בקשר לכת השטן

בקשר לכת השטן

הם באמת עושים כשפים כמו שהם טוענים? לא שאני עומד להצתרף, פוי! פשוט הפנטגרם הוא הסמל שלהם ובמקרה גם אנחנו משתמשים בו, זה יוצר הרבה בילבול אצל חדשים, (כאילו שאני לא חדש) פשוט מעניין, ואגב, איזה טעם יש לדם חתולים? בצחוק!!!

Ryuu Akuma

New member
דם חתולים אני לא יודע..

לאף אחד לא היה אמוץ לטעום.. אבל לבלב כלב היה מגעיל בצורה לא יאמנת...

Swicca

New member
..........

.... הסמל של הפנטגראם הוא סמל שהרבה דתות\כתות משתמשים בו אבל בארץ בקרב הרבה אנשים המודעות לקיומן של דתות אחרות חוץ מיהדות ונצרות ואיסלאם די נמוכה כך שזה די ברור שרוב האנשים ברחוב ישייכו את הסמל של הפנטגראם לכת השטן!!! אור ואהבה ,שימי.

urifelsher

New member
יש פנטגרם עומד והפוך

פנטגרם עומד=שפיף למעלה משמש ליצירה פנטגרם הפוך=שני שפיצים למעלה משמש להרס אור ואהבה אורי

nubis

New member
הרס?

הרס זה השטן? מי הכניס לך לראש שהרס זה השטן? מי הכניס לך לראש שיצירה זה אלוהים? למה אתה חושב שפנטגרם עומד זה יצירה ופנטגרם הפוך זה הרס? אתה יכול לעשות Banishing לישויות אסטרליות כמו מחשבות רעות שמכוונות אליך (כביכול הרס) על ידי פנטגרם עומד. אתה יכול לזמן כוח לתוך תבנית מחשבה (דמות פרי דמיונך) על ידי פנטרגם עומד. ואתה יכול לעשות את שניהם על ידי פנטגרם הפוך או אצבע משולשת. בברכה אלמוג

suki da yo

New member
ולמה אתה תמיד כל כך בטוח

וכל מה שאתה אומר הוא תורה מסיני? לידיעתך יש כמה וכמה מסורות ( ואם זה מעניין אותך, אני אחפש את השמות) משמשתמשות בפנטגראם הפוך לגירוש ובפנטגראם ישר ליצירה או לקריאה. ואין פה כן ולא, אלא דרכי עבודה וחשיבה.

nubis

New member
למה את לא קוראת מה שכתוב?

אפשר לעשות אותו דבר עם אצבע משולשת. ושום דבר שניתן להגיד במילים הוא לא תורה מסיני.
בברכה אלמוג

nubis

New member
הבהרה

*סמלים (פנטגרם,מגן דוד, אלים וכו..) הם גלגלי עזר הפועלים כנקודת מפגש בין הכוחות הקוסמים לבין השכל האנושי. דוגמה: אותיות מיצגות סט של ויברציות פיזיות (של אוויר). הסמלים מיצגים סט של ויברציות אסטרליות (של אנרגיות קוסמייות). * על מנת ליצור קשר במישור המנטלי צריך להטמיע את הסמלים בתת מודע על ידי תרגול רב. למשל - אתם קוראים עכשיו את הכתוב באופן אוטומטי ומתרגמים את הכתוב לרעיונות מנטלים בלי הצורך לפענח כל מלה בניפרד. כמובן אתם לא מבינים את הכוונה שלי, אלא את הפרוש שלכם (הסמלים שלכם). במישור המנטלי:מרקורי - הרמס - לוקי - הוד = אותו הויברציה הקוסמית. במישור האסטרלי ישנם כמה סמלים לאותה הוויברציה הקוסמית. למה צריך סמלים? כי אחרת השכל יקרוס וישאיר את האדם חסר יכולת תפקוד במישור הפיזי. החוויה המיסטית בניגוד למאגיה (כמו שכבר הסברתי) היא החוויה הבלתי אמצעית של ויברציות קוסמיות וזה ניתן להשיג אחרי תרגול של שנים בטכניקות מגוונות אשר כל מטרתן היא היכולת לשים את השכל בצד בזמן החוויה ולהחזיר אותו אח"כ. לכן הסמל הוא רק כלי, וכל מסורת יש לה סט כלים משלה. כלומר העיקר הכוונה (אני מגרש את ההשפעה ... אצבע משולשת). בברכה אלמוג

suki da yo

New member
אבל זה לא אומר

שאם מישהו אומר שפנטרגאם הפוך הוא לגירוש, הוא טועה. אם כל פירוש לסמל הוא טוב, כי אפשר לבטל וליצור פירושים חדשים לבקרים, אז בעצם, אין סיבה למה שאתה, וגם אני, אמרנו שנינו.

nubis

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

כל אחד יכול לתת פרוש משלו לכל סמל (זה העקרון מאחורי Corispondence), וגם ליצור מערכת סמלים חדשה לגמרי. כמובן שזה כמו לפתח שפה חדשה ולכן צריך להיות או עילוי או מימן מאוד בשימוש בסמלים. רק הערה קטנה במיוחד בשבילך, הסמל של הפנטגרם ההפוך "נחשב" כסמל השטן כי זה מזכיר פרצוף עם זקן וקרניים. וכדאי למנוע את ההודעה המתבקשת, לא זה לא ביגלל שזה ארבעת היסודות וכוון למטה. האדמה היא אחד מהיסודות,הגהנום (למטה) הוא מושג נוצרי ו אין שום דבר שטני או מנוגד ל"אלוהים" בטבע / אמא אדמה (חוץ מבנצרות והיהדות). בברכה אלמוג בברכה אלמוג

suki da yo

New member
כדי למנוע את התגובה המתבקשת...

בבקשה תסתכל עלי מקצת יותר גבוה. אני אמנם נמוכה, אבל פה בפורום לאף אחד אין זכות להסתכל עלי מלמעלהאלא אם הוא שליטנו האבסולוטי עד שאילן חוזר, וגם לסטט כבר יודע שאני נלחמת (אה, לסטט, לסטט, הימים היפים שהיינו הולכים מכות:)) בכל מקרה, אני יודעת למה הפנטאגרם נחשב לסמל השטן- בגלל העז. אנ מכירה את הזקן והקרניים, ולא היה עולה בדעתי לקשר את הפנטאגרם בתפקידו כסמל השטן לארבעת היסודות, כי אני לא מטומטמת. אני דם יודעת ת ההבדל בין האדמה לגיהנום, תודה רבה. אל תשלח הערות קטנות במיוחד בשבילי, אלמוג, אני לא מעריכה אותן, ולא אתן לך את הקרדיט אם אתה בא "להאיר את נפשי בידע הגלום בתוכך" כשאתה לא מכבד את הידע שלי.

nubis

New member
../images/Emo24.gif נו באמת

סוקי ההערה הזאת באופן ספציפי לא היתה מכוונת אלייך, אלא באה למנוע מכאלו שאינם מכירים את האל בעל הקרניים על צורותיו השונות להעיר הערות דביליות. בברכה אלמוג

suki da yo

New member
סבבה../images/Emo24.gif

אני מצטערת, אני קצת רגישה כרגע להתקפות, אם יצא לך לראות מה השאלה שלך עוררה בפורום פאגאניזם.... :)

למעלה