בקשר למנגה ^^ למישהו יש מושג באיזה פרק של המנגה מסתיימת האנימה? ^^ תודה לכולמ~
M MichelleLev New member 4/11/06 #1 בקשר למנגה ^^ למישהו יש מושג באיזה פרק של המנגה מסתיימת האנימה? ^^ תודה לכולמ~
M MichelleLev New member 4/11/06 #3 ../images/Emo168.gif חחח תראי.. אני די ותיקה פה בפורום, אני יודעת מתי צריך לנצלש ומתי לא. ו]שוט לא מצאתי היכן לנצל"ש, ולא רק זה, שום נושא לא נפתח בפורום שאפשר לומר שאני מציפה. להיפך,טיפה הוספתי משהו לקרוא.. מה שאין פה.
../images/Emo168.gif חחח תראי.. אני די ותיקה פה בפורום, אני יודעת מתי צריך לנצלש ומתי לא. ו]שוט לא מצאתי היכן לנצל"ש, ולא רק זה, שום נושא לא נפתח בפורום שאפשר לומר שאני מציפה. להיפך,טיפה הוספתי משהו לקרוא.. מה שאין פה.
M MichelleLev New member 4/11/06 #4 ../images/Emo168.gif הוו נעם צ'אן.. קראתי עכשיו מה שכתבת ואני נשמעתי כ"כ רעה.. אז לא התכוונתי לפגוע אם פגעתי סליחה, באמת לא התכוונתי להשמע כזו O:
../images/Emo168.gif הוו נעם צ'אן.. קראתי עכשיו מה שכתבת ואני נשמעתי כ"כ רעה.. אז לא התכוונתי לפגוע אם פגעתי סליחה, באמת לא התכוונתי להשמע כזו O:
N NoAmItA ChAn New member 4/11/06 #5 הו מישלצ'אן D: זה בסדר ^^ _אפשר_ היה לנצל"ש - זה לא היה חובה P: אזאזאז סליחה אם נשמעתי פוגעת אומשו ^^
הו מישלצ'אן D: זה בסדר ^^ _אפשר_ היה לנצל"ש - זה לא היה חובה P: אזאזאז סליחה אם נשמעתי פוגעת אומשו ^^