בקשר לממתיקים

מיכלוש67

New member
בקשר לממתיקים

בקיץ אני שותה בערך שתי בקבוקי RC קולה דיאט שלFREE ואל תאמרו לי שזה לא בריא אני מודעת לזה בבקשה תענו לשאלה שאני שואלת ובמקום השתייה הזאת בחורף אני שותה מים חמימים עם ממתיק על בסיס סוכרלוז האם זה יותר לא בריא מה-RC דיאט או שזה על אותו עיקרון בבקשה תענו לי לשאלה

oneiII

New member
תשובה לגופו של עניין.

אם את מכורה לסוכר

אז תנסי לאט להפחית ולגמול את עצמך ,הדברים האלו לא בריאים .

oneiII

New member
זה לא עונה על השאלה שלה,

והיא אמרה שהיא מודעת לזה שזה לא בריא.

צודקת ,חס וחלילה שמישהו יתמודד עם ההתמכרויות

שלו , בואו נמשיך לעודד אותה לצרוך משהו לא בריא ,הרי לא אנחנו נסבול מהתופעות לוואי.

יטינגר

New member
את מדברת עכשיו עם מכור לשעבר

שהיה חייב עם כל ארוחה לשתות את זה. במקרה שלי זה היה קוקה קולה. אני מדבר על תופעה של שנים שנגמרה אחרי החלטה של יום אחד, שפשוט החלטתי שאני יותר לא נוגע בדברים האלה.

הרבה יותר בריא

הסוכרלוז נחשב לממתיק טוב יותר אבל לא זאת הבעיה בקולה, הבעיה היא קודם כל במשקאות תוססים והשפעתם על זיגוג השן. מעבר לכך, בקולה יש כל מיני תוספים שלא תמיד ברור כמה הם טובים, וכמובן שכפי שכתבתי הסוכרלוז עדיף קצת על האספרטיים.

תיקון קל, ממה שקראתי:

רק הממתיקים המלאכותיים (אספרטיים, סכרין ושות') מתוקים פי כמה מאות מהסוכרוז. מלטיטול וחבריו מתוקים מעט פחות מסוכרוז

תשובה

במשקה קולה בנוסף לממתיק כמובן יש את המרכיבים של המשקה עצמו, עם יתרונותיו (טעם) וחסרונותיו (אי הוודאות ...מה השפעת המרכיבים ,או ידיעה חלקית על השפעתם ) .מים +ממתיק ידוע וברור לנו מה הם מכילים. עכשו תחליטי מה את מעדיפה, מבחינה בריאותית מים +ממתיק יותר בריאים.

למעלה