בקשר למוטוקרוס...

בקשר למוטוקרוס...

כאילו מה אני קונה אופנוע סבבה משטרה רואה אותו ישר מחרימה? אני לא רוצה שיעצרו אותי... כל המתחרים בתחרויות איך המשטרה לא עוצרת אותם? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן... בדוגרי במוטוקרוס אין ביטוח זה אומר שיכולים לעצור אותי עם אני נוסע במסלול של מוטוקרוס כי אם כן אליקו ושלום וכולם כבר היו מזמן בכלא... אז רציני עכשיו אם יש פה מישהו שבאמת מבין ויכול להפנות אותי לאנשים שמתעסקים בזה חוקית כמובן ויכולים להסביר לי את הבסיס אני מאוד אודה להם בתודה מראש זוהר
 

hananlv

New member
אז ככה

מותר באופן עקרוני להשתמש באופנוע מוטוקרוס במסלול סגור ובשטח פרטי שקיבל לצורך כל אישור מהרשויות זה שאין באמת מקום כזה זה כבר סיפור אחר - אפילו ויתקין ומעוז חיים לא קיבלו אישור. לגבי האופנועים- מותר ליבא מוטקרוס ובתנאי שתשלם עליו את מלוא המיסים וגם תציג אישור מטעם הבעלים של מקום מאושר שהוא מתיר לך לנסוע עם האופנוע באותו מקום- גם כאן אין בארץ אפילו אופנוע אחד שעונה על ההגדרה הזו. אז בטח אתה שואל - אם כולם עבריינים אז איך זה שבכל זאת יש פעילות? הסיבה- המשטרה במרבית המקרים פשוט מעלימה עין כנ"ל גם המכס. אבל שלא יהיו לך טעויות-מדי פעם תוקף את אחד הגופים האלה החידק והם עלולים במקרים מסוימים להתנכל.. לא מעט אופנועים הוחרמו עד היום ע"י המכס כתוצאה מפעילות יזומה או בדרך כלל מהתקלויות בלתי צפויות כמו מקרים של אופנועים שנתפסו בשדה התעופה או כל מיני רוכבים שנסעו על הכביש ונתפסו ע"י המשטרה. בקרוב צפוי שינוי דרסטי במצב עקב אישורו של חוק הספורט המוטורי עד אז קח בחשבון שהשימוש במוטוקרוס כרןך בסיכון של החרמה ועוד לא דיברתי על בעיות ביטוח.
 
רגע אז...

כשיהיה את החוק של הספורט המוטורי המסלולים יקבלו אישורים נכון? זה גם אומר שאני אוכל לייבא מוטוקרוסים? לא יכולים לעשות לי כלום עם אני נוסע במסלול ולא בכביש-מבחינת משטרה הכוונה... עכשיו מבחינת ביטוח מה באמת אפשר לעשות? חוץ מזה יש עמותה של מוטוקרוס למה היא לא דואגת לחברת ביטוח שתדאג למוטוקרוסים? כשיהיה את חוק הספורט המוטורי יש מצב לביטוחים? החוק הזה מתקרב אלינו?
 
למעלה