים שדואגים לי (חחחחחחחח) ולא מתכוונים לרצוח אותי...

charmander

New member
טוב, וידוי

אני כן מחבל שתיכנן לרצוח את כולכם שנגיע למפגש! אני מצטער שלא אמרתי קודם! (((((((((((((((((:) הנה, סבינה תדפיסי את זה להורים שלך נראה מה הם יגידו... נטי בלטי

The-Viper16

New member
פששששש פיסטול חחחחח

למה לא את הגלוק או דיזרט איגל או משהו כזה פשוט פיסטול תגיד מכונת ירייה וולקן בלאגנים אבל את אומרת פיסטול חחחח סתם סתם אל תסימי לב

The-Viper16

New member
תשימי לב

אני פשוט טיפה משוגע עכשיו אם נפגעת אז באמת באמת באמת אני מצטער :-( ובקשר למפגש לא מחר ביום שלישי בבקשה

Pikachuit!

New member
להורים של סבינה !

שלום רב, אני הילה חברה בפורום פוקימון, וגם אני באה למפגש שייערך בקרוב, אז בבקשה !! תנו לה לבוא !!! אתם לא רוצים על המצפון ילדה שבוכה בלילות, נכון? :( אני מבטיחה לכם אישית ששום דבר לא ייקרה לה! בתודה .. הילה ! Pikachuit! *להדפיס ולמסגר! לא ידעתי שאני יכולה לרשום כל כך יפה!*

rocket

New member
that`s right!

אבל צריך לארגן את המפגש אחרי ה 9 לאפריל.....כי לפני זה אני באילת....... ואני מתה לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rocket!!!!!!

למעלה