בקשר למפגש פורום !!!!

אביה ../images/Emo46.gif איזה רעים כולכם !!!! ../images/Emo7.gif

רעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

hitchhiker218

New member
למה את כועס עלי?

אני אהיה מספיק זמן שתספיק לומר לי:"אני סוגד לך!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם

../images/Emo4.gif

כי כל אחד אומר אני לא בא, ככה היה גם עם השרשור שהדס פתחה לפני 3 שבועות בערך.... לא בא לכם מפגש, אז לא יהיה !

Marg H

New member
זה לא רק זה

אנחנו רובינו פה בין גילים 12-16 לא יביאו לנו סתם ללכת לפגוש אנשים מהאינטרנט ועוד בעזריאלי...

מה זה???

טוב נו מה אני יגיד לכם.. הייתי החופש הזה ב 13 מפגשי פורומים שונים בתפוז ואחרים, עם גילאים הנעים בין 13-25 וכולם באו והיה סבבה. ואף נער לא תירץ עניין על להיפגדש עם זרים מהאינטרנט. טוב שיהיה.. הכל תלוי בסוג הקשר של האנשים פה גם... אני יכול להעיד שאני נמצא בפורום סינרגיה ששם יש קשר אישי נורא חזק כולם עם כולם, או במילים פשוטות, זאת שכונה שם, כולם מכירים את כולם. כי כולם רואים את כולם בהופעות. חחחח אז שם זה קשר אישי. פה אנחנו מדברים בקטנה רק בגלל הסדרה. ואפרופו הסדרה, כניראה היא משפיעה עליכם חזק. אל תאדגו, איל המנהל הוא לא פדופיל והוא לא יאנוס וירצח אותכם, וגריסום לא יבוא לחקור את המוות שלכם, ואייץ' לא יאמר משפטי מחץ מעל גופתכם, ולינדזי לא תקח ממכם דגימות. הכל בסדרה חבר'ה !!

xXx Shiraz xXx

New member
וואו ועוד אנשים בקיבוץ קוראים לי ילדת פורומים

איך אתה מסוגל לשמוע סינרגיה זו גם שאלה בפני עצמה אבל לא לדיוננו כרגע חחח זה לא קשור עד כמה הפורום מגובש וכולם מכירים את כולם, לפעמים זה פשוט לא בוער להפגש וזה. כמו באיזה סקר שהיה פה די מזמן, עשיתי קצת השוואה בין חברי הפורום ומצאתי MATCH רק באהבה לעגבניות. תסביר לי מה כולנו נעשה בעזריאלי? אני גם בפורום רגאיי בתפוז ואני מכירה את רוב החבר'ה מהופעות/מסיבות שהייתי בהם בתל אביב, ולפני כמה חודשים דיבנרו על מפגש פורום ואז כולם החליטו שתכלס זה מיותר כי את הרוב רואים בתל אביב במסיבות/הופעות. וברור שהסדרה משפיעה עלינו חזק למרות שהרישום אוכלוסין עם DNA וכאלה זה לא חזק חחח והמיחשוב לא כזה מתקדם! יש איזה מחברת שלי משנה שעברה שכתוב עליה "שירז כהן" ושמתי טביעת אצבע והדבקתי שערה שלי חעחעח

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif באמת עשית את זה?!

חחחח... תביאי לנו את הטביעות אולי היה רצח באחרונה שאת קשורה אילו ולא אמרת לנו
האם את רוצחת סדרתית?!
גיל גריסום תעצור אותה!!!

אמרת משהו שאני חייב להתייחס אליו.

