בקשר למעטפה

chanan213

New member
בקשר למעטפה

אני קיבלתי מעטפה כמו הרבה אנשים ופתחתי אותה זה כתב לי: אתמול בצהריים, רותם נעצר על ידי המשטרה בזמן שהוא השתתף בהפגנה לא חוקית נגד פינוי המאחזים. לאחר מספר שעות (והמון שאלות מהעיתונאים) הוא שוחרר בערבות. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש, ואז אני מסתכל ואני קולט שהמשחק הוריד לי 100,000 מעריצים!!!! היו 162 אלף מעריצים ומשהו ועכשיו יש לי 63,657 מעריצים!!! זה ממש לא פייר כי לא אכפת שיוריד אנרגיה וגיבוש או משהו אחר אבל למה 100,000 מעריצים?!?!?!?!!?! זה ממש לא פייר ואם אפשר לתקן את זה אני ממש אשמח. להקה מספר 2854

מה לא ברור לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

אנחנו לא ממש הפורום לקיטורים, אנחנו הפורום לבעיות. אומנם זה מעצבן נורא אבל אלה החוקים החדשים במשחק ובקשר לטענות כאלו רצוי לפנות למנהלי המשחק ולא אלינו בטענות ולהציף את הפורום..

amit the queen

New member
הבנו אותךךך

קלטנו שיש לך בעיה עם הפורום הזה לעזאזל די כבר להעיר על זה שפותחים הודעה חדשה!!! תאמיני לי שגם לך אין כוח לשבת כל פפעם שיש לך בעיה ולעבור מליון עמ' בשביל לא לפתוח הודעה חדשה!!!!!

לך, וגם למי שמתחתיך../images/Emo4.gif../images/Emo222.gif

אני לא מתכוונת לריב איתכם ואני סך הכל אומרת שזה כבר משגע ובאמת לא בא לי לריב ואת םרואים שאני מנסה להסביר לכם למה התכוונתי בצורה יפה, והאמת שאתם גם צריכים להתנהג ככה, ולדבר בצורה מתורבתת ואולי אני ילדה בת 10וזה לא אומר שאתה צריך לרדת עליי, אז בוא אני אגיד לך משהו: אולי נאי בת 10 אבל איך שאתה מדבר, אתה נשמע לי כמו ילד חצוף בן 3...; פשוט ניסיתי להסביר שצריך להתחשב במנהלי הפורום ושצריך ללמוד חוקי פורום
מתי צריך לנצל"ש ומתי צריך לפתוח הודעה חדשה. יש הבדל בין הדברים ועל כל צעד בפורום אני חושבת שצריך לחשוב קצת.. אני ממש מתפלאת מהצורה שבה אתה מדברים ועונים לי.. מבחינתי אתם ילדים בני 3, שלא יודעים לדבר בצורה מתורבתת, אתם מדברים כמו חיות וככה בחיים לא תגיעו רחוק

shubee

New member
פפפחחחחח !!!

אני חושבת שאת זאת שמדברת ברמה של ילדה בת 3... אולי אני לא אגיע רחוק, אבל לפחות אני לא חנפנית למנהלים ומנסה לתפוס תחת ופוזה על כל דבר שזז...ולא זז...

shubee

New member
ועוד משהו...

מה אני בכלל מתחילה לריב איתך ?! פשוט סתמי ת'פה וזהו...

אני לא מתחנפת..../images/Emo222.gif

אני פשוט חושבת כמו שצריך
אני הולכת עם המוח שלי, ואומרת את מה שלדעתי נכון. אם הדעה שלי לא מוצאת חן בעיניכם, זו לא בעיה שלי. ואני בכלל לא חושבת שזו דעה, אני חושבת שזו עובדה מה שאמרתי. אני חושבת שאני צודקת ואני לא מתחנפת לאף אחד כי את הכבוד העצמי שלי כבר יש לי ואני לא צריכה להיות סמרטוטנ של אף אחד, ובטח ובטח שלא להתחנף לאף אחד..

ודרך אגב...../images/Emo222.gif

בחייך
תסתכל על עצמך קודם ואז תסתכל על אחרים
אני מתחילה ריב
מי דיבר כמו ילד בן 3 בהתחלה
מי התחיל
בחיי, אתה לא בן 3, אתה כבר יותר מזה, לדעתי.. אתה תינוק שנולד רק אתמול יש לך שפה מגעילה וטון מגעיל, אתה לא יודע לדבר ואתה בחיים לא תגיע רחוק ככה

shubee

New member
יודעת מה ?!?!?

