בקשר למבחני מיון האלה

• פותח הנושא sa6
  • פורסם בתאריך

sa6

New member
בקשר למבחני מיון האלה

היום נזכרתי סופסוף להתקשר לקינן שפי, והם אמרו לי שבגלל שאני עושה את המבחנים של פסגות אני לא צריכה את אלה. זה נראה לכם הגיוני? כי כמה שידוע לי המבחנים של פסגות זה לא של קינן שפי (זה באוניברסיטת ת"א בכלל...), וחוץ מזה אם זה היה אותו דבר לא היו עושים בנפרד לפסגות... למישהו יש מושג?

sa6

New member
יומיים אחריך...

אבל זה לא נראה לך מוזר? כי אם זה אותו דבר למה אני צריכה להגיע עד ת"א? (אני מאיזור קרית שמונה...) בקיצור - כשתחזור משם תספר מה הולך שם....

bodas18

New member
מבחני מיון לנבחנים לפסגות

הסיבה שבגללה אתם לא צריכים להיבחן גם במבדקי המיון בקינן-שפי היא מפני שהחלק המרכזי במבחנים האלו הוא מבדקי קצונה שאותם אתם ח-י-י-ב-י-ם לעשות במסגרת "פסגות". היות ועשיתם/תעשו מבדקי קצונה אין טעם לעשותם שוב. זה מרגיז, כי אני עשיתי כבר מבדקי קצונה בתל-השומר לחיל אחר, וזה לא מספיק - אני צריך שוב לעשות את המבחנים של קינן-שפי. גם את מבחני-המצב (שמושיבים אנשים לעשות פרוייקט ביחד ובודקים את הדינמיקה הקבוצתית) עשיתי כבר באותו מסלול שאליו התמיינתי. בקיצור, אל תשאלי "למה אני צריכה לנסוע רחוק אם...?" פשוט תגידי תודה שאת לא צריכה לנסוע גם לת"א וגם להרצליה.

ana123

New member
גם לי אמרו אותו דבר

ואני לא מבינה משהו אם אני לא עוברת את המבחנים לפסגות אני גם לא מתקבלת לעתודה?

bodas18

New member
האמת, לא יודע

נשמע לי הגיוני שאם לא עברת מבדקי קצונה במסגרת עתודה לא יעשו לך שוב מבדקי קצונה, זה לא מבחנים שאפשר לשנות את הציון - זה אופי....

למעלה