בקשר למפגש......סופי!!

מיטל101

New member
בקשר למפגש......סופי!!

נפגשנו בצא'ט כמה בנות-אני יודעת שלא כולן אבל אי אפשר לסדר את כולן והמפגש ביום שלישי....לכן...... החלטנו מי שכן היה שהמפגש יהיה ככה: תאריך-17.8 שעה-2 בצהריים,מי שתאחר קצת לא נורא אבל שתודיע.. מקום-ליד האולם קולנוע(יש רק אחד) אני מאוד מקווה שזה יסתדר לכולן וניפגש סופסוף.... פליז שכל אחת תנסה להגיע! אז.....שיהיה בהצלחה....חחח

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo45.gif לי אין בעיה!

אני באה סופית אבל תנסו לשכנע את מיכל!!!!!!(מיכל בלום)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאיזה מבוקשת אני!

....פעם ראשונה שאני צוחקת היום.. הרגע הייתי בצ'אט איתכן בננות ואתן יודעות שאני לא יכולה להגיע.. תהנו בשמי!!!!!!... כיף לראות שלמישו אכפת ממני..
..... חולה עליכן
רק מהנידנודים האינטנסיבים לשכנע אותי אתן גדולות!!{מעיין
}..... אבל זה לא הולך...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif מיכל!!!!!!!!!1

תגידי לאמא שלך שתבוא איתכן ואז שהיא תשב עם אמא שלי בבית קפה ותשגיח עליכן!

פרפר16

New member
תקשיבו שנייה

אני באה עם חברה כי אמא שלי לא מרשה לי ללכת לבד ואני באהההההה ישששששששששש סוף סוף אני יפגוש אתכן בננות

OB4ever

New member
שלומות בננות!!!!!

חזרתי מאמריקה!! קניתי שמיכה וכרית של אורלנדו וצמיד שכתוב עליו גברת בלום..מזה התגעגעתי!!!!!! אני רוב הסיכויים באה למפגש

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif יאייי מעין אמרתי לכן שהיא

תבוא למפגש!!!!! בואנה יש לנו כבר איזה 15 20 בנות....

מיטל101

New member
קודם כל,ברוכה השווה

מקווה שנהנית האמריקה ומקווים לראות אותך במפגש........ ואולי תביאי את הצמיד ותראי לנו???

karin byrne

New member
ברוכה השבהההה!!!../images/Emo24.gif

יאאאא איזה מגניבבב...שמיכה וכרית של אורלנדו....עכשיו א יכולה לישון איתו...
....אמממ אולי באמת תבואי עם הצמיד למפגש כדי שכולנו נראה?
...וכמובן שגם אנחנו התגעגענו...

kittycatbone

New member
מבחינתי-

זה פסדר, רק אני מקווה שמבחינת רכבת ואמא שלי (ובכלל אם אני יוכל לבוא כי ביניים אין לי דרך לחזור
) זה יהיה טוב. עכשיו, אני הולכת לבדוק בקשר לרכבת בחיפה (כי בינתיים אני לא רואה הודעה שמישהי אחרת מהאזור בדקה
) ואז אני יכתוב את השעות והכל, כדי שנוכל לתכנן סופית-הבנות מהאזור שבאות ברכבת, איפה ומתי להפגש. גם ד"א, אני מציעה שבשרשור הבא של המפגש פורום נעשה פשוט שרשור התפקדות פשוט של מי שבאה למפגש-כדי שנדע לכמה לצפות.

iloveo

New member
../images/Emo39.gif אאממ..וגם שרשור

שבו נקבע איזה בגדים כל אחת לובשת..חחח

kittycatbone

New member
הבנות מהקריות-חיפה והאזור ../images/Emo41.gifלכאן!

או-קיי.. אז בדקתי זמנים ומחיר של רכבות והנה: ב-12:35 בתחנת לב המפרץ יש רכבת שיוצאת, ומגיעה ב-13:51 לתחנת רכבת ת"א- השלום. (המפגש הוא ב-14:00 אז נגיע פחות או יותר בזמן..
) עכשיו המחיר זה הלוך חזור-57 שקל. רק שהאפשרות היחידה שהייתה מתאימה לגיל שלנו זה "מבוגר" אז תקנו אותי אם אני טועה..
בקשר לשעת חזרה, עדיין לא קבענו מתי נסיים את המפגש פורום, אבל צריך שזה לא יהיה אחרי שמונה (אני מעדיפה בשבע..) כי למשל הרכבת שיש בשמונה מגיעה בתשע וחצי, ומעבר לזה -אין סיכוי- שאותי לפחות, יוכלו להחזיר..
ואם מסיעים גם אותכם, או לפחות חלק מכם-זה גם עושה פחות סיכויים שיוכלו. רק שיהיה לי יותר נוח אם נצא ברכבת של שבע ורבע, כי אם נהיה שם בשמונה וחצי יש הרבה יותר סיכויים שיוכלו להחזיר אותי..
הממ עכשיו, צריך להיפגש קצת לפני 12:35 כי גם כדאי הרי להיות בתחנה קצת לפני השעה, ובכלל צריך להיפגש קצת לפני השעה שצריך להיות בתחנה כדי שנוכל לפגוש את כולם שם, לראות מי זאת מי, וכמובן ללכת כולנו ביחד לתחנה כדי שלא נאבד אחת את השנייה או משו..
יהיה נגיד נחמד אם ב-12:20 נפגש בלב המפרץ ב..... הממ, אפשר למשל ליד הקולנוע אם אתם רוצות.. (זה לא אזור גדול שם את קל למצוא אחת את השנייה..
) **הערה אישית-אני מקווה רק שאני יגיע בכלל בזמן ל-12:35 אפילו..
ואממ.. זהו..
עכשיו- מי הבנות מחיפה והאזור שבאות למפגש ברכבת???

מיטל101

New member
אני מחיפה ואני באה ברכבת אבל,

אני לא מגיעה לתחנה של לב המפרץ אלא לתחנה של חוף הכרמל...וזה בגלל שאחת החברות שהיתה אמורה לבוא איתי הבריזה לי והיא לא באה ככה שאמא שלי תבוא והיא תפגש שם עם חברה אבל בלי קשר לב המפרץ זה 35 דקות מהבית שלי וחוף הכרמל 15 אז אני נוסעת ברכבת של חוף הכרמל....סורי

karin byrne

New member
אמממממ...

אני מקרית ים ואני באה ברכבת הזו...אממממ האמת שבנתיים אין לי איך להגיע לשם ואין לי איך לחזור אבל אני אנסה לסדר את זה.....אחרת אני לא אוכל לבוא למפגש..
....

מיטץ

New member
אמממ בקשר למחיר......./images/Emo3.gif

זה יכול להיות יותר זול... כי לפני שבוע בדקתי באתר וזה היה אמור לעלות לי 35 ובסוף זה עלה 15 לכרטיס הלוך חזור

למעלה