בואי נפריד
יש לדחוף את כל הכתוביות שיתחילו מוקדם יותר או מאוחר יותר (מה שנקרא "קבע השהייה" ומבוצע CTRL+D), ושם ניתן לבחור לעשות את זה על כתובית ספציפית (לא נדרש) או על כולם ביחד (נדרש אם יש בעיית סנכרון כללית בקובץ). ויש אפשרות של לבצע התאמה ("התאם", CTRL+B) ושם זה פועל תמיד על כל הכתוביות בקובץ ואת כותבת לו מתי נאמרה כתובית ראשונה ואחרונה.
את הפעולה של "קבע השהייה", ניתן לבצע על איזה קבוצת כתוביות שנרצה, פשוט נסמן את מי שנרצה, ונוכל לבחור לבצע רק לכתוביות שנבחרו השהייה (או באמצעות CTRL+SHIFT+H ,CTRL+SHIFT+N).
לעומת זאת, התאמה אנחנו תמיד מבצעים על כל הכתוביות בקובץ, ולכן אם ברצוננו לבצע את זה רק על חלק מהכתוביות אנחנו צריכים לבחור אחת מהשתיים:
1. להעיף את הכתוביות שאנחנו לא רוצים לעשות עליהם התאמה (ניתן פשוט לסמן אותם, לעשות "גזור", לבצע התאמה, ואז להדביק אותם בחזרה במקום שלהן)
2. לקחת את הכתוביות שרוצים לתקן לקובץ אחר (מסמנים אותם, עושים "גזור", פותחים קובץ כתוביות חדש, מדביקים, מבצעים התאמה, גוזרים שוב, ומדביקים בקובץ הכתוביות המקורי)
לפי מס' הפעולות את יכול לראות מיד שהאפשרות הראשונה מהירה יותר, הבעיה שהיא יעילה רק כאשר את צריכה להעיף מקטע בודד (נגיד מההתחלה עד לנק' כלשהי), כי את לא יכולה לגזור 2 מקטעים, כי רק אחד יישמר לך, ולכן אם יש צורך לסנכרן 3 מקטעים, את תיאלצי להשתמש בשיטה 2 (ז"א בקטע הראשון - תוכלי לגזור את קטעים 2-3 ביחד, וגם בקטע 3 תוכלי לגזור את קטעים 1-2 ביחד, אבל כשתרצי לסנכרן את קטע 2, כבר לא תוכלי לגזור את קטעים 1-3 ביחד, כי 2 באמצע יפריע לך...).
במקרה שהיה אצלך, היו לנו 3 מקטעים, אז לקח לי כמה דקות לגלות על איזה מקטעים אני צריך "לעבוד", ואז גזרתי את 2 המקטעים האחרונים, ביצעתי "התאם" למקטע הראשון, והדבקתי בחזרה, אח"כ גזרתי את המקטע השני, הדבקתי בקובץ חדש התאמתי והחזרתי, ואז גזרתי את 2 המקטעים הראשונים, התאמתי את השלישי והדבקתי בחזרה. סה"כ לא יותר מ5-10 דקות עבודה... (אני חושב שאפילו פחות...)
את צריכה רק לזכור שכאשר את עושה "גזור" אז מה שגזרת נשמר לך בclipboard, ולכן אסור לך לבצע שום גזירה/העתקה אחרת עד שתדביקי את הכתוביות בחזרה, אחרת הם יעלמו לך...
מקווה שהייתי ברור, את מוזמנת להמשיך לשאול אם לא הבנת משהו...
בהצלחה