בקשר למסיבה !

kalipto

New member
אז אני חוזר ואומר..

יכול ליהיות.. יכול ליהיות ז"א ממש לא בטוח ! שיום שישי הבא (זה שקרב ובא) או אפשרות ב´ שזה יהיה ביום שישי שבעוד שלושה שבועות מהיום. בהזדמנות זו, אני רוצה לציין משהו חבר´ה ! המסיבה הייתה אמורה ליהיות מסיבה חד-פעמית לערב חד-פעמי אך מכיוון שהמארגן שמע את התגובות שלכם הוא אמר ככה: אם המסיבה הראשונה תיהיה הצלחה יחסית לפתיחת מועדון, תצפו למשהו טוב, יכול ליהיות שהמועדון יפתח כל שבוע או לפחות כל שבועים ! במטרה של מועדון לסצנת המוזיקה השחורה ! אז אני מאוד מאוד מקווה שגם אם המסיבה תיהיה ביום שישי הקרוב תבואו בהמוניכם ! תודה לכם אנשים על התגובות, תמשיכו לשרשר ! KALIPTO

CARNIVORE

New member
עדיף ראשון מתל אביב

אני בן 18+ ואני יביא איזה 3 חברה בכל מקרה הדבר הכי חשוב שיהיה בראשון כי שם יש יותר מקומות שזה דבר כיף שלא נדחפים אחד ב^$# של השני

drak~o

New member
אני ממש ממש אבל ממש

רוצה לבוא אני אשאל את החברים אם הם רוצים אנחנו בני 15 בסך הכל אז אם לא נוכל להכנס לא נבוא

kalipto

New member
כמו שכבא הזכרתי..

לכל אלו שהם מתחת לגיל 16 - אני אישית אדאג שיכנסו ! וכשאדע יותר פרטים, בקשר למקום ולתאריך אפרסם פה טלפון כדי שתודיעו ונרשום את שמותיכם. מקווה לראות את כ ו ל ם במסיבה !!! KALIPTO

m.n

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה ותודה על ההתחשבות!

slim girl

New member
הרבה כבוד על היוזמה!

באמת הרבה כבוד על האירגון ועל היוזמה! וגם על זה שתתן לפחות מבני 16 להיכנס....!
אני מקווה להביא איתי איזה 10 אנשים..... ושוב הרבה כבוד ובהצלחה! Slim Girl

וואי אני ממש ממש אעשה מאמצים להגיע.

אני גרה בת"א... אז אם יהיה לי הסעה אני ממש אשתדל להגיע....

אה ועוד משהו... ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

הרעיון של לעשות את המסיבה 16+ ממש פצצה... ושתיתנו למתחת 16 להיכנס זה עוד יותר פצצה....

kalipto

New member
א נ ש י ם !

בבקשה תקראו את העדכון האחרון בקשר למסיבה, הכותרת היא: " • המסיבה ! עדכון - ח ד ש ו ת ! " שם יש את כל הפרטים המעודכנים על ההפקה. KALIPTO

guyamir

New member
מאה אחוז שאני בא, אבל..

למתי מתוכננת המסיבה? בשבועות הקרובים, בחודשים הקרובים?!?!

kalipto

New member
בינתיים ה - 2 בנובמבר..

עוד שבועיים וחצי, יוצא ביום שישי. אך זה לא הסגור סופית בקשר לתאריך בינתיים, זה התאריך הנכון, אני ימשיך לעדכן לעוד פרטים שילחו לי אי-מייל על כל שאלה שיש תודה רבה לחבר´ה שעוזרים עם הרשימות, כ-ב-ו-ד KALIPTO

T.A.Z

New member
מתי זה המסיבה ??? ומי מתקלט???

שהמארגן יצור איתי קשר....

kalipto

New member
אני לא המארגן, אבל..

אני עוזר בהפקה, ובלי שום קשר אני הדי.ג´יי אתה יכול ליצור איתי קשר מתי שתרצה באי-מייל KALIPTO

powerpuffgirl

New member
אני בטוח אבוא

חבא שלי מראשון ומקום ענק עם מוסיקה שחורה נשמע אחלה דבר וחוץ מזה אני עוד מעט 19 אז אין בעיה

למעלה