בקשר למכתבים לא לשלוח יותר! מצטערת זה לא תלוי בי
A Adam girl 4 Ever New member 25/6/06 #1 בקשר למכתבים../images/Emo70.gif לא לשלוח יותר! מצטערת זה לא תלוי בי
A Adam girl 4 Ever New member 25/6/06 #3 לא אני נותנת וכן ישלחו... אלךה אם כן תיהיה בעיה. בכל מקרה כרגע מה שנשלח יגיע אם יהיה משהו התשנה אני יודיע-בכל מקרה זה לא באחריותי
לא אני נותנת וכן ישלחו... אלךה אם כן תיהיה בעיה. בכל מקרה כרגע מה שנשלח יגיע אם יהיה משהו התשנה אני יודיע-בכל מקרה זה לא באחריותי
B Baruush New member 25/6/06 #5 ../images/Emo20.gif לא נוו בבקשה! ../images/Emo20.gif אני מתחננת! כבר הכנתי משוו.. לפני שתיי דקות סיימתיי.. אני יכולה לשלוח?! פליזזזז =]] והתכוונת שנכין בוורד או במסר אישי ולשלוח לך?!
../images/Emo20.gif לא נוו בבקשה! ../images/Emo20.gif אני מתחננת! כבר הכנתי משוו.. לפני שתיי דקות סיימתיי.. אני יכולה לשלוח?! פליזזזז =]] והתכוונת שנכין בוורד או במסר אישי ולשלוח לך?!
A Adam girl 4 Ever New member 25/6/06 #6 טוב תביאי אני יראה מה אפשר לעשות בכל מקרה לא מבטיחה תשלחי לי איך שנוח לך
ש שרן מהשלישיה New member 26/6/06 #7 מנהלת כנסי דחופפפפפפפפפפפ מנהלת ראיתי באתר השני שהמנהלת מעיין רשמה את המות של הילדים שמהם היא קיבלה מכתבים לגיימבויז ואותם היא שולחת את כיולה לעשות כמוה?? כי אני רוצה לראות אם קיבלת את שלי!!
מנהלת כנסי דחופפפפפפפפפפפ מנהלת ראיתי באתר השני שהמנהלת מעיין רשמה את המות של הילדים שמהם היא קיבלה מכתבים לגיימבויז ואותם היא שולחת את כיולה לעשות כמוה?? כי אני רוצה לראות אם קיבלת את שלי!!