בקשר למילקו...עזרה:(

The only Booga

New member
בקשר למילקו...עזרה:(

נתקעתי בחלק שצריך עם המסור לנסר איזה עץ..ב"הוראות" שרשום פה במאמרים רשום את העץ השמאלי העליון...איזה עץ? עברתי על כל עץ ולא יצאו לי שום חלקי עצים קטנים... מישהו יכול לעזור לי??? בבקשה...

zipzipon

New member
פרפרינה, רשמת "הצלחתי כבר"

ספרי לי מה עושים עם העץ הזה? אני תקוע ולא יודע מה לעשות. לקחתי את הדבר הזה שנראה כמו מגל - (הכלי הזה שקוצרים איתו שיבולים) אני משתגע, זה מטריף אותי שאני לא יודע מה עושים, נו... אז מה עושים?

zipzipon

New member
קורה לכם, שכאשר אתם נתקעים בקווסט

אתם מתחילים לפתח מחשבות אלימות כמו לדוגמה אני נמצא במסך עם הילידים שרוקדים לצלילי הנגינה המסורתית שלהם ופתאום חושב לעצמי "בוא נדפוק לו אבן בראש" אולי הוא ימות, כל חברי השבט יבואו לראות מה קרה ואז אוכל לחפש בבתים שלהם אולי יש איזה משהו מעניין? האם אתם גם כמוני, כלומר כשאתם נתקעים, אתם ממציאים תרחישים בראש(בד"כ אלימים או שטופי זימה) חה חה חה אם כן, שתפו אותי...

zipzipon

New member
הבנתי שצריך להיכנס לבריכה ולקחת את

המסור ולנסר את העץ, אבל מה אז? אוף, זה מייאש ומה הקטע של ה"מילקו" הזה? שכל מסך יש אותו, האם זה משקה מפורסם ברוסיה או משהו כזה ורוצים לעשות לילדים הענוגים והרכים שטיפת מוח ומנסים לשווק אותו בצורה משחקית? אחרי כל הרוויה של הבחור שבדמותו אני משחק, לא בא לו להשתין?!(סליחה על הביטוי)

פרפרינה

New member
חח חשבתי שזה משחק אחר בגלל

שבמשחק אחר היה גם לנסר מדף אז חשבתי שזה זה חח :)

The only Booga

New member
אוקי הצלחתי תודה אבל...

זה לא בכלל בגייזר אבל לא משנה הצלחתי כבר... אחרי זה אומרים לשים את הסולם בכניסה למערה...איזה מערה???? כאילו איפה במפל??? מישהו יכול להסביר? זה משגע אותי... שוב תודה :)

אתה יכול למצוא

את הדברים האלו, כשאתה מעביר את העכבר עליהם אז הוא נהפך לסמן של גלגל עין, זה אומר שלאותו דבר יש עניין כלשהו ומטרה. לפעמים אל חושב על זה משהו שיכול לגלות מה עושים עם הדבר הזה.

SpinZ

New member
יש מדריך שלם ומפורט במאמרים

שנכתב על ידי

adi 777

New member
איך מגלגלים את האבן מישהו יכול לעזו

בבקשה?איפה מניחים אותה?

למעלה