בקשר למפגש הפורום

דניאל07

New member
בקשר למפגש הפורום

הייתי ,היה נחמד ,היכרתי כמה אנשים נחמדים חדשים מהפורום,ושרתי כמה שירים,לא רק של אלביס והי סבבא

הגעתי ה../images/Emo82.gifה ../images/Emo24.gif

תודה לכל מי שהגיע/ה, היה לי כיף עם כולכם. תודה לדני ולערן ששרו לנו ותודה מיוחדת ל תודה לEL VIS שלקח אותי טרמפ הבייתה כי בלעדיו הייתי פשוט מסיימת את הערב שלי איתכם עוד לפני חצות
היה ממש נחמד ותודה לנילי על הצילומים, מחכה לתמונות כדי שיהיה להראות לכל מי שלא יכול היה להגיע איך נראה מפגש. יש לנו כבר הזמנה מידידה של תודה לEL VIS לעשות את המפגש הבא אצלה. המון תודה מראש

MissPop

New member
בוקר טוב לכם

היה מאוד נחמד. דניאל שרת בצורה מאוד מרשימה, מקצועית ועם עוצמה קולית שפשוט היית בשוק מאיפה זה בא. ערן הצחיק את כולנו עם החיקויים שלו והיה נהדר כהרגלו ואני מודה מודה מודה על הטרמפ, אתה חמוד אתה.
ג'ני שיחקת אותה בביצוע השיר של צביקה ובריקוד ותודה שאירגנת את המפגש
התמונות יהיו בקרוב בפורום, אם יצא משהו, בקושי ראיתי מה צילמתי כי היה חשוך.

meital presley

New member
לכוווולם!!!../images/Emo23.gif

היה כל כך כיף אתמול!!!! דניאל,יש לך קול מהמם!!! אהבתי איך ששרת אחי!!! אמא בריבוע,אתמול הבאת ת'ריקוד של הלייף אחותי!!! תמשיכי ככה ותהני מהחיים!!! חולה על כולכם..וחבל מי שלא הגיע,כי היה מזה כיף.. ערן ערן ערן...היה משו מיוחד!!!! עשה סטאנד אפ היו צריכים לשלם לו...
חולה עליך ערן! איפה עושים ת'מפגש הבא? איפה זה יוצא אמא בריבוע??

archer12

New member
שיחקתם אותה בגדול....

שלום רב לכולם, אני נועם, חבר של דן (pdan) שהיה אתמול במפגש. היה אחלה כיף שבעולם... גם השירה וגם החיקויים וגם הריקודים וגם הצחוקים והאווירה.... בקיצור, מהנה ביותר. ולכן אמשיך את הקו של כולם פה : כן יירבו ! כדאי לכם להמשיך במסורת המפגשים... Long live Elvis the king !!!!! שבת שלום לכולם, נועם.

pdan

New member
היה מאוד נחמד../images/Emo51.gif

פעם ראשונה שפגשתי אותכם והיה ממש כיף אני מקווה שנעשה מפגשים נוספים גם חבר שלי מאוד נהנה יש לנו בפורום חברי מצוינים כמו שחשבתי

רגע , גם אני הייתי ../images/Emo13.gif

ומה זה נהניתי , אני האחרון מכולם שכותב כאן , פשוט עד עכשיו הייתי עסוק וכרגע נכנסתי הביתה , היום בבוקר עוד הייתי קצת שיכור מהחוויה של אתמול , תודה לכולם גם ממני חברים , היה יוצא מהכלל

למעלה