בקשר לכרטיס האישי שלי

בקשר לכרטיס האישי שלי

באזור של -המקום שלי-, אני החלטתי לפתוח אותו לכולם, וזאת לאחר חשיבה בנושא, אני כאמור אדם מחושב שלא לוקח כל דבר בקלות, ב-מקום שלי- היתי מעדיף שירשמו בו דברים על לוויני תיקשורת, אפשר לרשום בו על דברים אחרים אבל זה לא בדיוק נותן לי תחושה טובה,אבל אפשר לנסות,אולי זה ישמח אותי,אני לרוב אדם רציני,

תגיד לווין

האם לא נמאס לך כמעט כל היום להיות מול המחשב? מה עם לאכול אוכל בריא מידי פעם? מה עם להיתרחץ מידי פעם? מה עם לשאוף אוויר בחוץ מידי פעם? אני במקומך במעצר בית כזה עם תנאים כאלו היתי מתפוצצת

יjיבR3

New member
אבל למה תמיד שבנאדם בא ומגיב ורושם

דברים שלילים למישהו ! ! ! אז אתם מחליפים ניקים ורושמים בניקים שונים כדי שלא ידעו מי אתם באמת ! ! ! חלאס להיות פחדנים ותביעו את הדעות שלכם בניקים המקורים שלכם ואת הדעה האמיתית שלכם ! כי אני בטוח שכול האלה שמגיבים להודעה של בנאדם מסוים וזה תגובה נגדו ושלילית מגיבים בניק אחר!!! אחלה לילה לכולם ולילה טוב ! ! !

יניב תגיד

מה זה החתימה הדבילית הזו "תשאלי מה יותר חשוב את או החיים שלי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יענו היא רוצה שתמות.. מה זה יניב תשנה את זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם החתימה הזאת

יjיבR3

New member
חחחחחחחחחח אושר

כפרה עליק תקראי את זה שוב ותביני את הכוונה ואת המשמעות של המשפט!!! וזה לא הכוונה "שהיא רוצה שתמות" ! ! ! מואההההההה גדולה! "אולי אין לי בולבול אבל יש לי ביצים:? :O חחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

אבל זה לא נשמע הגיוני

אם תאמר לה שהחיים שלך יותר חשובים היא תלך עצובה.. אינעל אבוק.. שתמות.. מה עצובה בטח החיים שלי יותר חשובים עלק תלך עצובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשנה את זה.. תכתוב משהו גברי כמו "אין בחורה קשה להשגה יש גבר שלא יודע להשיג" או אולי משהו בסיגנון.. ותזרוק ת'עקומה שהופכת להיות עצובה כשתגיד לה שהחיים שלך יותר חשובים מה זה יניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אמנם יש לך בייצים אבל איפה הבולבול???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יjיבR3

New member
חחחחחחחחחח אבל תכלס שמעת אותי שאני

אומר שאני גבר?:O אחלה יום כפרוניייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה