בקשר למדריך של REBORN

בקשר למדריך של REBORN

האם ניתן להגדיל את המסך ? האם זה חייב להיות בהגדרות של AVI2DVD ? ראיתי שיש שם מקום של גודל מסך 16:9 או 3:4 . ברירת המחדל היא 16:9 במריבה הבאה אנסה על 3:4 בתקווה שזה יגדיל את המסך ? מה אתם אומרים ?

Reborn1

New member
../images/Emo10.gif

אני רואה שעם הנסיון מגיע התאבון ההגדרה שאתה רואה 16:9 נמצאת ב input ז"א קלט -קובץ מקורי אם לא תיגע בהגדרות יחס תמונה יישמר ככל האפשר כמו המקורי בגרסה החדשה שתצא ועדין איך לך אותה יש אפשרות למתוח את התמונה אבל זה לא מומלץ אם תלחץ אצלך על 4:3 לא ישנה דבר אתה צריך את האופציה output שמופיעה מגרסה 0.2.0 ומעלה המלצה שלי תשאיר כמו שעכשיו יחס התמונה של הקובץ המקורי יישמר זה הכי טוב כך הכתוביות יבו על השחור במקום על התמונה עצמה מתיחה של התמונה לא תראה טוב אם ממש תתעקש חכה לגרסה הבאה ושם תלחץ ב input 4:3 ולאחר מכן גם ב output 4:3 לשיקולך

אני רעב !!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif../images/Emo21.gif

אני תיארתי לעצמי שזה יבוא על חשבון האיכות . אבל קצת קשה לראות 12 סרטים ביום ( הספק טוב, אה ?) עם מסך קטן. מתי הגרסה יוצאת לאור ???

Reborn1

New member
זה פשוט לא טוב

נסה לברר אם ה dvd שלך תומך ב svcd ככה אולי תקבל מסך"גדול" יותר מתיחת התמונה יוצרת עיוות ,הכתב לא יושב על השחור אלא על התמונה עצמה לא מתכוון להטיף לך פשוט זה פחות טוב בכל זאת... בעוד יומיים אעדכן שהגרסה החדשה תצא לאור
השינויים לא משמעותים למשתמשי svcd dvd ההבדלים יכולים להיות חיוניים יותר לגבי איכות התמונה וזמני המרה קצרים יותר

למעלה