בקשר למיקוד למה האתר לא עולה? מישהו ראה כבר את המיקודים?
S *superstar* New member 18/3/04 #2 סביר להניח שזה בגלל שכולם מנסים להכנס לשם, ומהלחץ האתר קורס. תנסה הלילה או מחר.
W wednesday2 New member 18/3/04 #4 בפורום שיעורי בית ועוד משהו יש שירשור ענקי עם כל הקישורים תחפשו את מה שמתאים לכם כאן
ש שריטה מלנכולית New member 18/3/04 #5 גרררררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif איזה מיקודים גרועים!! במיוחד בספרות.. פשוט.. בעעעעעעעע... ובפסיכולוגיה סוציולוגיה גם על הפנים..
גרררררררר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif איזה מיקודים גרועים!! במיוחד בספרות.. פשוט.. בעעעעעעעע... ובפסיכולוגיה סוציולוגיה גם על הפנים..
S SaMaRa 18 New member 18/3/04 #6 בפסיכולוגיה..דווקא לא כל כך בלי למידה !!!! בלי אינט' !! ובלי פרויד!!!!!! אחחחח.... רק חבל שנשאר ממש הרבה...למה לא הורידו התפתחותית?????? בספרות באמת בעהה!! סוציו היה כל כך ארוך שאפילו לא טרחתי לקרא...
בפסיכולוגיה..דווקא לא כל כך בלי למידה !!!! בלי אינט' !! ובלי פרויד!!!!!! אחחחח.... רק חבל שנשאר ממש הרבה...למה לא הורידו התפתחותית?????? בספרות באמת בעהה!! סוציו היה כל כך ארוך שאפילו לא טרחתי לקרא...
S SaMaRa 18 New member 18/3/04 #8 אינטיליגנציה... אני פשוט מתעצלת לכתוב את כל המילה... חחחח.... ופרויד אולי קל...אבל הוא מעצבן אותי..היה עדיף אם היו מורידים את הפסיכוסקסואלית שלו..סוטה!
אינטיליגנציה... אני פשוט מתעצלת לכתוב את כל המילה... חחחח.... ופרויד אולי קל...אבל הוא מעצבן אותי..היה עדיף אם היו מורידים את הפסיכוסקסואלית שלו..סוטה!