ואני אצטט.. "איך אתה מסוגל לשמוע סינרגיה זו גם שאלה בפני עצמה" אז ככה.. אני לא אתווכח איתך על זה, אבל יש מה שנקרא "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח." זה הטעם שלי, זה מה אני אוהב לשמוע, זה מה אני אוהב, זה נעים לי, זה נחמד לי, אני מכור להם, ואני מעריץ אותם. אז.. אם את לא אוהבת אותם זה אומר משהו לגביי גם?? לא ! כל אחד אוהב מה בא לו ומה נוח לו, מה ההערה המיותרת הזאת. הדבר שאני הכי שונא בעולם זה שמעירים לי על מה אני שומע כאילו זה אמור לעניין מישהו. למה אני לא יכול להעיר על זה שאת שומעת רגאיי וזה המוזיקה הכי מעפנה בעולם ששווה לתחת?? כן. אני גם יכול. אבל אני לא יעיר. כי זה לא מעניין אותי מה כל אחד שומע, שיהיה לו לבריאות. מצטער על החפירה, וזה לא אישי נגדך, פשוט סתם ניצלתי את להט הרגע להעיר על הדבר הזה של אנשים מסוימים שמעירים לאחרים על דברים שלא מוצאים חן בעיניהם. כאילו מה, לא קולטים שבני אדם אינם שווים ולכל אחד ואחד יש דברים שהוא אוהב ושונא שונה מהאחר ?!

xXx Shiraz xXx

New member
נו טוב... לא רציתי לפתוח את זה

כי ידעת שאו שתרד עליי שאני שומעת רגאיי / או שתביא עליי את כל הפורומיסטים שלך, שזה גם מאיים בצורה זו או אחרת. לידיעתך, רגאיי זה המוזיקה הכי יפה, אם תבין על מה השיר מדבר תבין שזו חכמת חיים עם מנגינה. זה למה אני אוהבת את זה. אה וגם כי האנשים שאוהבים רגאיי הם אנשים טובים ומובחרים ביותר. בקשר לסינרגיה... לא אשקר לך, יש להם כמה נחמדים. אבל כמו הרבה להקות רוק ב20 שנה האחרונות, כל השירים נשמעים אותו דבר. סינרגיה, בית הבובות, קולדפליי, RHCP ואני יכולה להמשיך. ועוד לא דיברתי על הליריקס הלא מפוצץ של סינרגיה. כולם אמנים מוכשרים מאוד, אבל המונוטוניות שבמוזיקה שלהם היא איומה בעיניי, לכן אני לא מבינה אךי אתה פוגש את החברים שלך מהפורום בכל מיני הופעות, כאילו... הופעה אחת אני לא הייתי מחזיקה מעמד, אז אתה נוסע לכמה? מטורף ממש. בחירה שלך לאהוב מה שאתה רוצה, גם בחירה שלי לשנוא את מה שאתה אוהב
ויחי חופש הביטוי.

hitchhiker218

New member
אני לא אוהבת

וחושבת שהם מסריחים, ממוסחרים ברמות, חוזרים על עצמם ומקובעים בסגנון המשעמם שלהם... כי זה לא רוק.... אבל מי שאוהב- שיהיה בכיף!

hitchhiker218

New member
חחחחח הלוואי...

הסבר קטן: קיבלנו מערכת שעות יש לי 12 שעות מדעיות בשבוע שכוללת:פיזיקה,ביולוגיה,כימיה ומתמטיקה כמובן! איזה 34215647 שעות תושב"ע ותנ"ך מסיימת כל יום למעט יום ראשון בארבע והנורא מכל-לומדת עם אב ששמו זיכל והוא שטן... אני רוצה לירות בעצמי וכואבת לי הבטן ברמות שאת לא מבינה!!!!

היום היתה לי פגישה עם המחנכת../images/Emo2.gif

הביאו פלזמה לכניסה:-WTH?
חבל זה היה משתלב יופי בחדר שלי
מסכנה שלי

חחחח אוי שמתי לב עכשיו

what the H? כאילו הוריישיו ועוד האייקון
חחחח אוי בהצלחה,היא ממש הצחיקה אותי המחנכת,היא אמרה משהו וצחקתי,היא אמרה:"לא מצחיק" ואז אני:"
" ואז עוד פעם צחקתי
חחחח מצחיקה היא

Lee1392

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גאד זיכל!! הלוואי עליי
אריאל לוין |סנוב| מלמד אותנו!
ואני עוד חשבתי שהוא סקסי!

למעלה