בקשר למבחני מצב

takeitez

New member
בקשר למבחני מצב

אצל ידידה שלי נתנו להם מבדקי מצב יחסית מסובכים, הם חולקו לקבוצות, קיבלו רשימה של חומרים שמהם יכלו לבחור מספר מסויים של חומרים והמטרה שלהם היתה לבנות מכשיר שכאשר יכניסו לתוכו כדור, הכדור ישאר בתוך המכשיר בין שלוש לארבע שניות ואז כשיצא מהמכשיר יעבור מרחק של לפחות 40 סנטימטר. נו אז כמובן שהם בנו מגלשה מבריסטולים. השאלה שלי, האם מבחני המצב שהעתודאים עוברים דומים לשטויות האלה? (המבחני מצב שלה היו לתלפיות) וכיצב נערכים הקבוצה, האם כל עתודאי מתבקש לספר על עצמו דברים?, רקע תחביבים וכו´? וכיצד נבחרות הקבוצות? ובכלל, מה המשקל של המבחנים בקינן שפי?

eitan007

New member
אין שום סיכוי

שאנשים שהולכים ללמוד פסיכולוגיה או משפטים נדרשים לבצע דברים כה מסובכים. אל תשכח שמיון לתלפיות זה רמה אחרת לגמרי וכולם שם אמורים להיות ברמה טכנית גבוהה, להבדיל מעתודה. גם אני שמעתי על המשימה אבל זה בלעדי לתלפיות ונראה לי שאפילו במיון לחמ"ן שחקים לא דורשים כאלה דברים כמו המכונה הזאת.

Hawk17

New member
DANISON,לתשומת ליבך...

שים לב לשירשור הזה- מה היו המטלות עליכם במבדקי המצב?

יוסי99

New member
ברור שלא, כי

אנחנו לא ברמה מספיק גבוהה כמוכם .. אוי עוד מהנדס קטן של אמא..

היי גם אני עשיתי את השטות הזאת!!!

וואלה היה כיף,למרות שזה לא הכי קשה בעולם,אבל נחמד... בתכלס הרעיון הוא להראות שאתה חבר צוות,מנהיג ובעל תכונות העוזרות בעבודה בקבוצות... לסוג השאלות אין כזו משמעות גדולה...זה פשוט שהם "תלפיות",אז הם מחויבים לסוג השטויות האלו... פייד!

danisan

New member
אוקי, קודם כל תרגעו

קחו נשימה ארוכה ותנו לי להסביר. אז דבר ראשון, זה בדיקה במכון אזרחי אז תשכחו מהמיונים הצבאיים. זה לא תלפיות, פסגות או טיס, ואין כאן מבדקים קשים כל כך. בסך הכל רוצים לבדוק אצלכם יכולת מנהיגות ועבודת צוות והלן דוגמיות: - לצייר ציור בחלקים (כבר כתבתי ואני מזכיר, אם יגידו לכם לצייר שיא אז הם מתכוונים לתו - דו, רה, מי, פה, סול, לה, סי) - להחליט על תכונות של חייל בשנות ה-2000 - להכין מצגת על העתודה דבר שני - כן, כל אחד יצטרך להציג את עצמו ולספר על תחביבים, למה בחר בעתודה וכו´, אבל זה שטויות. דבר שלישי ואחרון - המבדקים האלה נועדו לנפות אנשים שלא באמת רוצים ללמוד בעתודה (יש לצבא בעייה בגלל נשירות של עתודאים). אם הציונים שלכם מספיק טובים אז סביר להניח שתתקבלו לעתודה. זה ממש ממש לא קשה ולא רציני.

danisan

New member
ממקור מודיעיני בכיר

העתודה החליטו לקחת בערך מאה עתודאים שכבר לומדים ולנסות עליהם את מערך המיון של קינן שפי ולמרבה הצער אני הייתי אחד משפני הנסיון שלהם.

למעלה