בקשר למכירת בולים

Fire Bone

New member
בקשר למכירת בולים

שלום ובוקר טוב לפני מספר שנים התחלתי לאסוף בולים ולידי הגיעו בולים דיי נדירים (הבול של הונג קונג בזמן הכיבוש האנגלי,הבול של רוסיה משנת 1966 עם תמונה של סמל הקומוניזם והכיכר האדומה ועוד). עכשיו אני שכחתי מהאוסף הזה לגמריי ולפני מספר ימים חבר העיר לי משהו על האוסף שלי וברצוני למכור אותו בגלל שאין לי עוד עניין בבולים. האוסף כולל בערך 100-150 בולים מארצות הברית,מישראל ומקדם ישראל (כולל בולים שהוגבלו בכמויות),מדרום אפריקה,מארגנטינה,הבול הרוסי של המהפיכה הקומוניסטית,מאוסטרליה,מהולנד (מהולנד יש לי גם בול בצורה מקבילית),הודו,קנדה,סין,איטליה,בולים במהדורה מוגבלת ומצומצמת מאוד של וולט דיסני (הבולים הכי יפים לדעתי),יוון,מקסיקו,ברזיל וצרפת. האוסף מכיל גם שני מעטפות+בולים שיצאו במהדורה מוגבלת מאוד: המעטפה של הסכם אוסלו והמעטפה של רצח רבין. אשמח לקבל שאלות\בקשות\טענות פה באשכול וב-ICQ:165379999 או ב-E-mail: [email protected] בתודה כפיר

תמיר1991

New member
אוזוני,

אי אפשר להעריך בלי לראות את הבולים. חוששני שההערכה שלך כנראה לא נכונה. תמיר.

בלי לדעת איזה בולים אלו בדיוק,

קשה מאוד להעריך. אולי המאמר הזה יעזור לך קצת (ואולי תוכל להעלות כמה תמונות של כמה מהבולים - יש פה אנשים שמבינים בזה יותר ממני).

תמיר1991

New member
אש"י צדקה:

כמעט בלתי אפשרי להעריך. הFDC's שציינת לא שוות הרבה מעל הממוצע - כמה שקלים כל אחת. בקשר לבולים, אני משער שאתה מפריז בתיאור, אבל אולי אני טועה. תנסה לגשת לחנות בולים (יש 4 בדיזנגוף סנטר, ועוד כמה באלנבי ובקינג ג'ורג', ת"א), ושם תקבל הערכה מדוייקת. מה שכן, אל תבנה על נדוניה
חג שמח! תמיר.

בוסטר1

New member
קבלו תסלם

קבלו חיזוק חיובי חזרתי אחרי יומים ואני נהנה לראות את התגובות שלכם ואת הסבלנות למשתתפים חדשים כולל "לשאלות המרגיזות"

תמיר1991

New member
אני משתדל להשתפר,

ובסך הכל - אנחנו אחלה פורום! נתראה מחר! תמיר.

yblumann

New member
שוי

בולי רוסיה משנת 1996 אינם נדירים בכלל וכנ"ל בולי אירופה ומקסיכו משנות ה 70 ואילך. בולי הונג קונג: בולים לפני 1941 ובערכים גדולים מ 10 cents וכן מספר די מצומצם של בולים יותר מאוחרים שווים משהו. בולי דיסני חסרי ערך - יצאו הרבה והאוסף שלהם לא באפנה יותר. Yoram

למעלה