בקשר למהפכה

omozer

New member
בקשר למהפכה

רציתי רק להגיד משהו ודיברתי על זה אם אורון ורן ואני באמת רוצה לעלות את זה על הפרק... אני שומע פה הרבה קולות נגד ונגד ואני מבין אותכם כי זה נובע מתסכול מתמשך נגד בית ספר אבל נגדם לא נצליח לעשות כלום ומי שחושב שכן הוא תמים לפי דעתי. אני ואורון ואסף ועוד לא מעט ילדים נמצאים במועצת תלמידים כדי לשנות באמת כדי לעזור לכולם (אני יודע שזאת הסיבה שאני הלכתי לשם) תתנו לנו הזדמנות לעשות את זה אל תפסלו ישר את המועצה או תציגו אותה כבובה של ההנהלה לפני שנתתם לה הזדמנות לא הרבה ילדים באו אליי ובאמת התלוננו על משהו רציני ומי שעשה את זה זכה לטיפול בבעיה.... אני יודע שלי ולאורון יש כבר תוכניות מה לשנות במועצה כדי שהיא תהיה כול כולה של התלמידים עכשיו זה תלוי בכם בואו ותדברו איתנו תגידו לנו. אם זה לא יצליח במועצת תלמידים אז נחשוב הלאה אבל תנו לזה סיכוי....

ToronT

New member
חשוב שאנשים יקראו את זה

אנחנו נהפוך את מועצת התלמדיים למה שהייתה אמורה להיות מאז ומתמיד.

שנבי

New member
זה אורי מוזר

מיא"4 וזה שאני לא עונה זה מראה שאני בעד זה ומי אתה אבירם היהודי?

N o u s h

New member
יכול להיות..

יכול להיות שיש טיפה "קצר" בין התלמידים למועצת תלמידים.. אני חושבת שמה שבאמת כדאי למועצת התלמידים לעשות זה לתת לנו יותר הסברים על מה בדיוק אתם עושים שם ולהתייעץ איתנו יותר. (אחרי הכל אתם מייצגים אותנו). אולי חוסר המודעות או חוסר החיבור בין התלמידים למועצה הוא זה שגורר את כל הביקורות עליה, שאגב איני יודעת אם הן נכונות או לא.. יכול להיות שפשוט עד עכשיו העדפנו להתעלם או שהיה לנו יותר נוח פשוט לתת לאחרים להחליט בשבילנו אבל אני חושבת שהגיע הזמן שגם אנחנו נהיה מעורים במה שקורה. נויה

למעלה