בקשר לכתבה במקומון

Blade Of Fire

New member
בקשר לכתבה במקומון

הייתה כתבה במקומון השבוע בקשר לטיסות מעל שמי פ"ת. כמה זה חמור מעל הבית שלכם והאם הרגשתם שינוי מתישהו כשהזיזו את המסלולים וכל מיני כאלו?

lihi r

New member
שומעים כל הזמן...

כל הזמן שומעים מעל הבית שלי את המטוסים ואם אני מחוץ לבית אז אני יכולה לראות אותם גם טוב טוב ואפילו לקרוא את השם של חברה מתי שהזיזו את המטוסים אז הייתה תקופה לא שמענו בכלל וזה היה כיף

Blade Of Fire

New member
ובכן אני גר

על גבול פג'ה, בצומת סירקין.. ליד עמל א'... ברעש לפעמים נוראי פה בגלל שאנחנו בין הקרובים ביותר לנמל.. זה בלתי נסבל שעובר המטוס....

אני גר ברוטשילד....

ויש תמיד מטוסים...אבל למי זה מפריע....זה עושה את עולם "חיי" יותר כאשר יש רעשים... אני גר בביניין פנימי אז שקט עושה לפעמים את האווירה "מתה"....

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo45.gifובכלל..

שמתי לב שאני לא מצליחה להירדם כשיש שקט...

לא עוברים מטוסים מעלינו

לפעמים אני רואה אותם דרך החלון / המרפסת אבל אף פעם אני לא נתקל ברעש בלתי נסבל שלהם, אם בכלל.

אני שומעת מטוסים בצורה לא רעה../images/Emo3.gif

אני גרה ברחוב של המרכז הרפואי עדן והמכון כושר אורלייף ושומעת מטוסים בצורה לא רעה באזור שלי הם כנראה טסים נמוך יותר
ואני שומעת גם מסוקים לפעמים אני מניחה שאזור מגוריי הוא נתיב טיסה גם של צה"ל ועד שקראתי את הכתבה במקומון לא ידעתי שמישהו ביקש לשנות את נתיבי הטיסה.

אממממממ.....לא מפריע לי

מעל הבית שלי עוברים לפחות 2 מטוסים ביום....וזה לא כל כך מפריע....זה דווקא חביב...כל פעם עם סבא לנסות לראות איזה מטוס זה וכאלה...שטויו של ילדים

למעלה