בקשר למפגש..

מירבי*

New member
בקשר למפגש..

ישנה בחורה בשם אלי תימן שעושה עבודת מחקר על פונדקאות במסגרת לימודי דוקטורט באנתרופולוגיה רפואית, השבוע היא ראיינה אותי ואת סלי, הראיונות מתבצעים בעילום שם ותורמים באופן ישיר ועקיף להעלאת המודעות לפונדקאות בארץ. סיפרתי לה על המפגש הצפוי והיא שאלה אם זה יהיה בסדר לצרף אותה, סיגל מכירה אותה היטב ולדעתה זה יכול להתאים, אני מבקשת את רשותכן לכך, היא לא תדבר עם מי שלא תהיה מעוניינת, בכל מקרה הפרטים האישיים והשמות לא ייחשפו מעבר לנוכחים במפגש. אשמח לשמוע את דעתכן..

אפרופו בנות לגבי פרוייקט שכזה..

גם אלי רונית הפנתה מישהי שבדיוק לומדת וחוקרת את עניין הפונדקאות מה גם שהיא כתבת בידיעות אחרונות ממש בקרוב נפגש אני והיא, אני מקווה שבדרך זו נוכל להגביר את מודעות הבנות לגבי הפונדקאות, כי אני יודעת שחסרות פונדקאיות, וכולן מפחדות, שבסך הכל השד לא כל כך נורא אין כל כך מודעות לנושא. רעיון מעולה להפגש עם אנשים שיכולים לקדם את הרעיון.

מירבי*

New member
דרדסית, את יודעת אולי מה השם שלה?

אני רוצה להציע לך שגם אם את נפגשת איתה והיא מראיינת אותך, בקשי ממנה לראות את מה שהיא הולכת לפרסם לפני שזה מתפרסם, יש לעיתונאים מנהג לסלף את הדברים ולהוציאם מהקשרם.

../images/Emo41.gif מירבי

זה עדיין לא ברור:באיזו שעה אתם צריכים להיות אצלי? בשעה 17.00 או אחרי צאת השבת? (זה רק בשביל להיות מעודכנת,אין לי בעיה ספיציפית עם השעות האלו)

מירבי*

New member
ענתי, זה לא תלוי בי, לי אין בעיה עם

השעה, אחרי שכולם יאשר את בואם נדע אם למישהי יש בעיה עם השעה.

מירבי יקרה..../images/Emo20.gif

לא זוכרת את שמה במלואו היום אשאל את רונית, אבל אם היא תסלף את דברי, יהיה לה עסק רציני איתי ואני בכלל לא פריירית! אני אתבע אותה ואת העיתון כך שאל דאגה לפני פירסום אבקש לקרוא את שכתבה, ואם סילפה או כתבה משהו לא עניני היא לא תפרסם!!! אני זוכרת את הכתבה שקראתי מזמן מאוד על הפונדקאית ומאוד מאוד
כעסתי בזמנו למרות שאני לא זוכרת את שמה של אותה כתבת. בכל מקרה מירבי אל דאגה ,אני לא פריירית אני יבדוק מראש.

נופר21

New member
דחוף

ריקי תעני לי בבקשה אני רוצה את השם של הלהקה שדיברנו עליה כדי שאני יוכל להוריד שירים

למעלה