קודם כל, כתבתי שאני לא אבזבז את הזמן שלי עליך, אבל יש לי משהו חשוב להגיד לך....."מי דיבר כמו ילד בן 3 בהתחלה מי התחיל" מי התחיל ??? המזפט הזה ק=ר=ע אותייי !!! מי התחיל היא אמרה לי, שמעתם ? מי עכשיו מדבר כמו ילד בן 3 ? וכדאי שתתחילי לדבר יפה לגדולים ממך, כי את זאת שלא תגיע רחוק...חתיכת פרחה קטנה....

למי את קוראת פרחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

עכשיו כבר עלית לי על כל הפיוזים. את ילדה בת שנה ילדה מסכנה ועלובה מצדייד תלכי לעזאזל את לא מעניינת את התחת שלי את סתם ילדה משוגעת ואת ידועת מה, אני סתם מבזבזת את הזמן שלי על ילדה בת יום
שנולדה רק אתמול
הרי עוד לא למדת לדבר.. את לא מסבבינה אותי.. חבל לך על הזמן.. אם לא היינו בפורום קהילתי הייתי פורצת עלייך בכזו סערת קללות שחבל לך לע הזמן.. ואת ידועת מה, כאן זה נגמר ואני לא אמשיך.. זה סתם בזבוז זמןן..

את יודעת מה, סליחה.../images/Emo222.gif

לא התכוונתי להגיד את זה. הייתי עצבנית. אני פשוט מתה למחוק תא ההודעה הזו כי אני לא רוצה לרדת לרמה שלך.. ואני באמת מצטערת שכתבתי את זה. אני לפחוות יודעת לדבר, וכאן זה נגמר.

amit the queen

New member
די כבר!!

לא נמאס?? אני קוראת ת'תגוטבות שלך ומתעצבנתת אין לי כוח אלייך ודרך אגב ילד בן יום וילד בן שנה לא יודעים לדבר ככה!!!!! חבל שאפילו דבר כזה פשוט את לא יודעת.... ועוד משהו מאיפה לך שאני לא יגיע לשום מקום?? אני לעומתך לא תקועה כל היום בפורום אלא יוצאת ומבלה ולא משועממת שכל היום יושב תמול המחשב בפורום הזה!!!!!

shubee

New member
לכי על זה...

לכי על זה..."תפרצי עלי בסערת קללות...".... ו...אגב, לא דיי עם הירידות עלי ???...יענו מי את חושבת שאת ? 'סתכלי על עצמך...ילדה קטנה בת 10 שלא מבינה כלום מהחיים שלה ותופסת תחת על העולם...מה את חושבת את עצמך ???

מה איתך?

חושבת שאת יותר טובה? בגלל שאת גדולה? תראי לאיזה רמה את יורדת וקוראת לעצמך מישהי בוגרת.

shubee

New member
לא אמרתי..

לא אמרתי שאני בוגרת, אני בכוונה מתנהגת ככה... "אפעם אל תריב עם טיפש, כי הוא יגרור אותך לרמה שלו וינצח בזוכת ניסיון." זה בדיוק מה שהלך פה...היא "ניצחה" אותי בזכות זה שתומכים בה עם תגובות מהסוג שלך...

תומכים בה?../images/Emo6.gif

לפני כמה זמן אני עצמי רבתי איתה כל הזמן תשאלי אותה. הבנתי שלא שווה לריב על שטויות.

למה צריך לריב?

זה מציק כבר לריב... מה בישביל זה יש פורום? בישביל לריב איש ת'אייסי תריבו שם בנוחיות בלי שאפחד יתערב וזהו

אז מותר לי להגן עליה?../images/Emo11.gif

אחרי הכל, זו היא שכנראה זוכרת את הבגרות בלשון מהגלגול הקודם

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo45.gif

אל תהי גדולה על קטנים,ממש לא חוכמה,אם היא הייתה כותבת שהיא בת 16 כל התגובות פה היו שונות,אני לא מבינה את הקטע הזה,לפתוח את הפה כי היא קטנה. אולי היא קטנה,אבל לפי התגובות שלך,את הקטנה.

למעלה