בקשר למה שהגבתם

בקשר למה שהגבתם

אני חוזר ואומר זה שאתם לא מאמינים בדת זה לא אומר שהיא לא אמת, אם בשבילך היא לא אמת אתה יכול לא לשמור אותה אבל אתה לא יכול לקלל אותה, לדעתי זה צריך להיות איסור חוקי. ב. אני רוצה שתאמרו לי למה אתם כל כך שונאים את הדת מה היא עשתה לכם?

סידור תהילת ה' יקר

אנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים. אם לחנה לסלאו יש תוכנית בערוץ ציבורי ואם ג' יפית מקבלת יותר זמן מסך מראש הממשלה. אז גם אנחנו יכולים לקלל את הדת. אפילו לכבוד היכולת הזו כתבתי פואמה קצרה. סופת החול מעוורת אך הדת מערעת כבל מאריך מוליך זרם חשמלי מהנקודה בקיר לזו שבאחורי מחשבי ודת מוליכה לבורות וילודה מגפה זו חללים רבים הפילה ועוד תפיל* עד שאנשים יבינו אנושות בוראת עולם ואנושות הורסת. טוב נו, קצת התעצלתי עם החרוזים לקראת הסוף. אבל אתה התעצלת לחפש מחשב והסתפקת בסלולרי כדי לרשום את שאלותיך החשובות. אז אל נא תלין. איסור חוקי לקלל את הדת? מה נחשב קללה? האם תיבול משפט בתיזכור איזשהיא הפרשת גוף נחשב קללה? ואם כן אז קקי לא ודונג אוזנים כן? הדת עשתה לנו כואב איפה שאסור להגיד. וגם בגללה הייתי אוכלת תקופה ארוכה בחיי במבה אדומה בטעם ביסלי עדשי שוקולד מלוחים. קרמבו מעוך עם שבבי בייגלה ו3 חופני פופקורן בתוך שקית ניילון כדאי שלא אפריע למנוחת ההורים בשבת בצהרים. והעולם שתק!! גילוי נאות. אני לא שונאת דת ולא מקללת כדרך חיים. ורוב האנשים כאן לא ממש עושים זאת על בסיס יומימי. אבל למה להרוס את טרוליותך. עד שבחרת ניק אקטואלי ועד שהניטור אישר אותך. (*בלי קשר לפיל ששמו ניסים. על אף שנס הוא שם קיצור לקפה עשוי מאבקת חול.)

אתה מוזמן לקחת את השיר שלי

ולשרוף אותו בשריפת החמץ, ובהזדמנות זו גם תתפלל למי שברא את הדת שיבטל אותה היא גרמה הרבה צער לילדים שנותקו מהוריהם, נשים מבעליהן והורים מילדיהם שום טובה לא הצמיחה הדת, כל דת.

תראה

אני בדיוק כמוך חרדי אבל אני יודע שהאמונה היא לא דבר כל כך פשוט כמו שבציבור החרדי עושים ממנה, כל מי שמתחיל להעיז לשאול שאלות מיד סותמים אותו ומאיימים עליו, אני יתן לך דוגמא פעם אמרתי לאחים שלי שהרמב``ם כותב שהנביאים ראו בכח הדמיון אז אבא שלי שמע את את זה וחשב שהוא מתכוון שהם היו דמיוניים אז הוא התעצבן וצעק עלי שאני ``מפקפק בדברי הנביאים`` ושאני מכניס קרירות בבית ושהוא מפחד שאולי הוא מגדל יוסי שריד בבית ושזה התראה אחרונה אם אני לא ישתפר הוא יזרוק אותי מהבית לפחי הזבל, אמרתי לו שאני לא מבין מה הוא רוצה אני ציטטתי את הרמב``ם הוא אמר שבמקום להתבטל הייתי צריך לשאול אותו מה ההסבר ברמב``ם, בקיצור בסוף כשכולו זועם הוא אמר שאם אני לא עושה מהפך רציני ולומד בישיבה הוא יזרוק אותי מהבית ליד פחי הזבל. הוא אמר שהגם שאני לא מאמין אני צריך ללמוד כי ה` אומר הלואי אותי עזבו ותורתי שמרו כי המאור שבה יחזיר אותי ואת האמונה שלי למוטב למדתי הרבה והתחזקתי ונשארתי חצי מאמין כמו שהייתי, חיכיתי להוקוס פוקוס הזה שהתורה תחזיר אותי למוטב וזה לא עבד. הבעיה שאין את מי לשאול שאלות וזה מה שגורם לכל היוצאים בשאלה, מי ששואל קצת שאלות מיד ``סוקלים`` אותו.

קללות הדת לכבוד פסח בחרוזים.

דת דת את כמו מחב"ת נמאס באמת קיבינמט מאז שנוצרת לא חדלת להפחיד בשבילי את רעל, רעל ציאניד אין לך לב וגם לא אלוהים גם מאמינייך תמיד בך תוהים מיום לידתך גרמת מלחמות תככים סיכסוכים והרבה מזימות יום יבוא וישכח זכרך באש תשרפי וימוג אפרך

ועוד אחד בונוס.בחרוזים.

האב מהלך עם בנו הקטן האם לוחשת ,אבוי הוא עם השטן הוא הולך גלוי ראש, כופר בדתו ולצידו הילד משנן את משנתו מה טובו אהליך יעקב והאב נזכר , מעלה מן האוב עת גזז את פאותיו ואת זקנו עת זנח את ביתו ומשכנו והאם לקחה את בנו אשר אהב הפנתה לו עורף גם את הגב נשאר הוא לבדו בביתו החדש געגועים עמוקים בלבו הוא חש והדת, כן הדת היא אשר הפרידה אלוהים במרכז , והוא הצידה.

מוקדש לכל האבות כאן בפורום

שיצאו בשאלה וילדיהם נשארו עם האם עם הדת. נ. ב. אין לי ילדים.

בשביל בחינם ידידי.

כל כך הרבה מסרים קיבלתי על השירים שלי, אבל כמעט אף אחד לא כתב כאן על זה כלום.. מעניין למה?.

מובחרת

New member
חולה על הפזמון ש`ך,

על הסידור החמוד של פסח, ועל השמיינה בורוד שאומרת:``מה ניש?`` עיין ערך ``הישראלים``.

למעלה