בקשר למפגש מקום יש
F Flash Button New member 10/4/04 #5 מזה הפאקינג שטויות האלו? כולם מכירים כאן את כולם, ואלו שלא - גרים בתל אביב ובבאר שבע והם פאקינג לא יבואו לפאקינג טכני ב-[נחשו] פאקינג חיפה. אז מה הקטע?
מזה הפאקינג שטויות האלו? כולם מכירים כאן את כולם, ואלו שלא - גרים בתל אביב ובבאר שבע והם פאקינג לא יבואו לפאקינג טכני ב-[נחשו] פאקינג חיפה. אז מה הקטע?
P Prince Yoni New member 10/4/04 #7 בדיוק אני מציע שנעשה את זה מחוץ לטכני... על אזרחי מאשר מדים:S וגם כדי שהחדשים יוכלו להגיע.
S shimonev New member 11/4/04 #10 יש לי רעיון איפה אפשר לעשות את זה אפשר לעשות את זה פארק שמול לונה פארק תל אביב איך הוא נקרא??? "גני יהושע" או משהו כזה
יש לי רעיון איפה אפשר לעשות את זה אפשר לעשות את זה פארק שמול לונה פארק תל אביב איך הוא נקרא??? "גני יהושע" או משהו כזה
S shimonev New member 11/4/04 #12 תראה יש הרבה שוחרים שגרים בדרום והרבה בצפון אז עדיין לעשות את זה במרכז!!!!!
F Flash Button New member 12/4/04 #19 אשכרה.. תפוז כבר "קנו" תמקום! כול מפגשי הפורומים מתקיימים שם אם זה שם אז סבבה..יש פה שתיים שלוש אנשים שכדאי לפגוש.
אשכרה.. תפוז כבר "קנו" תמקום! כול מפגשי הפורומים מתקיימים שם אם זה שם אז סבבה..יש פה שתיים שלוש אנשים שכדאי לפגוש.
S stan1 New member 13/4/04 #24 דיזינגוף זה קצת בעיה כי הרוב מגיעים ערים שיש בהן רכבת ובעזריאלי זה ממש מתחת לקניון. אז זה מקום יותר נגיש. מבין?
דיזינגוף זה קצת בעיה כי הרוב מגיעים ערים שיש בהן רכבת ובעזריאלי זה ממש מתחת לקניון. אז זה מקום יותר נגיש. מבין?