בקשר לכניסה ליפן...

RoiSan

New member
בקשר לכניסה ליפן...

שלום לכל חברי הפורום! יש לי כרטיס ליפן ל-15 לחודש (עוד 10 ימים). לאחרונה שמעתי שקשה מאוד לישראלים להכנס ליפן (בגלל הדברים הלא חוקיים ישראלים עושים שם) בכל מקרה, טיילתי ביפן חודשיים בקיץ שעבר... את הנסיעה הזאת אני מקדיש לביקור חברים שהכרתי שם בפעם שעברה. האם יש סיכוי לבעיות? ואם כן מה עלי לעשות?? כל תשובה בנושא תתקבל בברכה!

dannyshadow

New member
אני חושב

שברגע שיש לך חברים שם יהיה לך יותר קל להכנס. מה שכן תבוא עם תוכניות מוכנות מראש, כי מאוד יכול להיות שישאלו אותך מה המסלול שלך (כדי להבטיח שלא תשהה בארץ באופן לא חוקי.) תבוא גם עם מספיק כסף, כדי שיראו שלא באת כדי לעבוד. חוץ מזה, אם העבר שלך נקי, לא אמורות להיות בעיות מיוחדות. ותהנה! =)

yaron013

New member
אם יש לך חברים...

שמחכים לך ומוכנים שתמסור את שמם אז אין לך שום בעיה. כל מה שאתה צריך זה את הכתובת ומספר הטלפון שלהם שאם המגריישן ירצו לבדוק יוכלו להתקשר לחברים. בכל מקרה גם לא יזיק מסלול טיול מזומנים וכו"

Tenguy

New member
אם כבר היית ביפן ואין לך עבר בעייתי

לא אמורה להיות לך שום בעייה להיכנס שוב. מה שחשוב זה לתת ליפנים רושם טוב: הופעה מסודרת ונקייה, כרטיס טיסה הלוך-ושוב לזמן סביר, תוכנית הטיול, שמות בתי מלון, מספיק כסף וכרטיסי אשראי. עיקר החשדנות של היפנים מופנית לצעירים ישראלים בני 18-25, שלא היו בעבר ביפן. בקשר לחברים שלך - נסה לא לערב אותם והזכר אותם רק שאין ברירה... הרשויות של יפן הם מתעדים פנאטיים, ולא בטוח שהחברים שלך היו מעוניינים ששמותיהם יופיעו שלא בידיעתם ברשומות מינהל ההגירה וכדומה...

RoiSan

New member
קודם כל תודה!

יש לי כרטיס חזור ל-22 יום. ידידה טובה מגיע לאסוף אותי מהשדה תעופה! יש לי משהו בסביבות ה-3000$ ואת האשראי שלי כמובן... מסלול טיול, אני חושב שאני יכול לתת בלי בעיה. תודה על העזרה!

Tenguy

New member
תהנה, תבלה וכשתחזור תספר לנו קצת...

אני חושב שאולי תספיק לחגוג את פריחת הדובדבן, ואולי גם את "חג הבנים" של שבוע הזהב שבתחילת מאי... אויי - כמה שאני מקנא....

RoiSan

New member
כן... כן!!

בגלל שהיה חורף קשה ביפן השנה, הסאקורה (פריחת הדובדבן) תיהיה בדיוק בתאריכים שאני מגיע! Arigato Gozaimashita! Mata Kondo

Tenguy

New member
כן - אתה תהיה גם ב"שבוע הזהב"....

הינה לינק שמדבר על זה... טוב, אני סיימתי עכשיו את הקורס שלי. ניראה שכבר לא יהיה לי הרבה זמן לקשקש פה. דווקא מאד נהינתי להפיג לחצים פה

Reikan

New member
קח אותי איתך!

לא אכפת לי אפילו שתזרוק אותי בשדה תעופה ותלך, אני רק רוצה להגיע לשם.

Manty

New member
אההההמ

במידה ואתה מגיע לאזור הקאנטו ודרומה - הפריחה עכשיו בשיאה. עוד שבוע כבר לא

Ryo

New member
היה חורף מעולה!! ../images/Emo13.gif

כן ..אני במיעוט אני יודע, אני איש של חורף
עלה לי הרבה כסף החורף הזה.. כל סופ"ש באתר סקי אחר.

Manty

New member
נהפוך הוא

ביקור ראשון בדר"כ הכי פשוט (עם התנאים האחרים שצויינו). הכי קשה להכנס בפעמים הבאות, בעיקר אם מדובר בכניסות במרווחי זמן קצרים מזמן היציאה.. במידה ואתה אכן מגיע לביקור חברים, דווקא בהחלט מומלץ להצטייד במספרי טלפון לאימות הביקור..

Ryo

New member
מאנטי צודקת.

וכמו שאמרו, תגיע עם הופעה מסודרת ונקייה, קח איתך את הכתובות ומספרי הטלפון של חברים שלך ביפן ולא אמורה להיות לך אף בעיה. בהצלחה!

למעלה